bu yumurtaları nasıl yiyorsunuz?

yumurtada problem yokta ,az hava kaçırırsan alttan yanında kimöse kjalmaz ama:))
Sorma yaw insanlar yanından ayrılmadan önce
-lanet olsun bu koku da ne ?
-off yine mi yaa!
-kanka iğrençsin!
-camları açın nan!
gibi sözlere maruz kalıyorsun kaçınılmaz son tekme tokat tepikleme girişiyosun birbirine :) :)

yumurta yemekten kaçınmak yerine,içinde ne olduğu bilinmeyen yiyeceklerden kaçmak lazım.Dünyada ki 1 numaralı protein yumurta.Ah bide şunun kakao lusunu,cileklisini falan çıkaramadılar,çift sarılı yumurta çıkcagına sarısız da çıksaya,misal fabrikada sarısıyla beyazı ayrılsa sarısını pastanelere falan satsalar,beyazınıda ozel makıneyle yumurta kabugu gibi bişeye doldursalar:D çok mu fantazi oldu :D

forumda olması lazım likit yumurta akı ile ilgili bir konu.hayalini kurduğun şeyle benzer bir ürün olabilir belki :)

valla iş güç sabah kahvaltıda anca 2 tane haşlamayı bitirebiliyorum 10 dk içinde.6-10 yumurta için benim 1 saat kahvaltı sofrasında oturmam lazım:S

yumurtanın beyazında 6gr protein olduğunu sadece kaynaklardan duydum.lynx engin ayrıca omlet şeklindede yapabilirsin herhangi bir değer kaybı söz konusu değil zaman zaman yaptığım şeydir kaynatmakdan sıkıldığım zamanlarda hatta bu zamanlarda sık sık omlet tarzında tüketirim tavsiyede ederim 1 tane sarısından koyabilirsin

haftasonları 1 avuç lor peynirini tavaya boca ediyorum, üzerine 1 çay kaşığı zeytinyağı, ateşte güzelce ısıtıp gerekli tava getirdikten sonra üzerine 2-3 yumurtayı kırıyorum. böylece fazla yumurta yemiyorum ama protein de almış oluyorum.

Bende tavada pişmiş yumurtayı sevmiyorum.Haşlanmış yumurtanın tadı mükemmel bence.Her sabah 2 tam 3-4 tane de beyaz indiririm.3-4 aydır bu şekilde devam ediyorum.Hiçbir olumsuz yanını görmedim.Umarım böyle devam eder :)

6 yumurtayı haşlarım hepsini soyarım sonra ikiye bölerim. Sonrada ikiye böldüğüm parçaların sarılarını 2 ye böler 1 parçasını atarım. Böylece her beyaz yenilebilir şekle girmiş olur. bende 6 yumurta akı 3 yumurta sarısını mideye indirmiş olurum. Ortalama 30 -35 gr protein.

Arkadaşlar hep haşlanmış öneriliyor da yağa kırıp yesek proteinler yüksek sıcaklıkla bozuluyor mu bazı günler dayanamıyorum yumurta yemeye zaten 1 aydır tek tük yedim bi ara çok istikrarlı gidiyodum da kusacam artık ben 5 tane yiyorum günde tam sarılarını atsam annem yumurta almama izin vermiycek bu sefer de :D

ben hep yağda kırıyorum 1 senedir falan kaşar falanda koyabilirsin hatta içine gayet güzel olur.

okuduğum kadarıyla bütün yumurta yiyen yok ben günde 8 bütün yiyorum 4 sabah 4 antremandan sonra
yumurta sarısının böbrek yemezliği kolesterol falan yaptığı konuşuluyor ama faydasını gödüğümü düşündüğüm için bırakmıyorum

15 yaşındayım her sabah 6 ~ 9 arası yumurta beyazı yiyiyorum marketlerde satılan şirket yumurtası üzerine karabiber ekleyin bide üçgen penirlerden alın 2.5 dakikada bitirebiliyorum hemde lezzetli geliyo sizce 15 tanemi yapsam artırsammı? jay cutler 15 tane yiyormuş

Sabah shake'imden (tam bir kahvaltı olacak sekilde, yulaflı, wheyli, ballı, kahveli falan bir shake) 2 saat kadar sonra, saat 10'a dogru, 7 yumurta beyazı yiyorum her gun, haslanmış, karabiberli ve su eşliğinde..thums:

bence yumurta konusunun en rahat vücuda alımı likit yumurtadır. Likit yumurtayı öğrenmeden önce sabahları işkence gibi geliyordu kahvaltı ama likit yumurta beyazının 100 ml sinden 8.9 gr protein var 500 ml ile 1 muz 1 kaşık bal ve süt ile gerçekten cok güzel oluyor ve 1 lt şişesi 5 küsür tl hem uğraşmaya hemde leziz bir kahvaltı yapmış oluyorsunuz.
saygılar.

Ben de her sabah 5 tane yumurta haşlarım. İkisini tam, üçünün de beyazını tüketirim.

Yanında 250 ml süt ve biraz da lor peyniri.

Yaklaşık 30 gr. protein. Ne eksik ne fazla. ;)

ben bazen yiyorum ama yediğim zaman 4 tam yiyorum fazlası bayıyor bana kalırsa sabah kalkar kalkmaz 1 servis protein tozu 1 bardak süt 200ml -250 mlkadar peynir cell-tech + aminolar yeter bence

höüpr höpür yiyoruz
yeterki protein olsun

bence yumurta konusunun en rahat vücuda alımı likit yumurtadır. Likit yumurtayı öğrenmeden önce sabahları işkence gibi geliyordu kahvaltı ama likit yumurta beyazının 100 ml sinden 8.9 gr protein var 500 ml ile 1 muz 1 kaşık bal ve süt ile gerçekten cok güzel oluyor ve 1 lt şişesi 5 küsür tl hem uğraşmaya hemde leziz bir kahvaltı yapmış oluyorsunuz.
saygılar.
izmirde nerden bulacağız

Back
Yukarı