BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Umarım uykusuzluk yapmamıştır ben şu an 22:30 dan beri yataktayım fakat sağa sola dönmekten başka bişey yapmıyorum uyumak istiyorum fakat zımba gibiyim resmen....

Sanirim yapicak cunku sanki yeni uyanmis gibiyim antremanimin bitmesine ragmen ve bir soru daha sormak istiyorum ben antreman oncesi grenadeyi icsem antreman sonrasi creatin icsem bir sorun olur mu acaba

Sanmıyorum çünkü grenade preworkout ürünü kreatin ise ant. Sonrası. Creatin olarak muscletech cell tech hardcore tavsiye ederim çok başarılı bir ürün fakat türkiyede şu anda yok bildiğim kadarıyla. Pro series olanı var. Maddi durumun iyiyse şiddetle cell tech ürününü sana tavsiye ederim...

Arkadaşım assault un etkisi nasıl arkadaşıma almayı düşünüyoruz da memnun musun üründen?
memnunum diyebilirim. özellikle ilk iki hafta inanılmaz etki yapıyordu. karıncalanma ve pump gerçekten hissettirdi. setler güzel ve agırlıklar arttı.

benchte 55-60 yapıyorken
65 x 8
70 x 6
75 x 4 (yardımlı) yapmaya başladım, sadece assault bianda 15-20 kg artırdı diyemem tabi ki, fakat en azından benchte artırmayı aklıma soktu.

ant 20-25 dk öncesi 3 saatlik boş mideye alıyorum, memnunum. fakat vücut alıştı diye belli bi süre ara verip x-plode deneyip belki tekrar assault'a dönüş yaparım. bugünlerde de fiyatı baya ucuzladı 65 tl'ye assault satılıyor tavsiye ederim.

hmm peki teşekkür ederim dostum. ama ben de sana xplode ile ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. bence çok boş bi ürün. bende hiçbir enerji artışı yapmamıştı 4 ölçeğe kadar çıkmama rağmen. köpük yapıyo ve içtiğin zaman şişkinlik yapıyo midede ve rahatsızlık veriyo. grenade 50 calibre denemeni tavsiye ederim eminim memnun kalacaksın...

kaşıkla karıştırırsan daha iyi olur bence ama çalkalayarak da olur herhalde :d bu tarz ürünleri karıştırılması tavsiye ediliyo

Arkadaslar selam.. Ürünün USA Version olanını arkadasım getirdi.. Ürünü 3-4 antreman kullandım iyi de verim aldım ama sonrasında ameliyat olduğum için şuan kullanamıyorum. İçerik kalitesi olarak USA versiyonu TR'de aldıklarımızdan farklı. Açık arttırma sitelerinden USA Version olanların fiyat farkından da anlayabilirsiniz zaten. Eğer ilgilenen varsa PM den ulaşabilirler uygun bir fiyata satmayı düşünüyorum. Cherry Limeade (Vişne) aromalı.. Biraz ekşi sevenler için tadı fena degil en azından içilmeyecek gibi degil :)

Back
Yukarı