Bugün spora başladım

tekrar merhaba arkadaşlar, henüz spora tekrar başlamadım.
bir şey kafama takıldı.
daha önce 2 aylık geçmişim vardı. çok büyük bir geçmiş değil farkındayım.
tekrar başladığımda haftanın 5 günü (hafta içi) gitsem hafta sonları gitmesem çok ağır gelir mi sizce acaba?
5 gün art arda çok ağır olur gibime geliyor, hiç denemedim en fazla 3 gün denedim o bile ağır geliyordu.

5 gün art arda çok ağır olur gibime geliyor, hiç denemedim en fazla 3 gün denedim o bile ağır geliyordu.
ayeni programımda 2 gün gidip 1 gün dinlenmek vardı. bende tüm gün gideyim dedim. peki haftada 4 gün, pazartesi salı, çarşamba yok. perşembe ve cuma gitsem hafta sonları gitmesem yeterli gelişimi sağlar mıyım?

ayeni programımda 2 gün gidip 1 gün dinlenmek vardı. bende tüm gün gideyim dedim. peki haftada 4 gün, pazartesi salı, çarşamba yok. perşembe ve cuma gitsem hafta sonları gitmesem yeterli gelişimi sağlar mıyım?
O şekilde daha verimli olur, elbette gelişim sağlarsın iyi antrenman ve iyi beslenme ile.

yulaf ve haşlanmış yumurta çok sıkıyor ben şöyle yapıyordum 2 yumurta 1 tanede beyazını sulu haldeyken bir kaba dök üstüne yiyeceğin kadar yulaf ve lor peyniri(arada kaşar koyuyorum) bunları karıştır ve tavaya az zeytinyağı dök bu karışımı tavaya döküp pişir :) alternatif

Back
Yukarı