BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
1 hafta 1 olcek 2. Hafta 1,5. 3. Hafta 2 4. Hafta 2. Diye gudin etkisi olur. Bitince ara verin agirlik dusurmeyin.
(Bu arada 2 olcek kafein komasina soktu beni. Basim agridi)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Valla ben direk 2 ölçekle başladım 30 servislik 1 kutu bitti. çok memnunum 2 kutu 50 servis daha aldım hazır ucuzlamışken. 1.si bitince ara vereceğim 15 gün.

gerçekten damar genişlemesi gözle görülür derecede yaşayan var mı

benimde ikinci kullanışım gerçekten etkili antrenman sonunda yorgunlukdan eser yoktu tek sorun var 2 gündür gazman gibiyim fena gaz yapıyor diğer arkadaşların da böyle bi şikayeti varmı varsa paylaşabilirsiniz bizde mi sorun görelim[DOUBLEPOST=1395493510][/DOUBLEPOST]
Spora başlayalı 4 aya yaklaştı.Bu ürünü almamda bir sakınca varmı aceba?
bu ürün zevk amaçlı bi ürün değil vucuduna kilona kaldırdığın agırlığa hatta çalıştığın antrenman şekline bağlıdır bunlar hakkında bilgi ver yardımcı olayım

Bu ürün neden bende etki etmiyor? :( Belki yalnış kullanıyorumdur diye sabah uyandıktan sonra aç karnıma boş mideye içtim. ama tık yok... :(

alimemis; nasıl yapıcam? boş mideye 300 ml su ile içiyorum. doğrusu nasıl?
erkankk; evet gün içerisinde 1 ya da 2 türk kahvesi tüketiyorum?

Kahve cola vs... içinde cafein bulunan ürünler tüketmeyin .Bu ürünün uyarıcı maddesi cafein sizin vudunuz cafeine karşı ne kadar duyarlı olursa etki o kadar iyi olur.

Sürekli cafein içeren ürünler tüketirsen bir süre sonra bünye bağışıklık kazanır ve nox ların etkisi azalır yok olur

Antremandan yarım saat önce boş mideye 2 ölçek kullanmama rağmen 0 etki :( günde 2 fincan kahve içiyorum sanırım vücut kafeine doymuş hangi nox ürünü tavsiye edersiniz ?

diealoone ile aynı durumdayım. Bende tavsiye isteyecektim? Gerçi Pena kafein için durumu yazmış. Kahveyi bırakmak lazım sanırım. O da çok zorlayacak beni :(

Arkadaşlar bu ürün bendede sıfır etki yaptı geçen sene kullandığım noxplode ile bu sene kullandığım arasında dağlar kadar fark var şimdi diyeceksiniz kahveden ötürü ama öyle çok bir kahvede tüketmiyorum günde en fazla iki fincan benim aklıma gelen bu sene gelen parti malların kalitesi çok düşük herhalde maliyeti azaltıcaz diye dispiritör firmalar ikinci yada üçüncü sınıf ürünmü getiriyorlar duruma bir anlam veremiyorum

Kahveyi bırakırsam iş yerinde bütün gün uyuklarım :) kafeinle etkileşimi olmayan kullanabiliceğimiz nox ürün varmıdır ?

Sigara gibi iste,sigara icenler stres olunca yakarlar birtane oh be rahatladim derler,halbuki onlari stres eden sigara iciyor olmalaridir,sende kahve icmezsen uyuklayacagini saniyorsun ama seni uyuklatann kahve iciyor olman zaten :) 1 hafta hic icme artik uyuklamadigi farkedersin

alimemis; nasıl yapıcam? boş mideye 300 ml su ile içiyorum. doğrusu nasıl?
erkankk; evet gün içerisinde 1 ya da 2 türk kahvesi tüketiyorum?

pena açıklamış ekstra olarak kafein tüketmiceksin bide 300ml su az etiketinde 760ml yazıyor gerçi ben 500ml de karıştırıyorum ama üzerine ilave su içiyorum baya. mesela bende çok kahve içerdim vardiyalı çalışıyorum çünkü ama bu ürünü alırken okuduğum yorumlardan sonra hiç kahve içmedim bendeki etkisi halen aynı. aslında bu bitsin bsn hyper fx alıcam kullananlar çok üstün bir ürün diyorlar birde onu denicem ama oda stoklarda yok. neyse 116 kiloydum bu siteye üye olurken 86 kiloydum ve ne motivasyon kalmıştı ne moral aynı kiloda duraklamıştım şimdi 78 kiloya düştüm bu ürün bende spor yapmam için baya işe yaradı :D

Kafein tuketimini en en minimuma indirin spordan 30-35 dk once alin. Guzelce isini (kosmayin). Etki ettigini gorebilirsiniz

Back
Yukarı