BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Beslenmesine dinlenmesine dikkat etmeyen adam zaten baştan vg ye kalkışmasın o ayrı konuda ben ürünlerin ikisinide kullananlar tarafından yorum almak amacıyla yazdım.Assault aldım memnun kalmazsam noxplode denerim artık

bildiğin yolda ilerle kanz keşke demek istediğimi anlasaydın

bildiğin yolda ilerle kanz keşke demek istediğimi anlasaydın

Anlamadığım şey ne? Birde neden nutuk verme çabasındasın veya acemi muamelesiyle yorum yazıyorsun? Pre-workout ürünü konusunda aceminin işi ne beslenmeyi dinlenmeyi bilmeyecek kadar? Bildiğim yolda da ilerliyorum zaten 3 yıldan fazladır yeni değilim bu sporda beslenmesini dinlenmesini zamanlamasını herşeyini biliyorum burda yazmamın tek nedeni ürün içerik ve kalite karşılaştırmasıydı konu başka yere kayıyor.

Ürünü bugün tam anlamıyla kullandım. İdmandan önce 2 ölçek aldım. 1 saat sonra idmana başladım. Fazlasıyla terletiyor, vücut devamlı sıcak kalıyor bu özelliğini sevdim, çok iyi enerji artışı sağladı. Normalde tek gün göğüs çalışır başka bir şey yapacak halim kalmaz giyinip giderim. Ancak bugün göğüsün üstüne sıkı bir karın çalıştım yetmedi 10 dakikada koştum. Bu ürünü kullanacaksanız sıkı çalışın ki işe yarasın. Yoksa eve gelip kapıya falan hallenebilirsiniz :D

Sonuç: On numara beş yıldız ürün.

Antrenmandan önce 1 ölçek kullandım yaklaşık 1 saat önce. Fark edilecek bir performans farklılığı görmedim. Belki 2 ölçek kullanmak lazım bilemiyorum...

Antrenmandan önce 1 ölçek kullandım yaklaşık 1 saat önce. Fark edilecek bir performans farklılığı görmedim. Belki 2 ölçek kullanmak lazım bilemiyorum...

off günde de 1 ölçek al.daha sonraki antrenmanda farkettiriyo yavaş yavaş.

Dinlenme gününde kullanmak israftan başka bir şey olmaz. Ürünün amacı antrenman sırasında performansı yükselterek verimli bir çalışma çıkarmayı sağlamak.

Asidi kaçmış kola gibi değişik bir tadı var son kullanma tarihinin yakın olduğundan herhalde. Sütle denedim daha bi berbat oldu tadı.
Pump etkisi yaratmadı bende bilmiyorum belkide psikolojik. 10 liraya aldığımdan olsa gerek :D
Fazla para verince supplementler ister istemez etki yaratıyor.

2. günde kullandım yine etkisini göremedim. Aynı segment ürün değil ama L carnitin daha iyi sonuç veriyor sanki ...

sakın ama sakın off günde yarım ölçek bile kullanmayın ben evde içip salona gidene kadar bile hiperaktif hareketler eğilimi gösterebiliyorum :) bu ürünü off günde kullanmak evde depara kalkmanıza sebep olabilir

Herkese Selam, performans arttırıcılar ile ilgili arada önemsiz birşeymiş gibi bahsedilen ama bence çok önemli olan bir konuya takıldım, o da bıraktığın zaman kaldırılan ağırlıklarda kg olarak düşüş yaşanması olayı.Kullanan arkadaşlarımızdan yaşadığı ya da yaşamadığı markayı bi de yaşadıysa bu düşüş ne kadar oldu ilk baştaki kilolara aynen geri mi dönüldü yoksa, Örneğin Barbell Curl de bir kutu bitirince 30 kg dan 40 kg a çıkıp bırakınca tekrar 30 kg a mı yoksa 35 kg a mı geri döndüler ölçü kayıpları yaşadılar mı bundan bahsedebilirler mi ?

Herkese Selam, performans arttırıcılar ile ilgili arada önemsiz birşeymiş gibi bahsedilen ama bence çok önemli olan bir konuya takıldım, o da bıraktığın zaman kaldırılan ağırlıklarda kg olarak düşüş yaşanması olayı.Kullanan arkadaşlarımızdan yaşadığı ya da yaşamadığı markayı bi de yaşadıysa bu düşüş ne kadar oldu ilk baştaki kilolara aynen geri mi dönüldü yoksa, Örneğin Barbell Curl de bir kutu bitirince 30 kg dan 40 kg a çıkıp bırakınca tekrar 30 kg a mı yoksa 35 kg a mı geri döndüler ölçü kayıpları yaşadılar mı bundan bahsedebilirler mi ?

BSN NO-Xplode kullanmanı tavsiye ederim. Ama burda önemli olan beslenme! Bu sana sadece takviye güç artışı yaratır. Öğlen ve aralarda güzelce yediysen ve karbonhidrat dengeni de iyi ayarladıysan, kilo artışın olacaktır.
Herşey dengeli beslenmeye bakar.

Bu ürün, gerçek anlamda etkileyici. Ben de kafeinsiz olanı var. Kısaca düşünme al derim.

keepsoul , benim özellikle öğrenmek istediğim konu, performans arttırıcıları kullanmayı bırakınca düşüş yaşanıp yaşanmadığı eğer yaşanıyorsa bunun kaldırılan ağırlıklara ya da kazanılmış hacme ne gibi etkileri olduğudur , yine de tavsiyen için sağol.

keepsoul , benim özellikle öğrenmek istediğim konu, performans arttırıcıları kullanmayı bırakınca düşüş yaşanıp yaşanmadığı eğer yaşanıyorsa bunun kaldırılan ağırlıklara ya da kazanılmış hacme ne gibi etkileri olduğudur , yine de tavsiyen için sağol.

sen kas yaptıkça, bıraksan bile performans açısından düşüş yaşamassın. Zaten 1,5 aylık kullanımından sonra, 2 hafta ara vermen faydana olacaktır. Sen beslenmeni dikkatli ve düzgün yaptığın sürece, performansında artış gözleyeceksin.

Kutunun üzerinde off günlerde bir ölçek yazıyor ancak mantık olarak off günlerde nox kullanmak israf olur.Markanın satış pazarlama politikası çabuk tüketilmesinden yana .

Üründen bahsetmek gerekirse kısa sürede vucud ısısı artıyor benim yüzümde aşırı derecede karıncalanma yaptı(yüzümü ovuşturunca bunu daha iyi fark ettim)
Kısa sürede güç patlaması yaşatıyor kesinlikle tavsiye ederim .
Fiyat kalite servis sayısı makul seviyede

Kutunun üzerinde off günlerde bir ölçek yazıyor ancak mantık olarak off günlerde nox kullanmak israf olur.Markanın satış pazarlama politikası çabuk tüketilmesinden yana .

Üründen bahsetmek gerekirse kısa sürede vucud ısısı artıyor benim yüzümde aşırı derecede karıncalanma yaptı(yüzümü ovuşturunca bunu daha iyi fark ettim)
Kısa sürede güç patlaması yaşatıyor kesinlikle tavsiye ederim .
Fiyat kalite servis sayısı makul seviyede

Ya ben anlamıyorum.Vpx shotgun kullanıyorum ama off günlerde nox nasıl kullanılır adı üstünde performans arttırıcı enerji verici bide bunlar öyle boş ürünler degil kesinlikle kullanılmamalı off günlerde bide yani nası kullanıcaksın yerinde duramazsınkii cok sacma bence

Ürünün 2.0 versiyonu harika. 3 haftadir 1 olcekteyim henuz yukseltmedim nopxlode almadigim gunler antrenmanda güç artışı, odaklanma, pump ve damarlanma etkisi düsüyor motivsyonda kalmıyor haliyle.. Jack3d, mp assault, neuorecore denemiş biri olarak en başarılısı bu. Konsantre ürünler bana yaramıyor demekki.

Asidi kaçmış kola gibi değişik bir tadı var son kullanma tarihinin yakın olduğundan herhalde. Sütle denedim daha bi berbat oldu tadı.
Pump etkisi yaratmadı bende bilmiyorum belkide psikolojik. 10 liraya aldığımdan olsa gerek :D
Fazla para verince supplementler ister istemez etki yaratıyor.

sutmu? :)

Arkadaşlar üründen hiç bir yerde bulamıyorum her yerde tükenmiş stoklarında olan bildiğiniz güvenilir bir yer varmı

Back
Yukarı