BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
30 liraya satılıyor normalde 10 servis olanlar.
Etkileride herkesde değişkenlik gösterir bu tarz ürünlerin bu yüzden yorumlara bakarak almak mantıklı değil

Yardım edicek yokmu bsn noxplode 205 gramı 35 liraya aldım sizce bu normalmi ? yarın denicem gerçi etkilerini yazarım bu suplementi alcak olanlar varsa.

bende 35 e aldım daha kullanmadım.

Bsn No xplode topaklanma sorunu hakkında;

Upa Farmayı (distiribütörü) arayıp sordum. satış müdürüymüş ismini unuttum, arginin ve kreatin içeren ürünlerde topaklanmanın son derece normal olduğunu, ikisi birleşince böyle bir durum olduğunu söyledi.

--
ki zaten bozulmanın bir işareti olsa bu olay adamlar çalkalayıp, topaklarını kırdırıp öyle gönderirler.

daha denemedim. daha önce AAKG kullandım, kafein, ventolin aspirin filan pek bi numara olmadı bende

pek fazla umudum olmasada inş bişeyler olur :)

Arkadaşlar daha öncede dediğim gibi gittim adam gibi topaklanmamış nox aldım.Ama bu seferde fiyatı çok ucuz görüşlerinizi bekliyorum.Amerikan pasajından aldım ankarada oturan varsa bilir daha önce gittiğim salondan hoca bana 65 e vermişti bu sefer 35 e aldım yarın denicem daha önce sonuç alamamıştım alırsam ne mutlu bana (205 gram en küçük boyu bu arada) bi yandanda hocaya ayar oldum 2 katına satmış aq

Öncelikle konuşma uslubuna dikkat etsen çok iyi olur foruma yeni kayıt olmuşsun ama forumdan ayrılman an meselesidir küfürlü konuşulması yasak.Kampanya vardı Bsn Nox'larda(10servis olanlarında) 2 alana 1tanesi bedava 60TL diye seninde tekini 35'e alman normal ama aldığın yeri bilmiyorum o civarda oturmadığım için.

Evet saçma sapan konuşmuşum özür dilerim.Sizlere birkaç soru daha sorucam 1)noxdan verim alamayıp dozajını arttırıp alan varmı? 2)ben normalde 1 ölçek kullanıyordum verim alamadım bunu önce 2 olmassa 3 e çıkarıcam .zaten forumdada 2-3 ölçek alınabileceğini okudum.bu 3 ölçeği art arda 3 su bardağı olarakmı içiyim yoksa önce 2 ölçek alıyım baktım olmuyo(burda baktım olmuyodan kastım forumda çoğu kişi ellerde karıncalanma hissi,sıcaklık artışı,içi içine sığmama,enerji patlaması vs. gibi şeylerden bahsetmiş) yarım saat sonra 3.ölçeğimi alayım(zaten 3 ölçekden verim alamazsam kullanımı bırakıcam).Şimdiden teşekkür ederim...

Ürünler kişiden kişiye farklılık göstermektedir.Ama ben etkisini sonuna kadar hissettim antremandan çıkasım gelmiyor gücüm bitmek bilmiyor, dozajı 1 ölçek daha arttır dene birkaç gün yine olmazsa 3e çıkar olmuyorsa kullanımı bırak başka ürünlere yönel.Ben hala 1 ölçek içmekteyim ve içtikten 15dk sonra ellerimde eskisi kadar çok yoğun olmasada karıncalanmayı hissediyorum ve kana karışmaya başladığını anlıyorum.

Siz 1 ölçekden verim alabiliyorsunuz ne mutlu size.Peki ben art arda 2 ölçekmi içmeliyim yoksa diğerini bi yarım saat sonramı almalıyım?

ben bugun başladım ilk kullanışım olmasına rağmen öyle pek bişey yok normal creatin monohidrat gibi hatta dahada az etki etti

hocam bır servısı 23 gram sanırım bu urunun ya sendekı 8 10 servıslık bısı heralde cok az almıssın. zaten urun 30 35 cıvarı bırseydır yanı 50 servıslıklerı 130 ıla 150 arasında gıdıyor nereden aldın kı urunu kuskulandın ?

Ürünü Ankara amerikan pazarından almıştım 35 liraya 10 kullanımlık zaten dediğin gibi.Ben salondan hocadan 60 a almıştım da sahtemi dedim ürün, hoca beni kazıklamış.Neyse sıkıntım o değil dozajımı bulmam lazımda 1 ölçek etki etmiyor önce 2 sonra 3 denicemde art ardamı alıyım onu sormuştum.Ozan da etki alamamış bence sende dene 2 yi sonra 3ü

ben 2 ölçek kullandım dün akşam hiç ama hiç bişey olmadı :( (karıncalanma filanda yok)

üstelin 300mg kafein varmış galiba 1. ölçeğinde ? ben zaten 1 saat öncesindede 200mg kafein tableti almıştım.

sanırım geriye kalan 8 ölçeği birden suyla karıştırıp içsem gene faydası olmayacak bana...

Aphelion sende bence 3 ölçeği dene olmuyorsa bırak zaten .Bende saat 10da gidicem idmana 3ölçek alıyım bakalım ne olucak yoksa başka suplemente yönelcem.

Axiboy kafein içeren birşey kesinlikle kullanmıyorum.işte hocadan 15 gün önce almıştım etki yoktu lokum büyüklüğünde topaklanmalar vardı.Bende dedimki ürün hava almıştır etkisini yitirmiştir falan filan gittim 2 gün önce aldım bir nox daha hiç 3 ölçeğe çıkmadım şimdi saat 10 da gidicem antrenmana 7.30 da kahvaltımı yaptım aç karna alın diyor zaten 3fincan içicem akşam yorum yaparım.

Millet antrenmandan geldim,gitmeden 3 ölçek bsn no-xplode aldım.Benim için hüsran oldu kalanı çöpe dökeceğim.1yıl 3 aydır bb yapıyorum ilk defa suplemente 1 ay önce başlamıştım salondan bir abi c4 diye birşey vermişti 1 kullanımlık oda işe yaramamıştı aynı şekilde noxda yaramadı.Gelişimim zaten durdu diyebilirim,bu yüzden suplemente ihtiyaç duyuyorum 6 aydır 70 kiloda bench press basıyorum artmıyor naptıysam spora ilk başladığımda gelişim mükemmeldi yeri burası olmayabilir ama sizce ne yapmalıyım?

Millet antrenmandan geldim,gitmeden 3 ölçek bsn no-xplode aldım.Benim için hüsran oldu kalanı çöpe dökeceğim.1yıl 3 aydır bb yapıyorum ilk defa suplemente 1 ay önce başlamıştım salondan bir abi c4 diye birşey vermişti 1 kullanımlık oda işe yaramamıştı aynı şekilde noxda yaramadı.Gelişimim zaten durdu diyebilirim,bu yüzden suplemente ihtiyaç duyuyorum 6 aydır 70 kiloda bench press basıyorum artmıyor naptıysam spora ilk başladığımda gelişim mükemmeldi yeri burası olmayabilir ama sizce ne yapmalıyım?

Whey protein almayı dene + ürünü atacağına buradan denemek isteyen arkadaşlar olursa numune gibi gönderebilirsin. Jacked deneyebilirsin bu ürünün yerine.

arkadaşlar 3. servisi kullandım bgun ilkde hiçbirşey anlamamıştım ama 2 ve 3 de epey enerji verdi inş. böyle devam eder böyle devam ederse no xplode den şaşmam :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:44 ----------

arkadaşlar gerçekten çok iyi pump yapıyor 2 antremandır şuana kadar en iyi pump veren üründü

Bende bu ürünü denemek istiyorum 10 servisliklerden alıp deniycem

Sakın ha Sakın !

ben sana bi tarif vereyim. o işe yaramazsa hiç alma

Bim den neskafe al (siyah normal kahve) + eczaneden bebe asprini + bulursan arjinine bulamazsan şart değil

boş miğdeye 2 bebe aspirini çiğne, 30 dakika sonrada 3 tepeleme yemek kaşığı kahveyi 2-3 su bardağı suyla iç

bu seni 10 dakka içinde zıplatmazsa no-xplode hiç bişey yapmaz.

ayrıca 10 servisliklerde NT yazdığına inanma, 205gram onlar yani 20,5 gram bir servis, eski versiyonu, yeni versiyonu değil. NT versiyonun 10 servisliği 222 gram , 1 servisi 22,5 gram yani
özetle kafeinsiz versiyon al alacaksan

Son düzenleme:
Sakın ha Sakın !

ben sana bi tarif vereyim. o işe yaramazsa hiç alma

Bim den neskafe al (siyah normal kahve) + eczaneden bebe asprini + bulursan arjinine bulamazsan şart değil

boş miğdeye 2 bebe aspirini çiğne, 30 dakika sonrada 3 tepeleme yemek kaşığı kahveyi 2-3 su bardağı suyla iç

bu seni 10 dakka içinde zıplatmazsa no-xplode hiç bişey yapmaz.

ayrıca 10 servisliklerde NT yazdığına inanma, 205gram onlar yani 20,5 gram bir servis, eski versiyonu, yeni versiyonu değil. NT versiyonun 10 servisliği 222 gram , 1 servisi 22,5 gram yani
özetle kafeinsiz versiyon al alacaksan

Şuan süper pump kullanıyorum memnunum kafeinsiz olanından senin verdiğin karışım arjinsiz ump etkisi yaratmaz büyük ihtimal :) önerin için teşekkürler

Back
Yukarı