Sakuragihanamichi
Yeni Üye
1 sene önce kullanmıştım çikolatalı aromasını , tadındada memnundum etkilerindende , creatine monohydrath ile combinlemiştim güzel kilo almıştım beslenmemde iyi sayılırdı.
Bu ürünü sipariş vermiştim şu an da elime ulaştı. Ancak nasıl kullanacağım konusunda karar veremedim. Kutunun üstünde günde 2 kez , 3 yemek kaşığı(145gr) toz ile tüketiniz diyor hangi zamanlar kullansam daha faydalı olur ve içeceğim zaman 3 ölçek mi katacağım yardımcı olursanız sevinirim.
3 ölçek kullandığında ortalama denk gelıyor 145 grama.
Bu arada tatile girdik tru-mas bıtmeden bir kombine yapmak ıstıyorum ama bu protein tozumu yoksa bcaa mı olmalı karar veremedım epey bı arastırdım nıtrotech hard-core serısınde yeterınce yeterlı bcaa oldugunu gördum. bcaa mı almalıyım yoksa protein tozuyla birleştirip mı kullanmalıyım yardım edersenız sevınırım.
Bu ürünü almaya karar verdim.Sizce vanilyalısımı daha iyidir cookies&cream mi? çilekli kesinlikle düsünmüyorum.Multipower mass gainer çilekli bitirdim bu kadar iğrenç birşey olamaz çilekten iğrenir oldum hem sütle hem suyla çok kötü.Bu gainer için kullananlardan tavsiye bekliyorum?
Kardeşim aslında çileklisi kolay bulunuyor heryerde var ama işte çilekteen bıktım bende o yüzden dedimki hazır diğer iki aromayı bulmusken birini secip aliyim.Ama yinede tavsiyen için sağol.