BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
nox içtim ve yarım saat sonra antrenmana gittim. bana tek faydası normalden %10 daha fazla ısındım onun dışında bir faydasını görmedim. anlamadığım nokta şu sonuçta nox içinde de kafein var ekstra kafein in daha faydalı olması gerekirken ters etki yapma sebebi nedir?
Şöyle özetleyeyim sigara içenler her zaman aynı şeyi söyler 'Abi ilk günkü tadı yok alışkanlıktan içiyorum artık.' bunu söylemelerinin sebebi vücutlarının artık nikotine alışık olması ve daha fazla istemesi. Vücut da insan egosu gibi doyumsuzdur, herzaman daha fazlasını ister. Vücuda dışardan alınan her madde artarak azalan fayda düzeyi gösterir. Sigarayı bir hafta bırakıp tekrar başlayanların çoğunun başı döner, sigaradan ilk günkü tadını alırlar çünkü vucut nikotine hasret kalmıştır. Kafein de aynı şekilde uzun süre kullanılınca vücutta yarattığı ilk günkü etkiyi zamanla kaybeder. İlk zamanlarda 1 çay kaşığı kahveden aldığın canlılık hissini 1 ay sonra 3 çorba kaşığından almaya başlarsın. Burda aldığın fayda düzeyini arttırmanın tek yolu kafeine ara vermek vücudu ona hasret bırakmak. 1 hafta kahve ve pre-workout ürünlerini bırak aradaki farkı göreceksin.

Şöyle özetleyeyim sigara içenler her zaman aynı şeyi söyler 'Abi ilk günkü tadı yok alışkanlıktan içiyorum artık.' bunu söylemelerinin sebebi vücutlarının artık nikotine alışık olması ve daha fazla istemesi. Vücut da insan egosu gibi doyumsuzdur, herzaman daha fazlasını ister. Vücuda dışardan alınan her madde artarak azalan fayda düzeyi gösterir. Sigarayı bir hafta bırakıp tekrar başlayanların çoğunun başı döner, sigaradan ilk günkü tadını alırlar çünkü vucut nikotine hasret kalmıştır. Kafein de aynı şekilde uzun süre kullanılınca vücutta yarattığı ilk günkü etkiyi zamanla kaybeder. İlk zamanlarda 1 çay kaşığı kahveden aldığın canlılık hissini 1 ay sonra 3 çorba kaşığından almaya başlarsın. Burda aldığın fayda düzeyini arttırmanın tek yolu kafeine ara vermek vücudu ona hasret bırakmak. 1 hafta kahve ve pre-workout ürünlerini bırak aradaki farkı göreceksin.
tamam dediğin gibi deneyeceğim bu hafta kafeinsiz bir hayat geçirmeye çalışıcam :)

arkadaşlar yeni aldım bu ürünü ve 1 haftadır kullanıyorum etkisi ise 0 sadece sık sık işiyorum yemekten 2 bucuk saat sonra almama rağmen hiç bir etkisi olmadı.1 bucuk ölcek aldım yine sonuc yok.sadece 1 dafa kanat calıstıgım gün biraz etki gösterdi oda hemen bitti şu an çok pişmanım bu ürünü aldığıma :S bendemi bi yanlıslık var anlamıyorum
Arkadaşlar ben ürünü kullandgimdan yarım saat sonra ve antremandan sonra acayip şekilde sıkışiyorum. Boşaltim sistemim acayip hızlanıyor. Böyle bi etki gören arkadaşlar da var mı ?
Kreatinden dolayı, bol su içmen gerekiyor en az 3,5 lt[DOUBLEPOST=1421254309][/DOUBLEPOST]
Merhabalar, ben yaklaşık 20 gündür ürünü kullanıyorum. ilk bir kaç gün tek ölçek aldım ve pek bir etki etmedi bende sonra kullanmış bir kişiye sordum bir buçuk ölçek almamı söyledi, bir buçuk ölçek aldıktan 20 dakika sonra vücut ısım arttı ve karıncalanma başladı. şuan 2 ölçek alıyorum ve etkisi acayip karıncalanma, ısı artışı ve kalp atışınız hızlanmaya başlıyor. okuduklarıma göre damar çıkarma olayı bende olmadı ama antrenmanlarımda hem ağırlık artışı oldu ve yorgunluk diye birşey kalmadı. ben açıkçası çok memnun kaldım bende pozitif etki yarattı. birde arkadaşlar ben nox+kreatin kombinesi yapsam sizce bir sakıncası olur mu ?
Nox'un içinde 2 gram falan kreatin var bunun dışında kreatin alımına gerek yok.[DOUBLEPOST=1421254659][/DOUBLEPOST]
1 haftadır bsn no xplode kullaniyorm antrenman öncesi 2 ölcek, 2 parmagimin ucunda sararma oldu karaciger yada bobrekle ilgili sknti olabilir mi
Dostum 2 ölçek kullanma manyak mısın ? Kaç kilosun sen ? 80 kg altında olanlar yarım ölçek falan alsın.

Son düzenleme:
merhaba değerli sporcu arkadaşlar,
umarım konuyu hortlatma söz konusu değildir. lakin uzun zamandır foruma uğramıyordum. bu ürünle ilgili bir kaç soru sormam lazım...

almaya'dan bu yaz aldığım 3 kutu c4'ü bitirdikten sonra, yeni tetikleyici bir ürün aradım. nitekim bu bsn no-xplode oldu.
1.79 boyundayım ve kilom 84-87 arasında gidip gelmekte. (bende anlayamadım :)) c4 içtiğim zamanlarda 15 dakika sonra parmak uçlarımdan saç diplerime kadar kaşınma hissediyordum. gerçekten iyi bir tetikleyiciydi. fakat aynı etkiyi xplode ürününde yaşamadım. genellikle çok kahve içen bir insanım. vücudum kafeine bağışıklık kazandığından dolayı mı bu etkiyi çok alamıyorum. ne yapmam gerekir. açıkçası 1 ölçek dozajını arttırmak da istemedim.(sağlık açısından korkularım oldu)

Ne önerirsiniz?
teşekkürler

umarım konuyu hortlatma söz konusu değildir. lakin uzun zamandır foruma uğramıyordum. bu ürünle ilgili bir kaç soru sormam lazım...

almaya'dan bu yaz aldığım 3 kutu c4'ü bitirdikten sonra, yeni tetikleyici bir ürün aradım. nitekim bu bsn no-xplode oldu.
1.79 boyundayım ve kilom 84-87 arasında gidip gelmekte. (bende anlayamadım :)) c4 içtiğim zamanlarda 15 dakika sonra parmak uçlarımdan saç diplerime kadar kaşınma hissediyordum. gerçekten iyi bir tetikleyiciydi. fakat aynı etkiyi xplode ürününde yaşamadım. genellikle çok kahve içen bir insanım. vücudum kafeine bağışıklık kazandığından dolayı mı bu etkiyi çok alamıyorum. ne yapmam gerekir. açıkçası 1 ölçek dozajını arttırmak da istemedim.(sağlık açısından korkularım oldu)

Ne önerirsiniz?
teşekkürler
Kahveyi bırakmanı öneririm, başka şekilde verim alamazsın.

Ne önerirsiniz?
teşekkürler
Açıkçası ilk pre-workout deneyimim bu ürünle oldu şahsen 2 ölçek almama rağmen pek verim aldığımı söyleyemem bu üründen

Ne önerirsiniz?
teşekkürler
Hicbir pre.workout tan c4 etkisini alamadim.
Ara vererek c4 kullanmak baska urunlerde macera aramaktan daha cazip geldi.sende ara verdikten sonra tekrar c4 alabilirsin.

Hicbir pre.workout tan c4 etkisini alamadim.
Ara vererek c4 kullanmak baska urunlerde macera aramaktan daha cazip geldi.sende ara verdikten sonra tekrar c4 alabilirsin.
Teşekkür ederim hocam. Evet aynısını düşünüyorum. Gerçekten c4'den aldığım verimi hiçbirinden alamadım. Sizinde dediğiniz gibi, maceradan öteye gitmedi. c4'ü halı saha maçında deneyeyim demiştim hatta, inanılmaz bir doping etkisi almıştım. Yalnız kafamda iki sorunsal var,

1)Ya insanlar c4 kullanmadılar. Kullanmadıkları ürünü bilmedikleri için, daha iyileri var diyorlar. (Çünkü ben gerçekten sağlam verim aldım.)
Not: Şayet Türkiye'de satılmadığı için, kaçak yollarla Türkiye'den alan arkadaşlar, sahte ürün de kullanmış olabilirler.
2)Ya da gerçekten anatomi meselesi. Çözemedim.

Sahte kullanmis olacaklarini sanmiyorum,cunku guvenilir siteler ve yerler var urunu tedarik etmek icin,hemde baya fazla.o yönden sıkinti yok

Bünye meselesi tamamen,bundan once shotgun kullandim ,ki ben nox urunlerinin gecislerinde mutlaka ara verip kafeini 0 larim.
Ne shotgunda ne noxplode da nede digerlerinde hicbi etki alamadim.o yuzden c4 e devam edyrm belli araliklarla.
C4 ü deneyen cok arkadasim oldu iclerinde tek tük begenmeyen oldu tabi.dedigim gibi noxlar tamamen bunye işi.

Kesinlikle birdaha kullanmayacağım pre workout sadece uykumu kaçırdı başkada bir etkisini görmedim yerine sert bir kahveyi içince aynı etkiyi görüyorum şahsen benim bünyemde bir işe yaramadı 2 ölçek almama rağmen.Birdahakine pre workout olarak C4 ü denicem.

Bugün acayip çarpıntı yaptı bende bi ara korktum hatta. 1,5 ölçek aldım geçen sefer çok verim alamamıştım nedense. Bu üründen max. verim almak istiyorsanız yazayım;

1-) Kahve nescafe vs. içmeyin. Ben hiç içmiyorum o yüzden bana çok etkili geliyor bu ürün sanırım.
2-) Aç karnına için
3-) İçer içmez direk antremana dalmayın kardiyo tarzı 15-20 dakika kadar ısının. Mekik- hafif jog vs. olsun

120 bench'i rahat yaptım bugün gerçekten küre girmiş gibi etki verdi. Artış almadığını belirten arkadaşlar üstteki adımlarla uygularsa bence fark ortaya çıkar. Vücut alışmasın diye haftada 2 veya 3 alıyorum bu arada.

MP assault
BSN noxplode
Cellucor c4
Grenade 50 calibre.

Bu dortluden birisini pre-workout olarak almayi dusunuyorum. 2 yillik bir gecmisim var. Daha evvel kreatin kullandim bur kutu. Bunun disinda nox urunu almadim
yukaridaki urunlerden herhangi birkacini kullanmis arkadaslarin kiyaslamalarina açiğim. Iyi akşamlar.

MP assault
BSN noxplode
Cellucor c4
Grenade 50 calibre.

Bu dortluden birisini pre-workout olarak almayi dusunuyorum. 2 yillik bir gecmisim var. Daha evvel kreatin kullandim bur kutu. Bunun disinda nox urunu almadim
yukaridaki urunlerden herhangi birkacini kullanmis arkadaslarin kiyaslamalarina açiğim. Iyi akşamlar.
Güç ürünleri bence gereksiz. Bsn noxplode kullandım ilk başlarda acayip etki yaptı. Sonradan sanırsam vücut alıştı. Birkaç güne kutum bitecek daha almayı düşünmüyorum

MP assault
BSN noxplode
Cellucor c4
Grenade 50 calibre.

Daha önce 3 kutu bsn no xplode kullandim piyasada rakip bulamadigimdan ve harika etki ettiginden dolayı ayni ürünü ard arda aldım fakat degisiklik olsun dedim granade 50 calibre aldim tam anlamiyla berbat bir ürün..
Bu tip supplementlerde bünyeden bünyeye etki olayı farkli ben en çok bsn noxplode begendim hemo rage,mp assualt vs deneme riskine girmek istemedigimden alirsam yine bsn no xplode alirim

Kreatinden dolayı, bol su içmen gerekiyor en az 3,5 lt[DOUBLEPOST=1421254309][/DOUBLEPOST]
Nox'un içinde 2 gram falan kreatin var bunun dışında kreatin alımına gerek yok.[DOUBLEPOST=1421254659][/DOUBLEPOST]
Dostum 2 ölçek kullanma manyak mısın ? Kaç kilosun sen ? 80 kg altında olanlar yarım ölçek falan alsın.
satan sitede 2olcek diyo yarim olcek nedir ya 1 olcek de bari 1olcegi 22.5 gram duyanda 80gram sanar

Ürünü yaklaşık 8 -9 gündür kullanıyorum , öncelikle ürünü kullanmadan önce bu sayfaya göz atmıstım , yaklaşık 20-25 gündür neredeyse kafein almadım hiç , kahve hiç içmedim ,çayda belki bir kaç kez içmişimdir,onun yanı sıra sigarada kullanmıyorum .
ürünü ilk kullandıgım gün, aç karnına antremandan yaklaşık 20 25 dk önce tükettim , ilk gün pskolojidenmidir bilemiyorum kendimi gerçekten her zamankinden farklı cok enerjik hiseettim , hatta abartmıyorum o gün antremanım bittikten sonra tekrar bi antreman
çıkartırım gibi, bi hisse bile kapıldım , yalnız sonraki günler ,hiç o ilk günkü enerjiyi hissetmedim , suan sanki kullansamda ,kullanmasamda ,hiç bir farkı yokmus gibi geliyor , ama ben yinede ,bir dönem daha kafein hiç tüketmemeye calısıcam , umarım etkisi tekrar artar .

Ürünü yaklaşık 8 -9 gündür kullanıyorum , öncelikle ürünü kullanmadan önce bu sayfaya göz atmıstım , yaklaşık 20-25 gündür neredeyse kafein almadım hiç , kahve hiç içmedim ,çayda belki bir kaç kez içmişimdir,onun yanı sıra sigarada kullanmıyorum .
ürünü ilk kullandıgım gün, aç karnına antremandan yaklaşık 20 25 dk önce tükettim , ilk gün pskolojidenmidir bilemiyorum kendimi gerçekten her zamankinden farklı cok enerjik hiseettim , hatta abartmıyorum o gün antremanım bittikten sonra tekrar bi antreman
çıkartırım gibi, bi hisse bile kapıldım , yalnız sonraki günler ,hiç o ilk günkü enerjiyi hissetmedim , suan sanki kullansamda ,kullanmasamda ,hiç bir farkı yokmus gibi geliyor , ama ben yinede ,bir dönem daha kafein hiç tüketmemeye calısıcam , umarım etkisi tekrar artar .
Dostum ürünü arka arkaya kullanma, mesela ben haftada 3 gün kullanıyorum 4 gün kullanmıyorum bu şekilde vücut alışmıyor.

Back
Yukarı