BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
arkadaşlar yeni aldım bu ürünü ve 1 haftadır kullanıyorum etkisi ise 0 sadece sık sık işiyorum yemekten 2 bucuk saat sonra almama rağmen hiç bir etkisi olmadı.1 bucuk ölcek aldım yine sonuc yok.sadece 1 dafa kanat calıstıgım gün biraz etki gösterdi oda hemen bitti şu an çok pişmanım bu ürünü aldığıma :S bendemi bi yanlıslık var anlamıyorum

arkadaşlar yeni aldım bu ürünü ve 1 haftadır kullanıyorum etkisi ise 0 sadece sık sık işiyorum yemekten 2 bucuk saat sonra almama rağmen hiç bir etkisi olmadı.1 bucuk ölcek aldım yine sonuc yok.sadece 1 dafa kanat calıstıgım gün biraz etki gösterdi oda hemen bitti şu an çok pişmanım bu ürünü aldığıma :S bendemi bi yanlıslık var anlamıyorum
ingiltere menşei olanı mı aldın

Bende de aynı sonucu verdi sende bir yanlışlık yok :)[DOUBLEPOST=1417377968][/DOUBLEPOST]ben Amerikan menşei ni kullanmıştım

ingiltere menşei olanı mı aldın
amerikan menşei hocam..ithal edilmiş.yani paramızı şimdi çöpemi attık anlamıyorum herkez mükemmel etki gödterdi diyor..önerebileceğiniz farklı bir performans arttırıcı varmı?[DOUBLEPOST=1417379857][/DOUBLEPOST]
Bende de aynı sonucu verdi sende bir yanlışlık yok :)[DOUBLEPOST=1417377968][/DOUBLEPOST]ben Amerikan menşei ni kullanmıştım
e sen ne yaptın peki? önerebileceğin farklı bir performans arttırıcı varmı?

amerikan menşei hocam..ithal edilmiş.yani paramızı şimdi çöpemi attık anlamıyorum herkez mükemmel etki gödterdi diyor..önerebileceğiniz farklı bir performans arttırıcı varmı?[DOUBLEPOST=1417379857][/DOUBLEPOST]
e sen ne yaptın peki? önerebileceğin farklı bir performans arttırıcı varmı?
ben bir kaç antreman denedim baktım bir işe yaramıyor salonda birine verdim oda memlun kalmadı ben all star ın nos urunun kullandım fena degildi ama bende en fazla etkiyi saglayan mp assault un 736 gram lık ürünü oldu suan kadar 6 kutu kullandım her seferınde memlun kaldım

ben bir kaç antreman denedim baktım bir işe yaramıyor salonda birine verdim oda memlun kalmadı ben all star ın nos urunun kullandım fena degildi ama bende en fazla etkiyi saglayan mp assault un 736 gram lık ürünü oldu suan kadar 6 kutu kullandım her seferınde memlun kaldım
kesinlikle bende almalıyım..bu kutu bitsinde geceyim belkide baskasına veriririm..resmi varsa atabilirmisin?

Arkadaşlar ben bu ürünü bir ay önce aldım.Yalnız üzerindeki türkçe etiketin altında orjinal etiketi yoktu,bunun üzerine ithalatçı firmayı aradım orjinal etiketinde sıkıntı vardı o yüzden çıkarttık hepsini dediler.Fakat bu açıklama beni tatmin etmedi ve saçma geldi.O kadar ürünün orjinal etiketlerini çıkarmak kolay bir şey değil bana göre.Ayrıca bu ürün bir çok arkadaşın dediği gibi bende de etkili olmadı.Ve beş ölçek kullandıktan sonra bıraktım ama asıl bırakma sebebim bu yeni noxplode ların Dubai den 2. Kalite geldiği dedikoduları dolaşması ve etiket olayıdır.Dikkat etmekte fayda var.Herkese kolay gelsin.

İlk kutu bitti (28 ölçek olan 645 gr) çok memnun kaldığımı söyleyebilirim elimde bi kutu daha var ama hemen kullanmak istemiyorum etki azalır diye düşünüyorum üst üste olunca. Başlamadan önce Bench; 90 şu an 115-120 arası seyrediyor squat 100'den 135'e çıktı tabi bende biraz psikolojik etkiside oldu çoğu harekette ağırlıkları arttırdım belli bi oranda ve nitrik oksit'in etkisinide gördüm diyebilirim damarlarım genişledi bi ölçüde antrenman sırasında.

Fazla kafein kullanmayan kişilerin alması taraftarıyım. Ben kahve bağımlısı olarak bu ürünü kullandığımda hiç birşey hissetmiyorum çünkü, vucudum kafeine alışık. Eğer böyle bir sıkıntınız yoksa alabilirsiniz ama dediğim gibi benim gibi olanlar alsada pek bişi etkilemeyecektir. Tabi bide fazla birşey beklememek lazım.

elimdeki son kutunun tarihi geçti aralıkta bitiyordu yani üstünden de 8 gün geçti kullanmam ne kadar doğru bilmiyorum ama kullanıyoruz işte :) ayrıca etkisi inanılmaz yani 2 kutu bitirdim gerçekten güç artışı ve pump etkisi harika diyebilirim ve tavsiye ederim

yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ilk 2 hafta verim alamadım belkide günlük hayatta fazla kafein tükketiğim için vücut kafeine alışık olduğu için olabilir.Bu idmanımda verim aldım diyebilirim 3 haftadır no-xplode haricinde kahve türü kafeinleri kestim.

arkadaşlar merhaba.
daha önce Mp Assoult ürünün kullanmış ve gayet memnun kalmış biri olarak bu ürünü geçen hafta aldım, 2 defa kullandım ve tam ters etki gördüm. her iki kullanımımda, antrenman içerisinde hiç telemediğim kadar terledim ve hiç olmadığım kadar nefes nefese kaldım. antrenman sonunda da nerdeyse kusacak kadar yorgun ve enerjisiz hissettim ve 2-3 saatte ancak toparlandım.
ürünü büyük umutlarla almış olmama rağmen çok büyük hayal kırıklığına uğradım ve işin aslı tekrar kullanmaya da korkuyorum.:(:(
başına hiç böyle bişey gelen var mı? veya acaba benim ürün mü sahte? anlamadım ki.. (ürünü bilindik bir internet sitesinden online olarak aldım.)

arkadaşlar merhaba.
daha önce Mp Assoult ürünün kullanmış ve gayet memnun kalmış biri olarak bu ürünü geçen hafta aldım, 2 defa kullandım ve tam ters etki gördüm. her iki kullanımımda, antrenman içerisinde hiç telemediğim kadar terledim ve hiç olmadığım kadar nefes nefese kaldım. antrenman sonunda da nerdeyse kusacak kadar yorgun ve enerjisiz hissettim ve 2-3 saatte ancak toparlandım.
ürünü büyük umutlarla almış olmama rağmen çok büyük hayal kırıklığına uğradım ve işin aslı tekrar kullanmaya da korkuyorum.:(:(
başına hiç böyle bişey gelen var mı? veya acaba benim ürün mü sahte? anlamadım ki.. (ürünü bilindik bir internet sitesinden online olarak aldım.)

Terlemen ve nefes nefese kalman ürünün metebolizma ve kalbi fazla çalıştırdığı anlamına geliyor gibi. Ürün sende işe yaramış fakat ağır gelmiş gibi bir olay var bence. Aldığın ölçüyü azaltırsan düzelir gibi hissediyorum. Denemende fayda var.

Merhaba bir aydır noxplode kullanıyorum fakat pek etkili bir ürün olduğunu söyleyemem.Sadece anrenman sonrası hiç yorgun hissetmiyorum.Forumu bayağı bi karıştırdım fakat nasıl kullanılacağı konusunda net bir bilgi edinemedim.Ben kahvaltıdan bir saat sonra kullanıp idmana gidiyorum. Kimi Midenin tamamen boş olması lazım falan denmiş kimi dozu artırdım etkili oldu demiş.Kafam karıştı[DOUBLEPOST=1418856073][/DOUBLEPOST]Üzerinde antrenmandan yarım saat önce bir ölçek diyor.

Terlemen ve nefes nefese kalman ürünün metebolizma ve kalbi fazla çalıştırdığı anlamına geliyor gibi. Ürün sende işe yaramış fakat ağır gelmiş gibi bir olay var bence. Aldığın ölçüyü azaltırsan düzelir gibi hissediyorum. Denemende fayda var.
Tavsiyen için teşekkürler. bi kaç gün yarım ölçek kullandıktan sonra tekrar tam ölçeğe geçtim. Şu anda negatif bir etki yok, daha çok terliyorum ki herhalde bu normal ancak bana öyle anlatılan kadar aman aman iyi bi etki yaptı diyemeyeceğim.

bu ürünün 1 ölçeği 10.5 gr değil mi , Türkiyede
Amerikada 22 gr 1 ölçeği

benim düşüncem :
yarım ölçek kullanıp , verim alanlar tamamen psikolojik -boşuna para vermesinler bu ürüne

bu ürünün 1 ölçeği 10.5 gr değil mi , Türkiyede
Amerikada 22 gr 1 ölçeği

benim düşüncem :
yarım ölçek kullanıp , verim alanlar tamamen psikolojik -boşuna para vermesinler bu ürüne
Benim kullandığım Nox'un 1 ölçeği 22 gr dostum şehir efsanesidir onlar

Back
Yukarı