ADANALI1980
Üye
Bu egzersiz aleti hangi hareket içindir?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Karın olabilir o siyah süngerli olan kısmı gördüğüm kadarıyla oynuyo ayakları oraya geçirip mekik çekme olayı falan olabilir.Bu egzersiz aleti hangi hareket içindir?
![]()
![]()
Yorum için tşk.. evet mekik için gibi.. süngerli tarafa baş gelecek şekilde uzanarak leg raise de yapılabilir gibi.. Başka hareket önerisi olan var mı ?Karın olabilir o siyah süngerli olan kısmı gördüğüm kadarıyla oynuyo ayakları oraya geçirip mekik çekme olayı falan olabilir.
Süngerli kısım sabitlense oraya koyulurMekik sehpasina benziyorda ayaklari nereye koyuyon![]()
Kasik kismini sungere yaslayip ust vucudu 90 dereceye kadar yere yatirip sakince kaldiriyosun bel icindir dikkat et sakatlanirsin
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Bunun gibi m sanırım..??Kasik kismini sungere yaslayip ust vucudu 90 dereceye kadar yere yatirip sakince kaldiriyosun bel icindir dikkat et sakatlanirsin
Yan karın? konum resimdeki gibiyken mi? yoksa ters konumdayken mi? yani benim eklediğim resimdeki alete göre ters konum yani.. diğer çizgi resmdekinde ters konum amuda kalkmak gibi olurAynen oyleama pek kullanilmaz. Daha cok yan karin icin kullanirlar.
Öyle mi? benzer etki yapıyor yani.. bilmiyordum..tşkDeadlift yapamayanlar bu hareketi yapabilir yerine bel bölgesini güçlendirir
Yok ya sag belini koyuyorusun ayni sekilde asagi egiliyorsun sag karin calisiyor. Yatay bicimde yaniYan karın? konum resimdeki gibiyken mi? yoksa ters konumdayken mi?[DOUBLEPOST=1399203139][/DOUBLEPOST]
Öyle mi? benzer etki yapıyor yani.. bilmiyordum..tşk
kapişYok ya sag belini koyuyorusun ayni sekilde asagi egiliyorsun sag karin calisiyor. Yatay bicimde yani
eyvallahhyper extension hareketin adı![]()
No pain No Gainkardeşim ama gerçekten bel ağrısı yapıyor![]()