BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Yalniz forumda antibiyotigin anrenman uzerine etkisiyle ilgili bir yazi vardi diye hatirliyorum ve negatif etkisi vardi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Vucudun etken maddeye alistigindan da olabilir belki ama degistirip kullanmak veya ara vermek gerekiyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum bu ürünü kullanıyorum ve yağ yakmak da istiyorum, L-carnitine ürünleriyle veya termojenik yağ yakıcı ürünlerle birlikte kullansak bi sıkıntı yaratır mı acaba ? teşekkürler.

Ürünü 3 gündür kullanıyorum daha önceden sadece protein tozu ve aminoasit kullanmışlığım var performans açısından yorum yapamıyacağım fakat 3 gündür sabaha karşı 5-5:30 gibi uyanıyorum ve işe gitme saatim 7:30 a kadar uyku tutmuyor, daha önceden böyle birşey yaşayan oldumu ?

Arkadaslar, bu urunun daha fazla agirlik kaldirma gibi bor etkisi oluyor mu? Ornegin benchteki kapasitemizi arttirir mi?
Bir de, bu ti urunlerle kreatin arasindaki fark nedir?
Simdiden tesekkurler.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Evet oluyor zaten başlık altında önceki sayfalarda kullananların deneyimleri ayrıntılı yazıyor.
Her ürünün kendine has birleşimleri vardır etki seviyeleri aynı değildir
Bu tip ürünlerin içinde yüksek derecede cafein andh komplex creatine genelde+ taurine bcaa recovery komplex birleşimleri oluyor .
Kısacası creatine için 1 dersek ,nox ürünler için 5 diyebiliriz

Su halde kreatin yerine bu stilde bir urune yonelmek daha makul. :) tabii vucutta olusabilecek hasari ve diger urunlerle kiyasini da yaptikta sonra karar vermek gerek. Bu da biraz zamab alacaktir.
Cok tesekkurler pena dostum. Elsik olma :)

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı