BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
ürünü gecen hafta satın aldım 300 ml bardakta önerilen miktar olan yemek kaşığı ile karıstırdım şurup tadı var ve hiçbir sekilde rahatsız vermedi içerken.spor salonuna gitmeden yaklasık 30 dakika önce tükettim spor salonunda zirveye ulaşabiliceğim bir etki almadım antrenman sonunda duş aldıktan sonra nefes darlıgı yasadım derin derin nefes almalara basladım neredeyse vücudumun tüm enerjisi bitti durumuna geldim bir an önce dışarı cıkmak istedim duş sonrası kurulanmadan direk kendimi dışarı attım acık havada rahatlıyacagımı düşündüm dısarı cıktıkdan sonra derin derin nefes almaya basladım sürekli sıvı tükettim nefes alıp vermelerim hızlandı bir kaç saat kendime gelemedim böyle bir sonunu acaba illk yaşan benmiyim bu etkiyi veren performans takviyesini acaba kullanmaya devam etmelimiyim?

Ürünün içinde creatinde var l carnitinede var nitrik asit var. Nox yag yakici ile kullanilmaz creatin ilede kullanilmaz hem icinde mevcut hem bobrekleri yorar. bulk donemindeyken kutle kazanmak daha agir kilolar kaldirmak ve daha iyi performans saglamak icin kullanilir yazin nox kullanip paranizi cöp etmeyin derim ben. Forumda bulunan hocalarimiza sorun daha iyi bi bilgilendirme yaparlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ürünün fiyatı 84 liraya düşmüş..Bunu yeni serinin eskisi gibi beğenilmedğine baglayablrmiyiz? Çünkü yeni seriyi kullanan çoğu kişi memnun değil üründen

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Urunu turkiyede bir magaza veya guvenilir bi siteden tedarik etmek mumkum mu? Yurtdisindan siparis falan denmis, o da cok mesakkatli bi surec. Sanirim ulkemizde distributorlugunu ustlenen bi acente yok.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

MuscleMeds in ürünü olan NO BULL kullanıyorum fakat fiyat olarak pahalı ve BSN NO-Xplode kadar fazla değil ürünlerin arasında performans farkı varmıdır deneme yapmış biri varsa yardımcı olursa sevinirim.

ya ben bir sey soracam ben bu ürünü kullanıyorum amino asit almayı düşünüyorum dedim arkadaş dedi zaten amino asit içeriyo almana gerek yok dedi sizce protein tozu kullanıyorum buna da kullanıyorum amino asit alam dedim gasparinin kini sizce ne yapmalıyım

ya ben bir sey soracam ben bu ürünü kullanıyorum amino asit almayı düşünüyorum dedim arkadaş dedi zaten amino asit içeriyo almana gerek yok dedi sizce protein tozu kullanıyorum buna da kullanıyorum amino asit alam dedim gasparinin kini sizce ne yapmalıyım

Ürünün içeriğini incelemenizi tavsiye ederim. Ürün performans sınıfında yer alan bir üründür. İsteğe bağlı olarak amino asit / bcaa türevleri ile gayet güzel kombinler yapılabilir.

supplement ler aynı ürün grubundan degilse kolay kolay birbiri ile cakismaz bunlari uretenler hepsi bir arada kullanılsın diye uretiyor kombine etme konusuna fazla takilmayin bence =)

Bu urunden cok guzel etki aldim.Fakat kutunun dibini zor gordum.Bu konuda biraz hassasim.Keske daha guzel aromalar ve urunler getirilsede deneme sansi bulabilsek.

2.0 nın deneme ürününü bugün göğüs antrenmanımda kullandım ve bayağı hayal kırıklığına uğradım. Gerçekten yoğun bir antrenman geçirdiğime inanmama rağmen beklediğim pump etkisini ve performansı alamadım. Belki de çok şey beklediğimdendir veya üstünde yazanlara çok inandığımdandır ama bana çok gerekli bir ürün gibi gelmedi. Tek artısı antrenmanımı hafif uzattı, 1 hafta öncesinden hafif daha fazla dayanıklılık sağladı, ama ürünün üstünde yazanlarla, performansım arasında bayağı fark vardı.

bende iki kutu assault bitirdim. biraz ara verip noxplode a geçtim... benzer sonuçları yakaladım... genel anlamda çok memnunum... benim için nox ürünleri protein tozu ile birlikte olmazsa olmazlardan... diğer ürünler sonra geliyor benim için...

Bugün ilk kez kullandım ve perfomansı olması gereken gibiydi.Tabiki abartılı birşey yoktu fakat özellikle antremanın son kısmında yer alan mide egzersizinde çok faydasını gördüm.Önceden mide egzersizi yapacak halim kalmazdı şimdi 2 set mide egzersizini rahat yaptım :)

her keze kolay gelsin ben bu spora kilolarımdan kurtulmak için başladım. yeni başlamış sayılırım ve 12 saat işyerinde çalıştıktan sonra spora fazla enerjim kalmıyor o yüzden bu ürünü kullanmak istiyorum sormak istediğim benim gibi biri için abartı bir ürünmü faydasını görürmüyüm ?

BSN N.O. X- Plode AVPT *2.0*
YENİ FORMÜL!!
645 gr - 30 servis

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı