BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
anladım.noxplode olmadan idmana gidesim gelmiyor. çok halsiz .hissediyorum kendimi.nasıl olacak bilmiyorum.sizce 1 hafta dinlenme yeterli bir süre mi

Cok psikolojik yapmissin bence.

Kullanan biriyim ama 3 haftadir almiyorum hic de birsey degismiyor.

2 hafta en az dinlenin ki yeni aldiginiz kutu daha cok ise yarasin, reseptorler biraz bosalsin.

Daha önce bu üründen beklediğim etkiyi alamadığımı yazmıştım.

Kutunun dibinde kalanını geçenlerde bitmesi için 1 ölçek kullandım. Trafikten dolayı idmana biraz geç kaldım. İyiki geç kalmışım. İdmanda hissettiğim odaklanma, güç artışı ve pump etkisi çok iyiydi.

Nox tarzı ürünlerde açlık durumunun ve ürünün idmandan ne kadar önce içildiğinin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Daha önce bu üründen beklediğim etkiyi alamadığımı yazmıştım.

Kutunun dibinde kalanını geçenlerde bitmesi için 1 ölçek kullandım. Trafikten dolayı idmana biraz geç kaldım. İyiki geç kalmışım. İdmanda hissettiğim odaklanma, güç artışı ve pump etkisi çok iyiydi.

Nox tarzı ürünlerde açlık durumunun ve ürünün idmandan ne kadar önce içildiğinin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

tam olarak içtikten kaç dakika sonra antrenmana başladınız?

Yaklaşık 1aydır kullanmıyordum kutunun sonuna geldiğim için 5-6 servis ya çıkar ya çıkmaz tekrar bugün başlayacağım yeniden bu ürünü mü almalıyım yoksa jack , assault gibi ürünlerimi denemeliyim sizce ? Bende çok iyi etki yaptı 70-80kg bencte zorlanırken bu ürünün yanında whey glutamine bcaa mp bulletproof kullandım ve 1-2 ay içinde 110kg kadar çıkmıştım.Tabiki herşeyi bu ürüne yüklemiyorum ama bende acayip etki yaptı diyebilirim.Ara verdikten sonra ki 1 hafta yorulmayı acayip hissettim idmanın sonuna yaklaştıkça bitkin düşüyordum ama ağırlık bakımından pek düşüş olmadı 100kg benc girebiliyorum.

Bir süre kullandıktan sonra umarım buraya düşüncelerini yazarsın @RaJeV. Zira 2-3 ay sonra ben de başlamayı düşünüyorum, düşüncelerin önemli.

Buraya yazmayı unutursam bile günlüğüme yazarım mutlaka

Arkadaşlar bu ürünün yapısındaki bileşenler itibariyle üzerinde yazan son kullanam tarihinden itibaren ne kadar daha kullanılabilir sizce? Biliyorsunuz firmalar biraz temkinli davranıyor bu konuda.

işin aslı şu elimde son kullanam tarihi iki ay geçmiş no xplode var sizce kullanmalı mıyım?

1 aydır kullanıyorum 1 er ölçek alıyorum antrenmandan 25dk önce.hala aynı güç artışını sağlıyor.gerçekten güzel bir nox ürünü fakat aklımda bu aralar monster pump var.içeriğindeki arjinin ve sitrulin dikkatimi çekiyor açıkçası.

Performans arttirici urunleri kullanmadan once; nox gibi, gun icinde sut icmeyin etkisini gostermez diyorlar. Bu dogru bisey mi? Bilen var mi?

sabahları süt içiyorum akşam nox alıp idman yapıyorum hiç öyle bir negatif durum hissetmedim

ben oglen yulafi sutle yiyip aksam idmana gidiyorum
bana nox pek bi etki etmedi. bugun sut icmeyip gittim ve daha verim aldigimi soyleyebilirim. Acaba bilimsel bi durumu var mi

Arkadaşlar bsn no xplode ve bcaa idman öncesi kullanımı sizce daha iyi verim alınması açısından ideal bir kombine mi?Öyleyse nasıl kullanmak gerek?Hangisini kaç dkk önce almak gerek?

yeni versiyon no eplode bende hiç bir etki yapmıyor arkadaşlar kutu bitecek neredeyse 3 ölçek mide boş iken alıyorum inanın 2 öğün yemek yemeden gittiğim günleri biliyorum 180 kilo bench press yapabiliyordum ben bu seferki yeni no explode den bir şey anlamadım muscle pharm kullandım o bundan daha verimli olmuştu ama bence yeni versiyon biraz farklı etki bakımından belki faydası olur diye yorum yapayım dedim

Back
Yukarı