dontyouloveme
Üye
Doğru söylemiş. Nox ürünleri kalp atış hızını da artırır bu da daha fazla yağ yakmak demek.Beyler ben bu ürünü hocama sordum bana alma dedi. Zayıfsın dedi sana daha fazla kalori yaktılır iyice zayıflarsın dedi?
Doğru söylemiş. Nox ürünleri kalp atış hızını da artırır bu da daha fazla yağ yakmak demek.Beyler ben bu ürünü hocama sordum bana alma dedi. Zayıfsın dedi sana daha fazla kalori yaktılır iyice zayıflarsın dedi?
Mideye indiginde bazik olur ne demek yamide asitinin ph indan fazla demek mi yani o zaman tum yiyecekler baziktir demeliyiz
![]()
İbrahim Saraçoğlu'nun tek bildiği Melisa bence . Melisa aşağı Melisa yukarı.. çok güvenilir biri gibi gelmiyor banaIbrahim saracoglu demisti kendisi bitkiler hakkinda cok cok iyi bilgisi olan bi profosor bazi kurler oneriyo songul karli ile yetis hayata gibi programlarda belki rastlamissindir.
Daha fazla yemek ye dostum bu ürünlerin hiçbiri sana hacim kazandırmaz.Arkadaslar saglikli yorumlara ihtiyacim var bsn noxplodela birlikte universal gh max ve optimum gold whey bu uclu kombinasyonu kullanmayi dusunuyorum hedefim hacim kazanmak ama yagsiz bi kas kutlesi pesindeyim isi bilenler yorum atabilirmi 2 yildan fazla body gecmisim var
Arkadaslar saglikli yorumlara ihtiyacim var bsn noxplodela birlikte universal gh max ve optimum gold whey bu uclu kombinasyonu kullanmayi dusunuyorum hedefim hacim kazanmak ama yagsiz bi kas kutlesi pesindeyim isi bilenler yorum atabilirmi 2 yildan fazla body gecmisim var
Eyvallah dostumda beslenmede sikinti yok supplement konusunda tecrubesizim gh max ile nox birlikte kullanilirsa etkisi nasil olur deneyen varmi veya nox ile universal 3001 gibi bi kombinasyonmu yapsam sadece nox kas onarimi yapmadigi icin nox ile protein yeterszi kalirmi evet arkadaslar yorum bekliyorum lutfenDaha fazla yemek ye dostum bu ürünlerin hiçbiri sana hacim kazandırmaz.
Hiçbir supplement sana kas onarımı yaptırmaz. Kas onarımı gece 22 ve sabah 06 arasındaki derin deliksiz uykuda olur dostum. Sen gün içinde yeterli proteini al ve iyi uyu sadece.Eyvallah dostumda beslenmede sikinti yok supplement konusunda tecrubesizim gh max ile nox birlikte kullanilirsa etkisi nasil olur deneyen varmi veya nox ile universal 3001 gibi bi kombinasyonmu yapsam sadece nox kas onarimi yapmadigi icin nox ile protein yeterszi kalirmi evet arkadaslar yorum bekliyorum lutfen
Ben öyle yapıyordum, ve noxplode'dan daha verimli benim vücudumdaKahve içip antrenman yapmayı deneyen var mı ?
Ne kadar kahve içiyorsun dostum ? Miktar nedir ? 1 çorba ya da tatlı kaşığı mı ?Ben öyle yapıyordum, ve noxplode'dan daha verimli benim vücudumda
2 tatlı kaşığı bana yetiyordu. Sonraları 3'e çıkardım, 1 tatlı kaşığı da yeşil kahveyle daha da farkedilir bir etki oldu. Ama noxplode' da hala böyle bir şey göremedim. Yarın 2 ölçek deneyeceğimNe kadar kahve içiyorsun dostum ? Miktar nedir ? 1 çorba ya da tatlı kaşığı mı ?
Peki dostum damar ve pump olayı ne durumda ? Damarların açılıyor mu ? Ben de yarın sen söyledin diye noxplode yerine kahe deneyeceğim.2 tatlı kaşığı bana yetiyordu. Sonraları 3'e çıkardım, 1 tatlı kaşığı da yeşil kahveyle daha da farkedilir bir etki oldu. Ama noxplode' da hala böyle bir şey göremedim. Yarın 2 ölçek deneyeceğim
Noxplode'dan daha fazla pump ve damarlanma yaptı bende. Ama benim için damarlanma önemli degil, asıl olay performans artışı.Peki dostum damar ve pump olayı ne durumda ? Damarların açılıyor mu ? Ben de yarın sen söyledin diye noxplode yerine kahe deneyeceğim.
Yarın deneyelim bakalım. Sonuçları yazarım buraya.Noxplode'dan daha fazla pump ve damarlanma yaptı bende. Ama benim için damarlanma önemli degil, asıl olay performans artışı.
Ben de bugun 2 ölçek atacagım bakalim etki edecek miYarın deneyelim bakalım. Sonuçları yazarım buraya.