BSN Syntha-6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 463 67,0%
  • Orta karar

Votes: 187 27,1%
  • Başarısız

Votes: 41 5,9%

• Total voters
    691
Sevgili Zapo;
Ne zamandır ve ne derecede VG yaptığını belirtmemişsin. Bana kalırsa bu kadar supplementi kombine etmen mantıklı değil. Karaciğere fazla yükleniyorsun.
Syntha-6 yı da sabah aç karnına 1 ölçek, antremandan sonra 1 ölçek (suyla) almanı tavsiye ederim. Tabi katabolik duruma karşı whey kadar etkili olmayacaktır proteinlerin kana karışma süreleri nedeniyle.
Saygılar.

Ben aynı kilolarda aynı ölçülerde saplanmıştım bu ürünü kullandıktan sonra gelişimim az buçuk arttı daha komplike bir ürün bsn syntha.. ama eksileride yok değil içindeki koruyucular ve tadlandırıcıların miktarı az buz değil o meşhur E-350.. E-......'lerden bayağı var + aspartam var tozun tadı gayet iyi ama son yudumu içince ağızda şeker-tuz-yağ karışımı bir tad bırakıyor ve ister dişlerinizi fırçalayın ister ağzınıza su vurun ağzınıza sürekli değişik bir tad geliyor ben bunu tadlandırıcılara bağladım.. Onun dışında gaz problemi de olmadı ama hakkını vermek gerekir bastığım kilolar +2'5kg-5kg aralığında arttı.. Bana göre zaten bir protein tozundan daha fazlası beklenemez..

Bsn Syntha 6 Aspartam içermemektedir.tatlandırıcılarıda gayet normal bence.en azından yazmış adamlar ne varsa.çoğu firma yazmıyor bunların hiçbirini.bende kurabiyelisini kullanıyorum şu anda fakat gayet güzel bana kalırsa.diğer mix proteinlerde olmayan MCT ve Glutamin Peptitleride bu üründe mevcut.antremandan sonra 1,5-2 ölçek şeklinde kullanıyorum.

''Antrenmandan önce 1 ölçek sonra 1 ölçek olarak suyla alıyorum uygunmudur ?haftada 3 gün ağırlık çalıştığım günlerde kullanıyorum diğer 3 kardiyo günümde ürünü kullanmıyorum boyum 178 kilom 66 biraz yağlıyım yağlanmak istemiyorum. Sabahları bir ölçek optimum egg protein içiyorum ardından 2 cla antrenmandan sonra 6 perfect amino bcaa akşam yemeğinden önce 2 tane hydroxycut pro series yemekten sonra 6 amino bcaa gece yatmandan önce 2 tane twinlab glutamin içiyorum (ağırlık günleri bsn noxplode terrasit triblus alıyorum) sizce nasıl supplement kullanımım değiştirmemi önereceğiniz birşey varmı şimdiden teşekkürler.''

Antrenmandan önce almanın bir yararı yok sabah ve antrenman sonrası kullanım daha uygun olabilir.

bende çikolatalısı var . nedense shaker da ne kadar karıştırısam karıştırayım içinde küçük küçük çikolata parçaları kalıyo dagılmıyolar birazda sertler
fikri olan ?

1reex1 bendede bu sorun var dibinde her zaman küçük toplar kalıyor . arkadaşlar bu ürünü kullananlar kabı tadı kokusu hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmi kullandığım synhta 6 nın sahte olduğundan şüpheleniyorum dibindeki bu küçük toplar yüzünden

arkdaşlar ben iki 3 aromasını da denedim şunu söyleyim en iyi cukulatalısı sonra çilek sonra muz ama şunu da söyleyim hangisini alırsan al severek içeceksiniz ayrıntılara gelince çukulotalısında shakerla karıstırdıın zaman ne kadar sallarsan salla üst tabakada çikolata kabarcıkları birikir az bişe ama bunların sert olması zor şimdiye kadar hiç öyle bir şey yaşamadım ve şunu size garanti edim bsn en iyi karısan protein tozlarından biridir yani karıstırmada bir problem yaşıyorsanz ya son kullanma tarihide bir şey vardır yada aldığınız yerde saygıılarımla...

son kullanma tarihi geçmiş değil . bi arkadaşın yazısında okumuştum aynı protein tozundan devamlı sipariş verip kullanmasına ragmen tadı kokusu yogunlugu farklı olabiliyo demişti .
caporedattore sanırım bize denk geldi böylesi sahte degildir merak etme :)

BSN Syntha-6 ile Musclepharm combat power arasında bir seçim yapmak istesek hangisini önerirsiniz?
Total fat , karbonhidrat ve şeker oranı combat powerda daha düşük.
Yağ yakımı için çabaladığımdan aralarında bu farklar çok olmasada yağın fazla olması sorun olurmu?

Ben aynı kilolarda aynı ölçülerde saplanmıştım bu ürünü kullandıktan sonra gelişimim az buçuk arttı daha komplike bir ürün bsn syntha.. ama eksileride yok değil içindeki koruyucular ve tadlandırıcıların miktarı az buz değil o meşhur E-350.. E-......'lerden bayağı var + aspartam var tozun tadı gayet iyi ama son yudumu içince ağızda şeker-tuz-yağ karışımı bir tad bırakıyor ve ister dişlerinizi fırçalayın ister ağzınıza su vurun ağzınıza sürekli değişik bir tad geliyor ben bunu tadlandırıcılara bağladım.. Onun dışında gaz problemi de olmadı ama hakkını vermek gerekir bastığım kilolar +2'5kg-5kg aralığında arttı.. Bana göre zaten bir protein tozundan daha fazlası beklenemez..

Rambo16, ben de son aldığım syntha'da bu tuz tadını sadece ben mi alıyorum diye düşünüyordum. Daha önceki kutularda hiç olmayan bir şeydi ama bu son kutuda gerçekten de ağzımda çikolata yda şeker yerine ağırlıklı bir tuz tadı kalıyor. O yüzden eskiden hızla bitirdiğim tozu bu sefer bitiremedim, yarısında kaldı.

bende çikolatalısı var . nedense shaker da ne kadar karıştırısam karıştırayım içinde küçük küçük çikolata parçaları kalıyo dagılmıyolar birazda sertler
fikri olan ?
Kardeşim merhaba bende dün çikolatalasını aldım belirtmiş olduğun sorun bende de mevcut topaklanma olmuyo ama arada ağzıma tek tük toz şeker kıvamında parçacıklar geliyo ürünün jelatini flnda bole bi fotokopi makinasından çıkmış izlenimi verdi :D aynı zmanda çok lezzetli diyenler var ben de daha önce çikolatalı whey kullandım tad kıyaslaması yapacak olursak arada dağlar kadar fark var benim pek hoşuma gitmedi çiolata aroması ve ilk defa gece içtim sabah kaltım ağzımda aynı tat sizde de bole bir etki yaptı mı ben ürünün sahte olabileceğini düşünüyorum ama sahte olan ürün için neden bu kadar ambalajıydı bilmemnesiydi detaya insinler kutunun arkasında upafarma etiketi fln var ama bilemedim ... Sizin fikriniz nedir ?

Bir sorun olmaz.. Benim shakerlerimin icinde genelde protein tozu bcaa ve glutamini karistirarak icerim
Cogu kisi de bu sekilde kullanir her urun icin baska bi shake ile su alirsak zaten siseriz :)

Pump nox urunlerini(jack3d superpump noxplode animal rage vb..) protein tozuyla karistirmaminiz daha iyi olur ..

Back
Yukarı