BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
1130 gram olanı 55 servis kutunun üzerinde açıldıktan 1 ay içinde tüketilmelidir yazıyor ,yani off günlerde dahil olmak üzere her gün 1 servis alsan dahi 25 servis artıyor.
Spor salonuna gidiyorsan 2 arkadaş ortak alın ortak kullanın.

Ben bir kutuda 2 ayı geçirdim ürün deformasyona uğradı ,

Peki diger kutuda yok mu böyle bişe yani büyük olanın 1 ayda bitme kosulu felan yok mu ?

şuana kadar o kadar çok supplement kullandımki hangisini yazayım bilmiyorum ama bu ürün kadar hiç bir ürün bana iyi gelmemişti gerçekten mükemmel oh be artık stoklarada girmiş hemen alıcam ve bomba gibi antrenman beni bekliyor artık

almayı düşünen arkadaşlara ürünün artılarını yazıyım

mükemmel bir pump ve güç artışı aynı zamanda antrenmana gitme isteği oluyor uçarak gideceksiniz bunun yanında damarları genişlettiği için yediğiniz besinleri daha iyi sinidiriyorsunuz örneğin protein tozunu antrenman öncesi ve sonrası kullanın bu ürünle birlikte demir adam gibi olursunuz 1 hafta içinde benden söylemesi

ben şuan yağ yakımı ile uğraşıyorum aynı zamanda kasda insaa ediyorum önümzdeki hafta supplement kürüne başlıcam alacağım ürünler

animal cuts
animal nitro
noxplode
protein tozu iso dyamtize

gerçekten boş mideye alındığında 30 dk içinde kendini göstermeye başlıyor özellikle güç artışı ve odaklanma bende üst seviyede oldu şu an kullanımda ikinci haftadayım etkisi koybolmasın diye 1 hafta ara vermeyi düşünüyorum bence çok başarılı bi ürün

arkadaşlar bu yeni versiyon üründe doz aşımı yapıyormusnuz en fazla kaç ölçek kullanana oldu etkiler nasıl 1 ölçeğe göre?

Bu ürünü kullanan arkadaslar ben daha önce mp assault kullanıyordum şim noxplode a geçicem assultta yarım ölçekle baslıyorduk bunda da aynı duurum var mı ?

Bu ürünü kullanan arkadaslar ben daha önce mp assault kullanıyordum şim noxplode a geçicem assultta yarım ölçekle baslıyorduk bunda da aynı duurum var mı ?
Noxplode'nin ölçeği zaten assullt'un ölçeğinin yarısı kadar o yüzden öyle bir sıkıntı yaşamazsın ama benim kendi deneğimim noxplode tek ölçek kullan daha etkili iki ölçek yaptığında ise bir dengesiz oluyordum sanki hiç içmemiş giibi oluyordum.

ne koyuyorlarsa içine artık ilginç bir ürün gerçekten etkisini gösteriyor bence en iyi 1,5 ölçek ben 1 2 ve 1,5 denedim en iyisi 1,5 yanlız sert antrenmanlar için 1,5 normal antrenmanlarda 1 yeterli olacaktır.

ne koyuyorlarsa içine artık ilginç bir ürün gerçekten etkisini gösteriyor bence en iyi 1,5 ölçek ben 1 2 ve 1,5 denedim en iyisi 1,5 yanlız sert antrenmanlar için 1,5 normal antrenmanlarda 1 yeterli olacaktır.

Volkan hangi siteden yada nerden aldım 1539 tane site var ve fiyatlar farklı artık şaşırdık nerden alacaz?

ben ******** den aldım 1130 gr ve 150 tl bana biraz indirim yaptı si,tede 170 tl olması lazım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:35 ----------

neo san te

Arkadaşlar yardım !!!

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olucaktı. Ben Platinum Hydro Builder ve BSN NO-Xplode kullanmayı düşünüyorum bu ikisini kullanmamda sizce herhangi bir sakınca olabilirmi ve kullanma şekli ne olmalıdır . Şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar gnc 5000 arjinin kullanıyorum yeterince bi etkisini göremedim nox ile birleştirip kullansam yani bir ölçek ondan bir ölçek ondan nasıl olur kullanan varmıdır bu şekilde.

ürünü 5 antremandır kullanıyorum hiçbir etkisi yok antremandan önce 1 ölçek alıyorum boş mide ile ilk antreman hafif bir ısı artışı yaptı sonra o da gitti sıfır etki kutuyu bitirecez artık not v2.0

Back
Yukarı