ibrahim292
Üye
antrmandan önce ve antrandan hmn soonra almayı düşünüyom 149TL çilekli var alınırmı sizce ?
arkadaşlar ben daha önce nitro tech ve başka tozlar ürünler kullandığımda kapagı acınca altındaki koruma kartonu (yuvarlak) üstünde hangi markaysa o yazısı olurdu yada kırmızı sealed for you yazısı olurdu bu bsn true mass ın kapagının altındaki koruma beyaz bi karton hiç yazı yok bi şey yok sizlerinkide böylemiydialdığım yerde sahte olmasına imkan yok da yinede evhamlı adamımdır
Arkadaşlar selamlar,
Uzun bir aradan sonra 2 ay önce tekrar salona yazılıp spora başladım. Başlangıçta 79 kiloydum (Boy 1.88m) biraz hacimlenmek amacıyla 1 kutu hardline progainer ve 1 kutuda BSN Truemass Chocolate Milkshake aldım. İlk bir ay birşey kullanmadan 2. ay ise hardline progainer kullanarak 86 kiloya ulaştım. Şimdi BSN truemass kullanmaya başladım ancak truemassi kullanırken (süt, su ve yoğurtla denedim) kokusu dayanılmaz şekilde kötü gelmeye başladı sütle ve suyla karıştırırken biraz topaklaşma dediğimiz olay gerçekleşiyor ve tadı gittikçe ağırlaşıyor. Benzer durum yaşayan varmı? Acaba bendeki kutudamı bir problem var? Bu konuyla ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bu ürünün ne kokusunda ne tadında ne de karışımında sıkıntı yaşamamanız gerek. Tarihi geçmis ürün falan mı kullandınız?
Ayrıca sadece bu ürünle kilo alamazsınız.
Düzenli uyku ve günlük aktiviteleriniz sonucu harcadığınız kalori kadar kalori alıp,uzerine ekstra olarak gainer kullanarak kilo alabilirsiniz ki zaten gainerin da mantığı budur.
hocam kullanma şeklim
ant öncesi
sabahg kalkar kalkmaz
akşam yatarken doğrumudur bugün aldım .
Bsn True mass 'i 2 haftadir kullaniyorum. 62/63 kg. dan 65/66 ciktim. Beslenmem çok iyiydi.
Bu sicakta kilo almak cok zor gercekten.
Antreman dan once 3 kasik,yatmadan once 2 seklinde kullaniyorum. Tavsiyem sut ile icmeniz,bu sekilde cok daha etkili oldugnu fark ettim.
Beslenmem de bu sekilde;
Atremandan once,ve hemen sonra. 6-10 arasi.
![]()
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:08 ----------
- Eklemeyi unuttum: Bu sabah fena midemin agrisi ile uyandim.
Bu 2 hafta boyunca surekli pilav yedigim icin'dir diye dusunuyorum.
Agri gecti 30/40 dk sonra.Daha once hic midem agrimamisti hayatimda,bu sekilde.