BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Eki Görüntüle 27001

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Biyerde bi problem var ama eski kullanıcılar daha net bilgi verirse daha güzel olur.
muda4aba.jpg

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlis yazilmis olabilir buyuk bi hata da olabilir. 780ml suyla karistirilan bir urun daha duymadim zaten 300-400 arasi suyla icmeye basladim

Belki etkisi uzun sursun diye daha cok su ile karistirma manyigina gitmislerdir

Belki etkisi uzun sursun diye daha cok su ile karistirma manyigina gitmislerdir

YA BUNUN ETKİSİ KAFADAN 5-6 SAAT GİDİYOR :) 1.5 SAAT İDMAN YAPTIP ÇIKTIM HEMEN HALI SAHA MACI YAPTIM 60 DK BOYUNCA DELİ GİBİ KOŞTUM BANAMASIN DEMEDİ BİR İNSAN HİÇMİ YORULMAZ İNANILMAZ ÜRÜN :)

bsn hyper fx kulanan varmı arkadaşlar bu ürünle karşılaştırabilecek birisi

Bsn no-xplode almayı düşünüyorum 5 ay yapıp 3 ay bıraktim ve şuan 1 ay oldu baslayalı sizce kullanmamda bi sakınca olur mu protein ve amino kullanıyorum?

Bsn no-xplode almayı düşünüyorum 5 ay yapıp 3 ay bıraktim ve şuan 1 ay oldu baslayalı sizce kullanmamda bi sakınca olur mu protein ve amino kullanıyorum?
Bence bekle kardeşim acelen nedir diye sorarlar adama :) protein ve amino yeter şimdilik bu benim fikrim tabi konuya daha hakim olan üstatlarımız neder bileme.

Selam ben performans arttırıcı almak istiyorum ama yasın kücük diyorlar 17 yaşındayım sizce dogru mu diyorlar güreşçiyim bide cok ise yarıyor mu

Arkadaslar valla inanır mısınız bilmem ama bugün arkadasım 1ölçek verdi ve protein ile içip antremana gittim gögüs ön kol çalıştim ve etkisi anında belli oluyo 25kg bastigim bench presste 35 kilo bastim ve bu bütün hareketlerde yükseldi yorulmak nedir bilmiyosun 2 3 saat yaklaşık kas agrısı gibi.. En kısa sürede alıcam bu ürünü.

Back
Yukarı