Serdarmcmv
Üye
haklısınız ilk gün güzel bir pump etkisi yakalayınca her antreman öncesinde kullandim , şimdi programımı degistirdim bu hafta itibariyle haftada 3 gün antreman yapicam , böylelikle nox'uda haftada 3 gün kullanmış olurum .
Uzerinde shakerda calkalamayin karistirin yaziyor olmasi lazim zaten,ayni sekilde bsn amino x de patliyor
kullanım şeklinde boş mideye yazıyor da ben sabah kahvaltı yaptıktan 1 saat sonra antremana gidiyorum. gün içinde başka zamanım olmadığı için . kahvaltıdan 30 dk / 45 dk sonra alsam fark eder mi aceba ? gerçi ben hemen acıkıyorum o ayrı![]()
evet bugün ilk deneyimimi yaşadım gerçekten güzel ürünmüş . Ama boş mideye alınması gerektiğini içince anladım biraz değişik oldu midemEn az 45 dakika gecsin etkisini gormek istiyorsaniz,
Ben sahsen 1.5/2 saat sonra aliyorum aldiktan sonra (yarim saat )spora baslamaya yaklasirken bir muz yiyorum,
gerci kullandigim marka baska ama, genelde Pre-workoutlar da kullanmadan once mide biraz bos olcak.
Bir sıkıntı olmaz ben 3001 ile birlikte kullanıyorum , idmandan hemen sonra whey duşdan sonra 6 adet 3001 şeklindeUniversal amino 3001 ile birlikte alımında bir sıkıntı olurmu acaba arkadaşlar? Antrenmandan yarım saat önce ikisini birlikte kullansam?
Dostum zaten yüksek miktarda kafein içeren bir ürün, kahve eklemek saçma onun yerine kreatin eklemesi olabilir.Antrenmanlarda bünyenize göre uygun zaman aralığını ayarlamak koşuluyla sütsüz klasik kahve ile kombine edebilirseniz harikalar yaratabiliir