BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
arkadaslar bence bu ürün mp assaulttan daha iyi mp assault tam kepçe çoz az bi karıncalanma yaptı bu ise el ayak bel kulak nerem varsa karıncalanma yaptı üstelik 15 dk sonra yaptı demekki yarım saat önce alsam tam etkiyi görecektim ama 2 kepce kullandım deneme icabı 9 liradan 2 kutu aldım soguk terleme ve inanmıcayacaksınız ama 1 saat bisiklet cevirdim

9 liraya aldim bende indirimden ama son kullanma tarihi 30:03:2013 taklaya gelmiyelim sonucta saglik soz konusu:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:43 ----------

Ben normalde whey gold, gaspari bcaa, gaspari cretain kullaniyorum, simdi denemek icin ni xplode aldim bunuda kombine edebilirmiyim, yoksa creatin le fazlami olur vucuda cretaini cikariyimmi kombinemden..

Arkadaşlar elimde ON Creatine var. Bu ürünü almadan önce kreatini antrenmandan önce ve sonra kullanıyordum. Şimdi nasıl yapayım. Antrenman öncesi Xplode ile kreatini karıştırıp içtikten sonra antrenman içinde Scivation Xtend içip idman sonrası whey + kreatin almam nasıl olur?

Bende bugün hemen aldım, zaten 10 kullanımlık bir ürün ayın sonuna kalmadan biter fırsat bulmuşken deneyim dedim. Gayet iyiydi sonuçlar bugünki antrenmanda, 1 ölçek aldım baya ateşledi beni. Karıncalanma falan olmadı ama yarın 1,5 ölçek denerim. Damarları çıkartması çok iyi gaza getiriyor.

aynen bendede cretaın var.. noxplode deyı cretaınle nasıl kullanıcaz acaba ? fazla gelmezmı bunyeye ıkısı bırden..
sabah proteın whey gold.
antreman oncesı 4 adet bcaa
antreman oncesı xplode
antreman sonrası proteın bcaa
boyle mı kullanayım ?

son kullanma tarihi 30 una kadarmış 9 liraya aldım bakalım etkileri nolcak..

Ben de normalde pre workout ürünü kullanmam ama ucuz diye 3 paket aldım. 1.5 ölçek kullanacağım ay sonuna kadar. Bitince de bir daha kullanmayacağım. Girdik bir işe ama bakalım nolacak

Aynen bakalım nolcak :).akşam antrenmanda kullancam bakalım yarın ilk izlenimlerimi paylaşırım

dün antrenmandan 50 dk önce 1 ölçek aldım.Fazlaca terletti çok hafif kilo artışı oldu ama psikoljik büyük ihtimalle.Tadı son kulllanma tarihinin bitmesine yaklaştığından olsa gerek berbattı.(Fruit punch)9 liraya bu kadar dedirtti :D

Ben daha önce pre workout ürünü kullanmadım ilk defa sipariş vericem ama Muscle Pharm Assault la bsn arasında kaldım,hangisini tavsiye edersiniz? yorumlar çok kafa karıstırıyor bi yandan assault 2012 en iyi pre workout secilmis bi sürü olumlu yorumu var biyandanda hiçbir işe yaramıyor bsn daha iyi diyenler var karar veremedim bi türlü.

Ben daha önce pre workout ürünü kullanmadım ilk defa sipariş vericem ama Muscle Pharm Assault la bsn arasında kaldım,hangisini tavsiye edersiniz? yorumlar çok kafa karıstırıyor bi yandan assault 2012 en iyi pre workout secilmis bi sürü olumlu yorumu var biyandanda hiçbir işe yaramıyor bsn daha iyi diyenler var karar veremedim bi türlü.

kişiden kişiye göre değişiyor genelde.
ben noxplode da kullandım yeni versiyon assaultta.

noxplode ikiye katlar assaultu bana göre

Arkadaslar bu 9 liralij xplode alanlar frunch frutt kirmizi cilesi bisey:) icinde kkirmizi toz haricindr koyu kirmizu ciklet lokum gibi topaklanmis seyler var bunlar normalmi yoksa son k.t. Gecti diiyemi olmys bunlar?

Beyler bende yeni başladım ama şu soruya cevap arıyorum ANTRAMANDAN ÖNCE 2 ÖLÇEK ATIYORUM... Peki antraman sonrası kullanayim mi ???

antrenman sonrası kullanmak bence çok gereksiz ürünün amacı antrenmanda güç sağlamak nitrik oksit seviyesini artırmak setler arası zamanı azaltmak toparlanmaya yardımcı olmak bu yüzden antrenman sonrası kullanılmasına gerek yoktur antrenmandan sonra alsan boşuna almış olursun ayrıca böyle ürünler aç karnına alındığında etkisini göstermektedir ki vg ile uğraşan birisi antrenmandan sonra aç kaldığı görülemez antrenmanda kasları zedelenir ve beslenmesi gerekir bu birazda azot dengesi ile ilgilidir ama çoğu kişinin beslenmesi gerekir ve yemek ile birlikte nox alımı çok gereksizidr

kişiden kişiye göre değişiyor genelde.
ben noxplode da kullandım yeni versiyon assaultta.

noxplode ikiye katlar assaultu bana göre

Dün gece assault sipariş ettim.Dediğin gibi belliki kişiden kişiye değişiyor çok farklı yorumlar var nette yabancı sitelerde dahil.Gerçi yabancı sitelerde olumlu yorum sayısı çok daha fazla assault için acaba bu amerika avrupa yapım yüzünden içeriği farklımıdır diye düşündürmüyor değil.Assaultta karar kılmamın bi nedenide yan etkileri noxplode a göre çok daha azmış o da içindeki cafein miktarından kaynaklı sanırım ama sıkıntı değil cafeini dışardan sağlamak zor değil antreman öncesi 2 türk kahvesi tamamdır.Neyse bi deneyelim yine yorum yaparım.

Son düzenleme:
es

performans artırıcı ürünler kişiden kişiye değişiklik gösterebilir ve beslenme çok önemlidir bu yüzden ürünün iyi olması yetmez kişinin beslenmesine ve dinlenmesine çok iyi dikkat etmesi gerekir aksi takdirde istediği verimi alamaz iki ürün arasında bir seçim yapıcaksan eger bunu kendin denemelisin herkesde farklılık gösterir ama hangisni ilk olarak denemeliyim diye soracak olursan noxplode derim

es

performans artırıcı ürünler kişiden kişiye değişiklik gösterebilir ve beslenme çok önemlidir bu yüzden ürünün iyi olması yetmez kişinin beslenmesine ve dinlenmesine çok iyi dikkat etmesi gerekir aksi takdirde istediği verimi alamaz iki ürün arasında bir seçim yapıcaksan eger bunu kendin denemelisin herkesde farklılık gösterir ama hangisni ilk olarak denemeliyim diye soracak olursan noxplode derim

Beslenmesine dinlenmesine dikkat etmeyen adam zaten baştan vg ye kalkışmasın o ayrı konuda ben ürünlerin ikisinide kullananlar tarafından yorum almak amacıyla yazdım.Assault aldım memnun kalmazsam noxplode denerim artık

Back
Yukarı