BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Türkiyede supplement fiyatları değişmedikçe bu ülke değişmedikçe ne body sporu ileriye gider nede insanlar yazık..

gerçekten bu konuda ciddi ciddi enayi yerine konuyoruz bi kaç örnekle açıklarsam ben 2 ay önce muscletech nitrotech i ismini veremiyeceğim kadıköyde ki mağazadan 142 tl ye almıştım şu anda 160 tl den aşağı bulmak imkansız aynı şekilde mp combat protein tozu 2 ay önce mağazada nakit 120 tl ye alındığına bizzat ben şahit oldum şu anda combat fiyatları 140-160 tl arası aynı şekilde optimum gold standart whey 220 tlye satan da var 180 e de 160 a da weider ve allstars ürünlerine ise hiç değinmek istemiyorum onlar ayrı bi dünya zaten ülkemizde fiyat konusunda..

Burda nox normal fiyati bu arada 45 euro civari ama indirimler denk geliyor.aradaki ucurum aslinda abd ile turkiye fiyatlari arasinda ki sadece supplamentte degil teknolojide de ayni sey gecerli.internet uzerinde belli basli sitelerden veya bu sitelerin satis noktalarindan alisveris yapmanizi oneririm.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar bu performans attiricilar bence cok sacma cunku 100 kgde kaldirsan kaslardaki hucre genislicek 10 kg de max agirlikla yapmaniz yeterli nie bu siniri gecmeye caliyorsunuz onun yerine protein alin kaslarinizi doyurun

katılıyorum kötü bi yorum olmuş workout ürünleri 10 numara 5 yıldızdır olay güç değil zaten tek basına odaklanma ter atma dayanıklık recorvy olayları gıbı bırcok sey var
Olay sırf dediğin gibi performans arttırmakta kalmıyor kasantrasyon istek artması odaklanma kalbin hızlanması sonucunda oluşan damar genişlemesi kilo arttırma isteği ve set aralarında daha az dinlenme şahsen ben dövüş sporlarıyla uğraşsaydım her maç öncesi mutlaka alırdım bilmem sizdede oluyormu bilmiyorum ama ben kullandıkdan sonra normal zamanda gözümün kesmediği üç kişye nox içtikten sonra gözüm kapalı girerim namussus şey çünki öyle bir şey

Olay sırf dediğin gibi performans arttırmakta kalmıyor kasantrasyon istek artması odaklanma kalbin hızlanması sonucunda oluşan damar genişlemesi kilo arttırma isteği ve set aralarında daha az dinlenme şahsen ben dövüş sporlarıyla uğraşsaydım her maç öncesi mutlaka alırdım bilmem sizdede oluyormu bilmiyorum ama ben kullandıkdan sonra normal zamanda gözümün kesmediği üç kişye nox içtikten sonra gözüm kapalı girerim namussus şey çünki öyle bir şey
evet katılıyorumda 3 kişiye girme olayı pisko olabılır ya:D[DOUBLEPOST=1389619849][/DOUBLEPOST]şu xplode denemek cok isitıyorum sayılı sitede var onlarda 180 tl yazmış asslta devam sanrım

Merhaba başka bir üründe kreatin nitrat " kreatinin kendi başına yol açtığı yan etkilerinden de arındırılmış olarak geliyor" yazıyordu bu ürün içinde aynısı geçerlimidir ?

Back
Yukarı