BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Arkadaşlar iyi akşamlar,

Bugün grup dersine katılmak için gittim ancak saatleri karıştırdığımdan ağırlık çalışmak durumunda kaldım... dolayısıyla ne preworkout ne de recon almıştım yanıma... sadece nitrotechim vardı. arkadaşlar şu aan her yanım ağrıyor ve halsiz hissediyorum... bu tip ürünler bir süre sonra normal, etkisiz gelmeye başlıyor ama bırakınca anlıyorsunuz tesirini...

ancak bu nereye kadar arkadaşlar... hayat boyu bu ürünleri kullanmaya niyetim yok doğrusu... dönemsel olarak platolarda ve ya yoğun tempolu dönemlerde kullanılması daha uygun gibi... meğer ne kadar yoruyormuşum vücudumu bu akşam anladım...

Saygılar...

Arkadaşlar ben ürünü kullandgimdan yarım saat sonra ve antremandan sonra acayip şekilde sıkışiyorum. Boşaltim sistemim acayip hızlanıyor. Böyle bi etki gören arkadaşlar da var mı ?

Merhabalar, ben yaklaşık 20 gündür ürünü kullanıyorum. ilk bir kaç gün tek ölçek aldım ve pek bir etki etmedi bende sonra kullanmış bir kişiye sordum bir buçuk ölçek almamı söyledi, bir buçuk ölçek aldıktan 20 dakika sonra vücut ısım arttı ve karıncalanma başladı. şuan 2 ölçek alıyorum ve etkisi acayip karıncalanma, ısı artışı ve kalp atışınız hızlanmaya başlıyor. okuduklarıma göre damar çıkarma olayı bende olmadı ama antrenmanlarımda hem ağırlık artışı oldu ve yorgunluk diye birşey kalmadı. ben açıkçası çok memnun kaldım bende pozitif etki yarattı. birde arkadaşlar ben nox+kreatin kombinesi yapsam sizce bir sakıncası olur mu ?

bu ürünü yaklaşık bir aydır kullanıyorum
deneyimlerim
ilk gün set aralarında yürürken koşasım geliyordu adeta uçurdu ( yarım ölçekden biraz fazla almıştım )
ikinci kullandığımda bu etki olmadı ama antreman sonrası bir antreman daha yapacak kadar kendimi az yorulmuş hissettim , ama bu etki zamanla daha azaldı
yemekten iki saat sonra kullandığımda pek bir etkisini hissetmedim yani bu ürünü kesinlikle mideniz boşken kullanmanız lazım yoksa bir etkisi yok
bu nedenle antreman öncesi öğünü antremandan en az üç saat önce yapıyorum ki ürünü kullanacağım zaman midede bir şey olmasın
bende karıncalanma gibi bir yan etki yapmadı
tadı bence gayet hoş

bu ürünü yaklaşık bir aydır kullanıyorum
deneyimlerim
ilk gün set aralarında yürürken koşasım geliyordu adeta uçurdu ( yarım ölçekden biraz fazla almıştım )
ikinci kullandığımda bu etki olmadı ama antreman sonrası bir antreman daha yapacak kadar kendimi az yorulmuş hissettim , ama bu etki zamanla daha azaldı
yemekten iki saat sonra kullandığımda pek bir etkisini hissetmedim yani bu ürünü kesinlikle mideniz boşken kullanmanız lazım yoksa bir etkisi yok
bu nedenle antreman öncesi öğünü antremandan en az üç saat önce yapıyorum ki ürünü kullanacağım zaman midede bir şey olmasın
bende karıncalanma gibi bir yan etki yapmadı
tadı bence gayet hoş

merhaba arkadaşlar forumdaki ilk yorumumu yazmak buraya nasip oldu, fearoftheadrk adlı arkadaşım ürünü bende kullanıyorum ve bir kutusu neredeyse bitmek üzere başlarda yaşadığın etkiyi alamamanın sebebi vücudunun bu ürüne aldığın kafein miktarına alışık duruma geçmesidir diye tahmin ediyorum gün içinde çay-kahve ne kadar tüketirsen ürünün etkisi o kadar azalıyor mümkün olduğunca az kafein almaya çalış gün içerisinde, saygılar..

merhaba arkadaşlar forumdaki ilk yorumumu yazmak buraya nasip oldu, fearoftheadrk adlı arkadaşım ürünü bende kullanıyorum ve bir kutusu neredeyse bitmek üzere başlarda yaşadığın etkiyi alamamanın sebebi vücudunun bu ürüne aldığın kafein miktarına alışık duruma geçmesidir diye tahmin ediyorum gün içinde çay-kahve ne kadar tüketirsen ürünün etkisi o kadar azalıyor mümkün olduğunca az kafein almaya çalış gün içerisinde, saygılar..
ürünü kullanmaya başladığımdan beri kahve çay vs hiç içmedim desem yeridir , sanırım 10 15 gün ara vermek lazım , antremanda pump ve enerji verme konusunda sıkıntı yok ama vücut ürüne baya alıştı herhalde ki etkisi azaldı ilk zmanki uçuş durumu olmadı :) nox ürünleri için forumda da zamanla etkisinin azaldığını ve belirli bir süre sonra ara verilmesi gerektiğini okumuştum , onun dışında pump etkisi hiç değişmedi , sonuç olarak başka nox ürünü kullanmadım kıyaslama yapamıyacam ama bitince farklı bir ürün deneyemeyi düşünüyorum

Yaklaşık 10 gündür no-xplode dışında kafein almıyorum 2 ölçek alyoru henüz 2 haftadır kullanmama rağmen kalp atışında artış , karıncalanma gibi bir etki görmedim performans artışı olarakta ağırlık bakımından bir etki görmedim.Sadece pump etkisi iyi açıkçası bir enerji vermedi bana yemek yedikten 3.5 saat sonra spordan 30 dk önce içmeme rağmen ilginç..

Yaklaşık 10 gündür no-xplode dışında kafein almıyorum 2 ölçek alyoru henüz 2 haftadır kullanmama rağmen kalp atışında artış , karıncalanma gibi bir etki görmedim performans artışı olarakta ağırlık bakımından bir etki görmedim.Sadece pump etkisi iyi açıkçası bir enerji vermedi bana yemek yedikten 3.5 saat sonra spordan 30 dk önce içmeme rağmen ilginç..
Bu ürün ü daha once bir kutu kullandım ve bende sıfır denicek kadar bir etki biraktı hiç bir etki hissetmedim desem yalan olmaz bu arada yemek yedikten 3.5 saat sonra antreman a başlaman yemek ile antreman arası cok uzun bir zaman degil mi onu 1 bucuk ila 2 saate ceksen daha fazla verim alırsın diye düşünüyorum

Geçen hafta Çumartesi günü noxplode'u aldım. Bu hafta antremanlarımda kullandım hiç bir etkisini görmedim. Daha önce C4, Assault gibi ürünleride kullandım fakat bende etki göstermedi hiç biri. Belki pre'ler bana göre değildir. Bu hafta ölçek sayımı 2 ye çıkarağım. Bakalım ne olacak.

bn bu urunu 9 gündür kullanıyorum. bndeki ingiltere menşei'si ve ahududulu. ürün gercekten farkını hissttiriyor. aksam spor yapanlara tavsiye etmem uyutmuyor sabah 5 te uyudum ve 6 da işe gittim. gözlerimim uykusuzluktan kırmızı fakat ne uykum var nede bir yorgunluk. daha once basıma hiç boyle birsey gelmedi şuan saat 23.15 1 saat lik uyku ile duruyorum ve yıne uykum yok. ve bugunde spora gittim yine yorgunluk yok. ürünü sadece spordan 30 dk once 1 ölçek kullandım. bundan sonra yarım olcek kullanırım. konu ağırlık ve kardio ise eğer, gercekten farkını hissettırıyor. sholder preste max 40 yapıyorum ve son beş gündür 47 i son sette zorluyorum. halısaha macı onceside kullanmıstım koş babam koş yorulma yok aynı sey sporda kosu bandındada oluyor ilk defa 13. levelde hiç durmadan 110 kalori yaktım. çok değişik bir ürün. fakat uyku problemi kacınılmaz. sabah ve öğlen sporlarında kullanırım artık.

ilk nox ürünümdü.açıkcası memnun kalmadım.5-6 servis kaldı içinde bitince bidaha kullanacağımı sanmıyorum.öğlen bile içsem çok fena uyku kaçırdı bende.içtiğim geceler yarım uyuyorum resmen.hani o dalmayla derin uyku arasındaki bölüm vardır ya orda kalıyorum resmen.başlarda yanlış kullanmışım birde yemekten bir buçuk saat sonra içiyordum ve içer içmez yediğimi çıkartıyordum (afedersiniz ishal) aç karnına daha çok etkisi oldu ama bulk yaparken aç aç spora gitmeye vicdanım el vermiyor.bitsin bidaha kullanmayı düşünmüyorum.performans düşüklüğü yapmaz umarım.yaparsa ve başka nox almaya karar verirsem bu marka olmaz.
not:tat önemli değil bi şekilde içiliyor ama önemli diyen arkadaşlar için tadı da berbat

uyku sorunu yaşıyorsanız kullandığınız dozu azaltın yada antrenmanlarınızda daha sıkı çalışın bu ürünü içtikten sonra üzerinizdeki enerjiyi atmazsanız uykusuz kalmanız gayet normal. ben idmandan çıktığımda bitik bir halde oluyorum resmen ve evime gelip yemek yedikten sonra rahat bir şekilde uyuyabiliyorum.

Kesinlikle kendim bünyemde bir etkisini görmedim ve hala görmüyorum 2 ölçek almama rağmen şahsen başarılı bulmadım bu ürünü

Böyle ürünlerin galiba bazı bünyelerde işe yaramıyor bende de pek işe yaramıyor. Vucudunun kafine ne kadar alıştığını görebilirsin, sürekli kahve gibi içecekler tüketiyorsan etkisini hissetmiyorsunuz aynı bende öyle dün 2.5 kaşık attım hiç birşey hissetmedim, illa bir etkisi oluyordur fakat ben hissetmiyorum. Eve gitiğim de ise mışıl mışıl uyuyorum sıkıntı yok :D

mp assault kulandım etkileri iyidi 4 ölceğe kadar bsn aldım hıc bır etkı gormedım 1 kutu bıtırdım iyi beslenırsenız bu urunlere ıhıtyacınız yok emn ol en temız guc ozman cıkıor

Böyle ürünlerin galiba bazı bünyelerde işe yaramıyor bende de pek işe yaramıyor. Vucudunun kafine ne kadar alıştığını görebilirsin, sürekli kahve gibi içecekler tüketiyorsan etkisini hissetmiyorsunuz aynı bende öyle dün 2.5 kaşık attım hiç birşey hissetmedim, illa bir etkisi oluyordur fakat ben hissetmiyorum. Eve gitiğim de ise mışıl mışıl uyuyorum sıkıntı yok :D

valla kardes dediklerine katılıyorum. ilk gün kü etkileri bambaskaydı şimdi cok baska bugun yine bir olcek aldım. pek bısey hisstmedim. zaten sabahları 270+270 mg 2 adet hyroxycut elite kullanıyorum birde spora gtmeden once 1 olcek bunu. bunye kafeine alıstı ozamn. doz arttırırım yavas yavas....

1 haftadır bsn no xplode kullaniyorm antrenman öncesi 2 ölcek, 2 parmagimin ucunda sararma oldu karaciger yada bobrekle ilgili sknti olabilir mi

1 haftadır bsn no xplode kullaniyorm antrenman öncesi 2 ölcek, 2 parmagimin ucunda sararma oldu karaciger yada bobrekle ilgili sknti olabilir mi
2 olcek kullanman yanlis daha 1 hafta olmus ben ara vererek (8-10 ay)3 kutu kullandim hatta son kutuda bir servis kaldi bende oyle bir etki yapmadi ama ara ver bir hafta sorun nox tan mi degil mi

valla kardes dediklerine katılıyorum. ilk gün kü etkileri bambaskaydı şimdi cok baska bugun yine bir olcek aldım. pek bısey hisstmedim. zaten sabahları 270+270 mg 2 adet hyroxycut elite kullanıyorum birde spora gtmeden once 1 olcek bunu. bunye kafeine alıstı ozamn. doz arttırırım yavas yavas....

Ben kahve içerim deli gibi ondan etki etmiyor büyük ihtimal. Vucudum kafeine alışık.

Back
Yukarı