BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
şu ürüne 115-120 lira vereceğinize komplex protein tozu ya da dolaba et stoklayın daha iyi.gereksiz masraf.sıkı bir motivasyon 100 kutu no xplodeyi yerin dibine gömer...

sıkıntı motivasyonda zaten odaklanmayı iyi sağlıyor damarlarıda genişletiyor hiç işe yaramıyor denemez

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ürünü kullandım etkisini göremedim yada beklediğim etkiyi göremedim ,kullandım etkili bir ürün vs... + detaylı açıklama vs... gibi olumlu olumsuz yorumlar yapılsa daha faydalı olur.
Nox ürün bölümüne girip ,X-plode işe yaramıyor protein tozu alın et yiyin gibi alakasız yorumlar konuyu kirletmekten öteye geçmez.
Nox ürünler olmazsa olmaz değildir fakat verdikleri etkiyi başka şeylerden alamazsınız.

Foruma yeni kaydolmama rağmen bu yorumu yazma gerekliliği duydum. Gayet başarılı bir ürün olduğunu düşünüyorum. İçindeki kreatin oranı yeterli midir bilinmez ama yanında ben kullanmayı düşünüyorum kreatin. Tabiki protein tozuda dahil.

bu ürün kreatin içeriyor.kreatinin ne işe yaradığından haberin var mı?
gayet iyi biliyorum merak etme...

bana göre antreman öncesi ürünler piyasanın en gereksiz ürünleri.zaten bu işi hakkıyla yapan çoğu sporcularında bu tür gereksiz ürünler yerine carbonhidrat-protein ve de bcaa ile yaptığı karışımla antremana hazırlandığını söyleyebiliriz.2 mesaj üstteki arkadaş kusura bakmasın.ben bu tür ürünleri mucizeli görüpte para döken arkadaşları kendi deneyimlerimden ötürü aydınlatmaya çalışıyorum.onlara creatini kırmızı etten almanın daha mantıklı olacağını söylüyorum.bu tür creatin odaklı özel formüllerle satışa sunulduğu iddia edilen bu tür ürünlerin çoğu fasa-fisodur.bir kaçı hariç.biri cell tech.uzun süreli kullanımla birlikte güç seviyenizi arttırabilirisiniz istisnadır aralarında.

denedim gördüm. uykusuzluk dışında herhangi bir etkisi bulunmayan şişirilmiş bir ürün.tartışmayada girmek istemiyorum uzatmaya gerek yok...

Son düzenleme:

bana göre antreman öncesi ürünler piyasanın en gereksiz ürünleri.zaten bu işi hakkıyla yapan çoğu sporcularında bu tür gereksiz ürünler yerine carbonhidrat-protein ve de bcaa ile yaptığı karışımla antremana hazırlandığını söyleyebiliriz.2 mesaj üstteki arkadaş kusura bakmasın.ben bu tür ürünleri mucizeli görüpte para döken arkadaşları kendi deneyimlerimden ötürü aydınlatmaya çalışıyorum.onlara creatini kırmızı etten almanın daha mantıklı olacağını söylüyorum.bu tür creatin odaklı özel formüllerle satışa sunulduğu iddia edilen bu tür ürünlerin çoğu fasa-fisodur.bir kaçı hariç.biri cell tech.uzun süreli kullanımla birlikte güç seviyenizi arttırabilirisiniz istisnadır aralarında.

denedim gördüm. uykusuzluk dışında herhangi bir etkisi bulunmayan şişirilmiş bir ürün.tartışmayada girmek istemiyorum uzatmaya gerek yok...

sana etki etmemiş olması başkalarınada etmiyeceği anlamına gelmez insanları yanlış yönlendirme bence. ben bu işe sadece kilo vermek amaçlı girdim spor salonuna gitmek zaten ölümdü birde orda cardio ağırlık falan çoğu gün kendime uydurduğum bahanelerle yarım yamalak bir antrenman yapıp kaçıyordum. bu işlerden hiç anlamama rağmen verdim parayı ilk kez bir performans arttırıcı ürün aldım ve iyikide almışım keşke daha önce bu konudan haberim olsaydıda alsaydım. kesinlikle focus sağlıyor bahaneler ortadan kalkıyor tam motivasyonla kayıpsız hatta üstüne bişeyler daha koymak istediğim antremanlar yapıyorum. sizin tabirinizle pump etkisi bunu kollarımda görmek mükemmel birşey. damarlar muazzam genişliyor. kısaca ben cla lkarnatin kullanıyordum kutular bitti bana bir etkisi olmadı daha kullanmayıda düşünmüyorum ama işin özü sporsa bu ürün bana spor yapmayı sevdirdi çünkü kilo veriyorum ve bunu spor ve diyete borçluyum. sevdim amacıma güzel hizmet ediyor iyi bir arkadaş oldu bana.

merhabalar, iyi çalışmalar.

ürünün, hacim süresince yağsız kas kütlesi inşaasına ne ölçüde katkısı var? salt enerji artışı mı sağlıyor? yapı da kazandırıyor mu?

Yapı kazandırmaz içinde ne protein nede karbonhidrat var ,enerji artışı ,güç dayanıklılık,konsantrasyon artışı vs sağlıyor .
NOT:Bu başlık altında önceki sayfaları okursanız sorduğunuz soruların cevabı zaten mevcut ,ürün etkileri + ve - yönleri belirtilmiş ,içerik incelemesi defalarca yapılmış zaman ayırıp konuyu incelemeniz yeterli.

Yapı kazandırmaz içinde ne protein nede karbonhidrat var ,enerji artışı ,güç dayanıklılık,konsantrasyon artışı vs sağlıyor .
NOT:Bu başlık altında önceki sayfaları okursanız sorduğunuz soruların cevabı zaten mevcut ,ürün etkileri + ve - yönleri belirtilmiş ,içerik incelemesi defalarca yapılmış zaman ayırıp konuyu incelemeniz yeterli.
teşekkürler dostum. kreatin kullanımını noktaladıktan sonra düşünüyorum.
iyi çalışmalar :)

Yaklaşık olarak 1 kilo kırmızı ette 4g creatine var. Dolayısıyla günlük creatine önerilen miktar 5g oladuğuna göre biraz fazla et yemeniz gerekecek.

Resim paylaşabilirmisiniz acaba ben geçen hafta aldım ürünü 300 ml yazıyor da o yüzden bende yanlış mı kullanıyorum acaba? :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ImageUploadedByTapatalk1394722206.452196.jpg

Back
Yukarı