BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Dostum bende öğrenciyim ve bizim çözümümüz lor peyniri. O 9 yumurta yiyenler bu işi ilaçla yapan insanlar 9 yumurtadaki proteini doğal v.g yapan insanlar sentezleyemez. 1 öğünde en fazla 35 gram o da antrenman sonrası öğünde protein sentezlenir. 9 yumurta falan fasa fiso. Sana beslenmemi yazıyorum, protein tozu, bcaa, aminoasit vb şeyler kullanmayı bıraktım. Neden bıraktın dersen bunların bize hiçbir faydası yok sadece boşuna para veriyoruz hepsi tuzak. Bunu kafamdan atmıyorum bilimsel araştırmalar sonucunda bu kanıya vardım.
1.Sabah 4 yumurta(2sarılı) +4 çorba kaşığı lor peyniri+ 2 dilim buğday,çavdar ekmeki veya 4 kaşık bulgur pilavı. ( sarılarını dağıtmadan lor peynirini katıp omlet gibi yapıyorum) Çay falan içmiyorum sadece su.
2.Öğle 150 gr tavuk göğüsü + 6-7 çorba kaşığı bulgur pilavı
3.Akşam 150 gr tavuk göğüsü + 6-7 çorba kaşığı bulgur pilavı
4. saat 22 gibi 7 kaşık lor peyniri, 4 kaşık yoğurt, 2 kaşık bulgur pilavı
11:30 uyku.
Okul günlerinde yemeğimi saklama kabına koyup okula gidiyorum.
Sabah 8 kahvaltı, 12:30 da tavuk pilav, saat 3 gibi yeşil elma, 5 eve geliş, 5:30 antrenman,6:30 antrenman bitiş, 7:30 tavuk bulgur, 22:30 lor+yoğurt+pilav) saat 24 uyku.
Burada dikkat etmen gerekenler :Antrenmandan en az 2-3 saat önce yemek yemiş ol ya da elma vb şeyler. Süt içmiyorum faydasından çok zararı var. Ara öğünlerde tuzsuz fıstık, kuruyemiş yiyebilirsin ve antrenmanlarını 1 saatten uzun tutma ve en önemlisi ANTRENMANDAN 1 SAAT SONRA YEMEK YENİLECEK.
Bunun nedeni büyüme hormonuna izin vermek. 1 saat bekleyip yemek yersen vücudunda büyüme hormonu tavan yapmış, 1 saat yağ yakmış, testosteron seviyen tavan durumda olur. Çoğu insan antrenmandan hemen sonra protein tozu vb şeyler kullanır. Bu vücudunun salgıladığı büyüme hormonunu durdurur ve şunu unutma protein yanında karbonhidrat(bulgur,yulaf) olmadan hiçbir işe yaramaz. Antrenmandan sonra protein tozu içip hem gelişimi azaltırsın hemde cüzdanın incelir. Sorman gereken şeyler olursa sorabilirsin.
[DOUBLEPOST=1413496750][/DOUBLEPOST]Bu beslenme şekli sadece
antreman yaptığın günler mı ?
Her günse her gün bu
saydıklarını yemek şart mı ?
Internette senın soyledıklerını
soyleyen bırı vardı hatta adı
abdussamettı galıba
soyledıklerının bılımsel
oldugunu ıddıa edıyodu lor
peynırle beslenıyomus lor
peynıre bıraz su katıp
mıkserden gecırıp lor shake
yapıyomus malıyetı de azmıs
sence yapıym mı yaparsamda
nasıl ıcmelıyım beslenme
programıma nasıl
eklemelıyım ?
Bu arada yazdıkların bugüne
kadar gördüğüm en motive
eden ve yapılması çokta zor
olmayan şeyler. Teşekkür
ederim gerçekten

Off günlerinde hangi saatlerde almalıyım ? Antrenman günlerinde antrenmandan 30 dk önce 1 ölçek alıyorum.
Pre workout ürünleri off günlerde kullanılmaz. Antrenmandan 15 dk önce 300 ml soğuk suyla kullan.[DOUBLEPOST=1413538761][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1413496750][/DOUBLEPOST]Bu beslenme şekli sadece
antreman yaptığın günler mı ?
Her günse her gün bu
saydıklarını yemek şart mı ?
Internette senın soyledıklerını
soyleyen bırı vardı hatta adı
abdussamettı galıba
soyledıklerının bılımsel
oldugunu ıddıa edıyodu lor
peynırle beslenıyomus lor
peynıre bıraz su katıp
mıkserden gecırıp lor shake
yapıyomus malıyetı de azmıs
sence yapıym mı yaparsamda
nasıl ıcmelıyım beslenme
programıma nasıl
eklemelıyım ?
Bu arada yazdıkların bugüne
kadar gördüğüm en motive
eden ve yapılması çokta zor
olmayan şeyler. Teşekkür
ederim gerçekten
Evet her gün bunları yiyorum. Bunların yanında evde ne pişiyorsa 1 porsiyon onu da yiyorum abartmadan. Evet lor shake yapılıyor ama ben üzerine yoğurt döküp yemeyi daha çok seviyorum hem kazein hem whey bir arada oluyor bunu genellik son öğün olarak yapıyorum zaten yazmıştım, unutma bunun yanında 150 gram karbonhidratta almalısın son öğün için, diğer öğünlerde 7 kaşık bulgur yiyebilirsin yoksa hiçbir işe yaramaz.. Supplement yalanlarına kanma dostum benim günlük giderim en fazla 5 TL. Söylediklerimi dene antrenman sistemini piramit yap. 4x12,10,8,8 şeklinde ağırlıkları artırarak git. Eğer istersen antrenman programımı da yazarım sana. Başka aklına takılan ne varsa sorabilirsin.[DOUBLEPOST=1413538877][/DOUBLEPOST]
Bende ne enerji ne pump ne karıncalanma hiçbir şey olmadı
Kola, kahve, çay, şeker vb şeyleri kullanmayı bırak.

Son düzenleme:
Pre workout ürünleri off günlerde kullanılmaz. Antrenmandan 15 dk önce 300 ml soğuk suyla kullan.[DOUBLEPOST=1413538761][/DOUBLEPOST]
Evet her gün bunları yiyorum. Bunların yanında evde ne pişiyorsa 1 porsiyon onu da yiyorum abartmadan. Evet lor shake yapılıyor ama ben üzerine yoğurt döküp yemeyi daha çok seviyorum hem kazein hem whey bir arada oluyor bunu genellik son öğün olarak yapıyorum zaten yazmıştım, unutma bunun yanında 150 gram karbonhidratta almalısın son öğün için, diğer öğünlerde 7 kaşık bulgur yiyebilirsin yoksa hiçbir işe yaramaz.. Supplement yalanlarına kanma dostum benim günlük giderim en fazla 5 TL. Söylediklerimi dene antrenman sistemini piramit yap. 4x12,10,8,8 şeklinde ağırlıkları artırarak git. Eğer istersen antrenman programımı da yazarım sana. Başka aklına takılan ne varsa sorabilirsin.[DOUBLEPOST=1413538877][/DOUBLEPOST]
Kola, kahve yok. Çay kahvaltıda var da şekerin ne zararı olacak buna anlayamadım.

Antremandan 2 saat once karbonhidrat için yemek yesem 1 saat kala da 3 yumurta beyazı 1 sarısı ve içine 100 gr lor peyniri koysam nasıl olur ? Ya da 1 saat kala lor shake yapsam ? Aldığım lorun 100 gramında 20 gr protein var bu arada. Antremandan 1 saat sonra da lor shake yapmayı düşünüyorum biraz da pratik gibi.

Tok karnına alıyorsan aç karnına alarak deneyebilirsin. Su ile içiyorsan onun yerine meyve suyuyla karıştırarak içebilirsin 2.alternatif bilemiyorum.
Yemekten 2.5 saat sonra su ile alıyorum, yarım saat sonra idman

Antremandan 2 saat once karbonhidrat için yemek yesem 1 saat kala da 3 yumurta beyazı 1 sarısı ve içine 100 gr lor peyniri koysam nasıl olur ? Ya da 1 saat kala lor shake yapsam ? Aldığım lorun 100 gramında 20 gr protein var bu arada. Antremandan 1 saat sonra da lor shake yapmayı düşünüyorum biraz da pratik gibi.
Dostum antrenman öncesi öğününü 2-3 saat önce ye karbonhidrat ağırlıklı olsun. Öyle 1 saat önce protein mroteine gerek yok.

Önerilerinde 30 dk önce diyor ama bi bildiğin vardır heralde dostum :D

Üstat biraz da bu supplementsiz doğal beslenme yöntemiyle ne gibi sonuçlar aldın bahseder misin... Mesela şu kadar sürede şu kadar kas artışı sağladım, yağ oranım şuradan şuraya düştü gibi... Hatta bir resmini koysan çok güzel olur... Sonuçtan gerisi teferruattır... Sonuç aldığını görmeden isterse Harvard tıp fakültesinin arştırması olsun supplementsiz çok iyi gelişim sağlanabilir önermesi biraz havada kalıyor...
Not: Bu yazdığımı yanlış anlama... Spor salonlarında bile 28 cm kol çevresiyle bilim adamı gibi konuşan arkadaşlar var biliyorsun... Sonuç alan adamı dinlemek isterim şahsen...
Saygılarmla...

selam arkadaşlar,

ben biraz araştırma yaptım. sağlıklı olan karbonhidratla proteini karıştırmadan birkaç saat ara vererek beslenmekmiş. yoksa asitlenme yüzünden vücudu yavaş yavaş çökertiyormuşuz sonra da yaşlandığımızda binbir türlü hastalıklar vs. siz ne düşünüyorsunuz? ben denedim ama zevksiz bişey

Pratikte bunu yapabilmek mümkün değil, hemen hemen tüm besinlerin içeriğinde oran değişikliğiyle beraber hem protein hem de karbonhidrat bulunuyor. Asitlenme durumu farklı bir konu, besinlerin bir kısmı asidik, bir kısmı da alkali besinlerdir. Ayrıca beden gelişimi için tüketilebilecek gıdaların büyük bir kısmı da asidik besinler sınıfında yer alıyor, burda bizim yapmamız gereken ise asidik besinlerin vücut üzerinde meydana getirebileceği yıkımı bertaraf edebilmek adına alkali besinleri de tüketerek, dengeli bir beslenme sağlamak. Aşağıdaki tabloda belli başlı besinlerin hangi sınıfta yer aldığını görebilirsiniz;
CHART2.jpg

limon ,portakal , greyfurt bunlar asittir
hatta creatinle birlikte alınması da önerilmez
ilk gözüme takılanlar bunlar tabloda bazı yanlışlıklar olabilir

Beyler ben bu ürünü hocama sordum bana alma dedi. Zayıfsın dedi sana daha fazla kalori yaktılır iyice zayıflarsın dedi?

Back
Yukarı