BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
NO-Xplode kullanır iken ağırlık arttırmak için kendinizi zorlamalısınız. Ürünü kullanıp her zamanki ağırlıklara girip aniden "Aaaa bu ağırlık bana kuş gibi geldi" gibi bir durum olmayacak. Ağırlıkları yavaş yavaş arttıracaksınız ve normal zamana göre çok daha çabuk o ağırlığa adapte olabildiğinizi göreceksiniz.
Şu anda ben de NO-Xplode kullanmaya başladım.( Şükür kavuşturana :) ) Bugün ilk kullanımı bir ölçek ile yaptım. Z-bar curl'de son setimi nizami olarak 62 kg ile yapıyorum. NO-Xplode ile 72 kg'ye çıkma hedefim var. Muhtemelen de bunu başaracağım. Nitrik Oksit tetikleyici ürünler bir tanedir :)

Rpac, animal rage hakkında ne düşünüyorsun? Daha önce kullandın mı? Kullandıysan + ve - leri nelerdir xplode a göre? Teşekkürler...

Rpac, animal rage hakkında ne düşünüyorsun? Daha önce kullandın mı? Kullandıysan + ve - leri nelerdir xplode a göre? Teşekkürler...

Daha önce kullanmadım. Ürün içeriğine baktım ancak çoğu performans ürününde olduğu gibi bu üründe de önemli maddelerden ne kadar olduğu yazılmamış içerik kısmında. O yüzden net bir yorumda bulunamayacağım. Eğer NO-Xplode kullanmış olsam ve bu iki ürün arasında kalmış olsaydım Animal Rage'yi seçerdim tecrübe edinmek için.

Ben de öyle yapacağım:) Bir de şu xplode 2 hafta sonra biticek. Sence kaç gün ara verip rage'e başlayayım? Bir de yabancı bir forumda okudum. Nox tarzı ürünleri redbulla karıştırmak gibi birşeyden bahsediliyordu. Bu konu hakkımdaki görüşlerin nelerdir?

Teşekkürler...

Genel olarak verilen tavsiyeler nox ürünlerde kutu bittikten sonra 1 hafta ara verilip devam edilmesi şeklinde.
Bende 1-2 Hafta öneriyorum ,buna ek olarak diğer ürüne geçiş yaparken arada zaman bırakmak etki bakımındanda iyi gecelektir. (Bağışıklık kazanan vucudun ürüne verdiği tepki zamanla azalır)

Animal rage+Animal pump kombinasyonundan iyi verim alırsınız tek başına rage xplode tan hafif gelir.(Şahsi görüşüm)

Sevgili PeNa, öncelikle yorumun için teşekkür ediyorum. Biraz pahalıya patlayacak ama deneyeceğim bu kombinasyonu. Geçen sene animal pump + protein tozu kullanmıştım. Kutunun yarısına doğru hissedilir bir artış olmuştu ağrılıklarda ve antremanlarda çok daha kuvvetli hissediyordum. Bu sefer de rage ile deneyeceğim. Bir de bu redbulla karıştırma işine ne diyorsun? Senin görüşün nedir? Bana pek mantıklı gelmedi ama görüşünü belirtirsen sevinirim.

Teşekkürler...

Bu arada animal pump hiçbir sitede stokta yok diyor. Mecbur bulgaristandan getirticez...

Son düzenleme:
hydroxycut veya enerji ececegi gibi seyler sorun cikarabilir urun yuksek oranda kafein iceriyor ayni zamanda

benim soyle bir sorum olucak.en azindan iki yila bolunmus sekilde 2 senelik spor gecmisim var aslinda bu urunu kullanmak icin en azindan 3-4 ay daha gelisim durana kadar beklemek istiodum ama yurtdisinda bulundugum yerde 25 euro gibi bir fiyata dusmustu dayanamadim 2 kutu aldim.urunun yeni baslayanlara tavsiye edilmemesinin sebebi nedir yararli olmasi mi istenen yarari saglamammasimi?ki bende yarar sagladigi kesin:) devam etmelimiyim??

yeni başlayanlara neden önerilmediği hakkında bi bilgim yok fakat 1 ölçek pek bir etki yapmıyo ben su anda 2 ölçek alıyorum bugün bacak antremanı vardı bayağı bi etki gördüm leg extension ve leg press makinada son agırlıklarda 8-10 tekrar yaptım. yani kısacası ürün başarılı ama tek ölçek etki etmiyor. haftaya 3 ölçek atmayı düşünüyorum bakalım ne olucak :)

1 yerine 2 sene yazmisim oraya evet cevap bekliyorum hala.ben bir olcekle asiri olmasa da performans artisi ve antrenmanlarda enerjik oldugumu hissettim.agirlik olarak bir miktar da artti gibi geldi bana tabii plasebo etki de olabilir ilaci denedikten sonra neolucak diye heyecanlanmisimdir:D

1 senedir yapıyosan alabilirsin bence sorun yok protein tozu gibi 1 ay sonra kullanmaya başlayamazsın madem 1 yıllık spor geçmişin var bence bi sakıncası yok.

bu arada bence 2 olcegi asma bunlar kimyasal urunler ve bilmiyorum kutunun arkasini okudun mu ama tek seferde 2 olcegi asmayiniz maksimum etki icin ilk olcekten 3 saat sonra(antenman sonrasi) bir olcek daha alabilirsiniz diyor.hydroxycut gibi bundan da ölen cikmasin allah korusun:D

bu arada iki gundur 2 olcek deniyorum aldiktan sonra 5dk icinde kulaklarda karincalanma felan baslio daha sonra butun vucuda yayilio sanirim kan basinci yukseliyor bunun yani sira tuyler diken diken gibi oluyor 45 dk sonra antrenmaya baslamaya yakin bu semptomlar azaliyor size de boyle bise oldu mu acaba?

Son düzenleme:
antremandan 45 dakka önce kullanılması söyleniyor fakat bence de antremandan 15 20 dakika önce alınmalı güzel tespit etmişsin etkisi azalıyor hakikaten. Birde kaç gram suya karıştırıyorsun ben kutusunda 700 ml falan yazıyor ama ben 250-300 arası karıştırıyorum.

ben bi sakatlik cikmasin diye bir olcege dustum tekrar yine etkisini hissedebiliyorum tabii.urunun kutusunun arkasinda zaten calkalanmamasi gerektigini yaziyor malum tadi da cok guzel olmadigindan:) bir bardaga once tozu koyup daha sonra uzerine yaklasik 100 ml kadar da su ekliyorum ruh halime gore:) yavasca karistirip fazla koklamamak ve ortaligi kokutmamak icin hizlica iciyorum:D

:) aynen dont shake yazıyo kocaman üzerinde :D ya ne hikmetse ben hiçbir etkisini görmüyorum bunun nedense içiyorum terleme falan da yapmıyo artık ara vericem bu hafta da bitsin. suyu azaltayım madem ben de bide sende de çok köpürüyo mu karıştırdıktan sonra ?

aynen cok kopuruo ama 30sn sonra felan kendiliginden iniyor kopuk bir de yesil yesil kuf gibi seyler cikio kopukte:).valla ben normalde cok fazla kahve icierim ve beni pek etkilemez de yani kafein toleransim yuksek ama iki olcek attigimda eller titremeye basladi gozlerden yas felan bile geldi:) bu arada bendeki urunun 2.versiyon oldugunu da belirteyim.isin asli ben yurtdisindayim ve urunu kampanyada 25 euro gibi komik bir fiyata aldim o yuzden kotu cikmasi cok ta umrumda deildi ama bence bir supplementten beklenenin fazlasini veren bir urun.sonucta steroid deil bunlar:)antrenman kalitesini onda bir bile arttirsa gelisimi durma asamasinda olan bir sporcu icin altindir:)

Son düzenleme:
bendeki de 2. versiyon ürün 3 ölçeğe kadar çıktım geçen gün tık yok sadece şişiriyo başka hiçbişey yok bugün yine aynısı sinirim bozuluyo dökücem tuvalete en sonunda o olucak. rage + pump denemeyi düşünüyorum umarım ondan bi etki alırım. eğer ondan da bi etki göremezsem supplement olarak protein ve aminoasitten başka hiçbişeye para vermicem artık. deli paralar döküyoruz ama etki yok...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:46 ----------

bir de bende n.o.-xplode 2.0 var bir de AVPT versiyonu var bunun. siz hangi versiyonunu kullanıyosunuz?

elimde bir adet bsn no-xplode 645 gr fruit punch var,hiç kutusun açmadım son kullanım tarihi:12/2014
fiyat olarak 90 tl,almak isteyen varsa ankarada teslim edebilirim

Back
Yukarı