BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
şuan pump etkis iepey bi azaldı 10. servis falan ve tadı kesinlikle berbat tad takıntısı olanlar almasın bende var ama napalım para verdik iççez :(

1 ölçekteyim ve hala sonuna kadar hissediyorum etkisini, idmandan çıkasın gelmiyor neredeyse gücüm bitmek tükenmek bilmiyor.Limon aromalı olmasına rağmen tadını beğenmeye başladım musclepharm bulletproof'un tadını aldıktan sonra bu bana mis gibi geldi :)

Axiboy ; yeni versiyonu mu kullanıyorsun? Uyku sorunum ile zor başederken preworkout seçiminde epey zorlanıyorumda kafein olmayan fakat etkili bir ürün arayışındayım

10 servislik alıcaktım ama yukardaki mesajı gördüm onlarda da kafein varmış

20120829211840.jpg

resimde de göreceğin üzere 2.0 kullanmaktayım uyku problemim benimde oluyor bazen onun için de musclepharm bulletproof aldım.

bence protein in olduğu kombinede amino çok gereksiz ama sen bilirsin onun yerine xtend alabilirsin intraworkout hem glutamin bcaa falan derdin olmaz citrulitinede vardı sanırım

ramazan ayında ara vermiştim Noxplode'a

dün uzun bir aradan sonra yeniden başlamış oldum. her zamanki gibi tek bir ölçek aldım ve bacak antremanımda resmen tüm salon beni seyretti..

şimdi göğüse gidiyorum, 110 kg denicem hayatımda ilk defa noxplode'u yine bir ölçek içtim, avuçlar birazdan karıncalanmaya başlar, normalde 8 gibi giderdim antremana ancak gece uyurken sıkıntı çıkarıyor malum, o yüzden bgn 7 gibi başlıcam..

umarım sakatlanmam :P yada gene birileri beni görüpte aynı bascam diye uğraşırken sakatlamaz kendini :D :D :D

çok kibarsın edge7,sende biraz ağırlıkları artırırsan göğüslerin şekil almaya başlar diye düşünüyorum,altyapın oturmuş biraz şekillenmeye ihtiyacları var

bu arada dün tam bahsettiğim olay gerçekleşti,bu sefer başka bir dongoz benim çalıştığım ağırlıklardan gaza gelip kendini sakatlamayı başardı :D tahminimce bazı arkadaşlarımız hayatlarında bu kilolarla işi olmadığı için beni klavye başından atan tutan sallayan olarak kabul edebilir,kişi kendinden bilebilir ancak malum.

Dün 110 kaldırcam diye kendimi şartlandırıp gittim salona, sabah kahvaltım biraz vasat,öğlende az kestirmiş olsamda birazcık yetersiz uykum vardı, malesef saat 7 salonun çok kalabalık olduğu bir saat,neyseki pazartesi değildi, ısıtıp-kademe kademe ağırlıkları arttırıp 110 taktım, hocadanda yardımcı olmasını rica ettim, birkaç tanıdığım arkadaşımda hadi-yaparsın vs vs. diince şakayla karışık sanki çok matah bir olay olcakmış gibi millet başıma üşüştü ilk 4'ü kendim zorda olsa bastım, son 2 hoca ile bastık,birazda anırdım haliyle (kilom 73)

sırada bekleyen kof bir dongoz arkadaş söylene söylene benim çalıştığım benchteki ağırlıkları fırlattı yere,kendisi geçti altına, hıyarlık yapıp benden ağır basmaya çalışçağını biliyodum hal tavırlarından :D ısındı-arttırdı ben 110 taktım diye buda gitti 120 taktı, başında da hoca... ağırlık indi ama kalkamadı hoca tek elle yardım etçekti güya çift elle asıldı geri taktılar yerine,hıyar omzunu sakatladı gaza gelip :D bende kıs kıs sırıttım yüzüne :D :D :D bıraktı gitti omzunu tutarak..

arkamdan ''stereoid'çi'' demiyosa bende nolayım... konudan çok uzaklaştık ama şunu özetleyeyim daha önce nano vapor denemiştim ancak çok büyük bir etki ile karşılaşmadım, bsn noxplode önce 1 şimdide 2.0 benim için tek ölçekle bile çok etkili. Bu arada creatin'de kullanmaya başladığımı belirteyim. İlk defa n.o + creatin kombinasyonu yapıyorum ve inanılmaz etkili.. Creatin kullanmadığım dönemlerde de(en son 2009) - nox kullanmıştım, n.o her daim etkili bir ürün creatin şart değil,ancak creatin ile birlikte çok daha etkili :)

Bu arada hiç çay-kahve-aspirin vs kullanmayan biriyim, belkide bu yüzden çok etkilidir bende

öncelikle şunu belirteyim fruit punch dışındakiler aşırı köpürüp kabarıyor, fruit punch'ta kabarıyor ancak ötekiler kadar değil, dolayısıyla küçük olmayan bir bardağa önce az miktarda su koy (ki dibinde birikmesin) , sonra 1 ölçek tozu dök içine, %70-%80'ine kadar doldur, o zaten kabarınca ağzına kadar dolacak. Sonra kaşıkla iyice karıştır,köpürmesinin biraz azalması için 10-15 saniye bekle, afiyetle iç :)

bugun denedim, blue raz versiyonunu. Acikcasi tat olarak c4 ten kotu buldum.Etki olarak sanki ayni etki gibi geldi bana c4 le . Tek farki c4 te 200 ml iciyorsun, bunda yarim litre kadar.

Kac ml ile icecegin sana kalmis, ornegin ben shot bardaginda iciyorum , sonra su iciyorum. en kotu aromasina sahiibim de

valla blue razida pek tavsiye etmiyorum acikcasi, yani alacaklara , tat kesinlikle tamami ile sekeri olmayan cakma red bull gibi

Bende ki de blue rasberry aman diyim arkadaslar, hayatimda ictigim en kotu sey ki ben yulafi kuru olarak kasiklayip yiyen bir adamim :(

Ilk icisim faciaydi zaten Direk WC ve kustum :(

hakkatten bu adamlar yaparken demiyomu ya bunun tadı iğrenç oldu millet almaz diye :( bende karpuzlu var epey zorluyo beni

Back
Yukarı