BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Hissedilir bir güç artışı sağladığı kesin. Ben BSN Celmass ile beraber kullanmış ve çok memnun kalmıştım. Performans arttırdığı için daha sert antreman yapıp, kaslarınızı son limitinize kadar zorluyorsunuz. Bu da antreman sonrası amino asit ya da protein tozu almanızı daha önemli hale getiriyor. Ancak bu ürün bence yeni başlayanlar için ideal bir ürün değil. En az 1 senelik sporculara öneririm.

50 servislik olanı 140tl ye aldım abd versiyonu. etkisini gördüğüm tek supplement.
50 servis için 140 lırada baya uygun. performans arttırıcı alacak olana tek önerecegım urun noxplode.

bu ürünü true mas(gainer) , celmass (kreatin) ve supradyn multivitamin ile kullanırsam nasıl bir etki olur , yada yan etki gösterirmi acaba ?

No xplode un 2 farkı versiyonunu kullandım.Trial deneme versiyonu ufak eşantiyon kutu ve no xplode 2.0 50 servis versiyonu.Açıkçası sonuçlar baya farklıydı ve deneme versiyonundan çok daha iyi etki gördüm, 2.0 dan da etki aldım hatta gözle görülür en çok etki aldığım supplement no-xplode'dur.Ama deneme sürümünün SKT son ayında olmasına rağmen, normal sürümünden daha iyi olacağı aklımın ucundan geçmezdi, bu konuda şaşırdım.Aroma olarak da fruit punch, karpuzludan daha iyi onu da söyleyebilirim.Karpuzlu biraz daha şurup tadına yakın.

BSN NOXPLODE U animal pak mhp isofast casein ve universal gh max la kombine etmek isityorum sizce nasıl olur?

Bir kaç sorum olucak bu ürün hakkında
1) Etkisini ( Güç artışı,Pump....) gibi etkileri ilk kullanımda gösteriyor mu ?
2) Uzun vadeli olarak kullanılabilir mi ? örneğin 1.kutu bitti veya ilk kullanımınız yani ara verme dönemine geçtiniz tekrar başlamak istersek bazı no ürünlerinde etki azaldığını okumuştum yalan mı doğru mu bilemem ama.

İlk kutumu 2 hafta önce bitirdim. Kullandığınız süre içerisinde etkisini muazzam bir şekilde hissediyorsunuz ama tadı da bir o kadar kötü.

Bir sorum olucak elimde şuan 205gr lık noxplode bulunuyo yalnız tarihi 03/2013 e kadar,

sizce bunu kullanmam uygun olur mu tarihi 4 ay geçmiş yan etkisi olur mu?

Son düzenleme:
Aynı ürünü arkadaşım kullanıyor şuan tarihi geçmesine rağmen hala sağlıklı şekilde bende başlasam mı diyorum

Back
Yukarı