martinez35
Üye
şu ürüne 115-120 lira vereceğinize komplex protein tozu ya da dolaba et stoklayın daha iyi.gereksiz masraf.sıkı bir motivasyon 100 kutu no xplodeyi yerin dibine gömer...
bu ürün kreatin içeriyor.kreatinin ne işe yaradığından haberin var mı?şu ürüne 115-120 lira vereceğinize komplex protein tozu ya da dolaba et stoklayın daha iyi.gereksiz masraf.sıkı bir motivasyon 100 kutu no xplodeyi yerin dibine gömer...
gayet iyi biliyorum merak etme...bu ürün kreatin içeriyor.kreatinin ne işe yaradığından haberin var mı?
gayet iyi biliyorum merak etme...
bana göre antreman öncesi ürünler piyasanın en gereksiz ürünleri.zaten bu işi hakkıyla yapan çoğu sporcularında bu tür gereksiz ürünler yerine carbonhidrat-protein ve de bcaa ile yaptığı karışımla antremana hazırlandığını söyleyebiliriz.2 mesaj üstteki arkadaş kusura bakmasın.ben bu tür ürünleri mucizeli görüpte para döken arkadaşları kendi deneyimlerimden ötürü aydınlatmaya çalışıyorum.onlara creatini kırmızı etten almanın daha mantıklı olacağını söylüyorum.bu tür creatin odaklı özel formüllerle satışa sunulduğu iddia edilen bu tür ürünlerin çoğu fasa-fisodur.bir kaçı hariç.biri cell tech.uzun süreli kullanımla birlikte güç seviyenizi arttırabilirisiniz istisnadır aralarında.
denedim gördüm. uykusuzluk dışında herhangi bir etkisi bulunmayan şişirilmiş bir ürün.tartışmayada girmek istemiyorum uzatmaya gerek yok...
teşekkürler dostum. kreatin kullanımını noktaladıktan sonra düşünüyorum.Yapı kazandırmaz içinde ne protein nede karbonhidrat var ,enerji artışı ,güç dayanıklılık,konsantrasyon artışı vs sağlıyor .
NOT:Bu başlık altında önceki sayfaları okursanız sorduğunuz soruların cevabı zaten mevcut ,ürün etkileri + ve - yönleri belirtilmiş ,içerik incelemesi defalarca yapılmış zaman ayırıp konuyu incelemeniz yeterli.
gayet iyi biliyorum merak etme...
bana göre antreman öncesi ürünler piyasanın en gereksiz ürünleri.zaten bu işi hakkıyla yapan çoğu sporcularında bu tür gereksiz ürünler yerine carbonhidrat-protein ve de bcaa ile yaptığı karışımla antremana hazırlandığını söyleyebiliriz.2 mesaj üstteki arkadaş kusura bakmasın.ben bu tür ürünleri mucizeli görüpte para döken arkadaşları kendi deneyimlerimden ötürü aydınlatmaya çalışıyorum.onlara creatini kırmızı etten almanın daha mantıklı olacağını söylüyorum.bu tür creatin odaklı özel formüllerle satışa sunulduğu iddia edilen bu tür ürünlerin çoğu fasa-fisodur.bir kaçı hariç.biri cell tech.uzun süreli kullanımla birlikte güç seviyenizi arttırabilirisiniz istisnadır aralarında.
denedim gördüm. uykusuzluk dışında herhangi bir etkisi bulunmayan şişirilmiş bir ürün.tartışmayada girmek istemiyorum uzatmaya gerek yok...
yahu arkadaşlar 1 ölçek için 750 ml su çok değilmi ?
780 ml yaziyorKutunun üstünde 1 ölçek için 300 ml su yazıyor?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
780 ml yaziyoronu nasil icicez 1 litre
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Resim paylaşabilirmisiniz acaba ben geçen hafta aldım ürünü 300 ml yazıyor da o yüzden bende yanlış mı kullanıyorum acaba?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
turkce yazilar var ilginc.