BSN True Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 169 62,6%
  • Orta karar

Votes: 81 30,0%
  • Başarısız

Votes: 20 7,4%

• Total voters
    270
Sabah kahvaltısından sonra, spor öncesi öğünden sonra ve antreman sonra 3 defa kullanarak yanlış teknik uygular mıyım?

arkadaşlar ben daha önce nitro tech ve başka tozlar ürünler kullandığımda kapagı acınca altındaki koruma kartonu (yuvarlak) üstünde hangi markaysa o yazısı olurdu yada kırmızı sealed for you yazısı olurdu bu bsn true mass ın kapagının altındaki koruma beyaz bi karton hiç yazı yok bi şey yok sizlerinkide böylemiydi :) aldığım yerde sahte olmasına imkan yok da yinede evhamlı adamımdır

arkadaşlar ben daha önce nitro tech ve başka tozlar ürünler kullandığımda kapagı acınca altındaki koruma kartonu (yuvarlak) üstünde hangi markaysa o yazısı olurdu yada kırmızı sealed for you yazısı olurdu bu bsn true mass ın kapagının altındaki koruma beyaz bi karton hiç yazı yok bi şey yok sizlerinkide böylemiydi :) aldığım yerde sahte olmasına imkan yok da yinede evhamlı adamımdır

artık cogu üründe öyle sealed for you yazısını kaldırmıslar sanırım:Dbembeyaz kapak cıkıyo:D

Selam arkadaşlar, bu ürünü bugun aldım, kahvaltı öncesi aç karna sütle,antrenman öncesi ve sonrası suyla olmak üzere 3 ölçek kullanıcam yanlız süt ve su miktarları ne kadar olmalı ?

Arkadaşlar selamlar,
Uzun bir aradan sonra 2 ay önce tekrar salona yazılıp spora başladım. Başlangıçta 79 kiloydum (Boy 1.88m) biraz hacimlenmek amacıyla 1 kutu hardline progainer ve 1 kutuda BSN Truemass Chocolate Milkshake aldım. İlk bir ay birşey kullanmadan 2. ay ise hardline progainer kullanarak 86 kiloya ulaştım. Şimdi BSN truemass kullanmaya başladım ancak truemassi kullanırken (süt, su ve yoğurtla denedim) kokusu dayanılmaz şekilde kötü gelmeye başladı sütle ve suyla karıştırırken biraz topaklaşma dediğimiz olay gerçekleşiyor ve tadı gittikçe ağırlaşıyor. Benzer durum yaşayan varmı? Acaba bendeki kutudamı bir problem var? Bu konuyla ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

bende çikolatalı var.gayet milshake gibi.karışma sorunuda neredeyse yok.ve tadını beğeniyorum.koku ? çikolata işte mis :)

Tekrar selamlar;
Tat ve koku konusunda birkaç gün sıkıntı yaşadıktan sonra alıştım sanırım artık kutu bitmek üzere ancak sonlara doğru 6 scoop yani 2 servise kadar çıkarmama rağmen beklediğim sonuçları alamadım. En azından bende çok etkisi olmadı ürünün.

Arkadaşlar selamlar,
Uzun bir aradan sonra 2 ay önce tekrar salona yazılıp spora başladım. Başlangıçta 79 kiloydum (Boy 1.88m) biraz hacimlenmek amacıyla 1 kutu hardline progainer ve 1 kutuda BSN Truemass Chocolate Milkshake aldım. İlk bir ay birşey kullanmadan 2. ay ise hardline progainer kullanarak 86 kiloya ulaştım. Şimdi BSN truemass kullanmaya başladım ancak truemassi kullanırken (süt, su ve yoğurtla denedim) kokusu dayanılmaz şekilde kötü gelmeye başladı sütle ve suyla karıştırırken biraz topaklaşma dediğimiz olay gerçekleşiyor ve tadı gittikçe ağırlaşıyor. Benzer durum yaşayan varmı? Acaba bendeki kutudamı bir problem var? Bu konuyla ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu ürünün ne kokusunda ne tadında ne de karışımında sıkıntı yaşamamanız gerek. Tarihi geçmis ürün falan mı kullandınız?

Ayrıca sadece bu ürünle kilo alamazsınız.

Düzenli uyku ve günlük aktiviteleriniz sonucu harcadığınız kalori kadar kalori alıp,uzerine ekstra olarak gainer kullanarak kilo alabilirsiniz ki zaten gainerin da mantığı budur.

Bu ürünün ne kokusunda ne tadında ne de karışımında sıkıntı yaşamamanız gerek. Tarihi geçmis ürün falan mı kullandınız?

Ayrıca sadece bu ürünle kilo alamazsınız.

Düzenli uyku ve günlük aktiviteleriniz sonucu harcadığınız kalori kadar kalori alıp,uzerine ekstra olarak gainer kullanarak kilo alabilirsiniz ki zaten gainerin da mantığı budur.

hocam kullanma şeklim
ant öncesi
sabahg kalkar kalkmaz
akşam yatarken doğrumudur bugün aldım .

hocam kullanma şeklim
ant öncesi
sabahg kalkar kalkmaz
akşam yatarken doğrumudur bugün aldım .

Ben olsam antrenman öncesi yerine hemen antrenman sonrası olarak değiştiririm.

Sabah kalkar kalkmaz degil kahvaltıdan yaklaşık 1-2 saat sonra alırım.

Bsn True mass 'i 2 haftadir kullaniyorum. 62/63 kg. dan 65/66 ciktim. Beslenmem çok iyiydi.
Bu sicakta kilo almak cok zor gercekten.

Antreman dan once 3 kasik,yatmadan once 2 seklinde kullaniyorum. Tavsiyem sut ile icmeniz,bu sekilde cok daha etkili oldugnu fark ettim.

Beslenmem de bu sekilde;
Atremandan once,ve hemen sonra. 6-10 arasi.

c7mrq.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:08 ----------

- Eklemeyi unuttum: Bu sabah fena midemin agrisi ile uyandim.
Bu 2 hafta boyunca surekli pilav yedigim icin'dir diye dusunuyorum.

Agri gecti 30/40 dk sonra.Daha once hic midem agrimamisti hayatimda,bu sekilde.

Bsn True mass 'i 2 haftadir kullaniyorum. 62/63 kg. dan 65/66 ciktim. Beslenmem çok iyiydi.
Bu sicakta kilo almak cok zor gercekten.

Antreman dan once 3 kasik,yatmadan once 2 seklinde kullaniyorum. Tavsiyem sut ile icmeniz,bu sekilde cok daha etkili oldugnu fark ettim.

Beslenmem de bu sekilde;
Atremandan once,ve hemen sonra. 6-10 arasi.

c7mrq.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:08 ----------

- Eklemeyi unuttum: Bu sabah fena midemin agrisi ile uyandim.
Bu 2 hafta boyunca surekli pilav yedigim icin'dir diye dusunuyorum.

Agri gecti 30/40 dk sonra.Daha once hic midem agrimamisti hayatimda,bu sekilde.

Bence yatmadan önce aldığın için o mide ağrısı.. ant önc. ve sonrası kullan

arkadaşlar benim çok fazla bir kilo sorunum yok fakat hacim istiyorum bunun için bu ürünü önerir misiniz? 1.80 69-72 kilo arasıyım. Protein tozu mu alsam yoksa bunu mu alsam karar veremedim.

Back
Yukarı