çok kibarsın edge7,sende biraz ağırlıkları artırırsan göğüslerin şekil almaya başlar diye düşünüyorum,altyapın oturmuş biraz şekillenmeye ihtiyacları var
bu arada dün tam bahsettiğim olay gerçekleşti,bu sefer başka bir dongoz benim çalıştığım ağırlıklardan gaza gelip kendini sakatlamayı başardı

tahminimce bazı arkadaşlarımız hayatlarında bu kilolarla işi olmadığı için beni klavye başından atan tutan sallayan olarak kabul edebilir,kişi kendinden bilebilir ancak malum.
Dün 110 kaldırcam diye kendimi şartlandırıp gittim salona, sabah kahvaltım biraz vasat,öğlende az kestirmiş olsamda birazcık yetersiz uykum vardı, malesef saat 7 salonun çok kalabalık olduğu bir saat,neyseki pazartesi değildi, ısıtıp-kademe kademe ağırlıkları arttırıp 110 taktım, hocadanda yardımcı olmasını rica ettim, birkaç tanıdığım arkadaşımda hadi-yaparsın vs vs. diince şakayla karışık sanki çok matah bir olay olcakmış gibi millet başıma üşüştü ilk 4'ü kendim zorda olsa bastım, son 2 hoca ile bastık,birazda anırdım haliyle (kilom 73)
sırada bekleyen kof bir dongoz arkadaş söylene söylene benim çalıştığım benchteki ağırlıkları fırlattı yere,kendisi geçti altına, hıyarlık yapıp benden ağır basmaya çalışçağını biliyodum hal tavırlarından

ısındı-arttırdı ben 110 taktım diye buda gitti 120 taktı, başında da hoca... ağırlık indi ama kalkamadı hoca tek elle yardım etçekti güya çift elle asıldı geri taktılar yerine,hıyar omzunu sakatladı gaza gelip

bende kıs kıs sırıttım yüzüne

bıraktı gitti omzunu tutarak..
arkamdan ''stereoid'çi'' demiyosa bende nolayım... konudan çok uzaklaştık ama şunu özetleyeyim daha önce nano vapor denemiştim ancak çok büyük bir etki ile karşılaşmadım, bsn noxplode önce 1 şimdide 2.0 benim için tek ölçekle bile çok etkili. Bu arada creatin'de kullanmaya başladığımı belirteyim. İlk defa n.o + creatin kombinasyonu yapıyorum ve inanılmaz etkili.. Creatin kullanmadığım dönemlerde de(en son 2009) - nox kullanmıştım, n.o her daim etkili bir ürün creatin şart değil,ancak creatin ile birlikte çok daha etkili
Bu arada hiç çay-kahve-aspirin vs kullanmayan biriyim, belkide bu yüzden çok etkilidir bende