Yardım edicek yokmu bsn noxplode 205 gramı 35 liraya aldım sizce bu normalmi ? yarın denicem gerçi etkilerini yazarım bu suplementi alcak olanlar varsa.
Arkadaşlar daha öncede dediğim gibi gittim adam gibi topaklanmamış nox aldım.Ama bu seferde fiyatı çok ucuz görüşlerinizi bekliyorum.Amerikan pasajından aldım ankarada oturan varsa bilir daha önce gittiğim salondan hoca bana 65 e vermişti bu sefer 35 e aldım yarın denicem daha önce sonuç alamamıştım alırsam ne mutlu bana (205 gram en küçük boyu bu arada) bi yandanda hocaya ayar oldum 2 katına satmış aq
Millet antrenmandan geldim,gitmeden 3 ölçek bsn no-xplode aldım.Benim için hüsran oldu kalanı çöpe dökeceğim.1yıl 3 aydır bb yapıyorum ilk defa suplemente 1 ay önce başlamıştım salondan bir abi c4 diye birşey vermişti 1 kullanımlık oda işe yaramamıştı aynı şekilde noxda yaramadı.Gelişimim zaten durdu diyebilirim,bu yüzden suplemente ihtiyaç duyuyorum 6 aydır 70 kiloda bench press basıyorum artmıyor naptıysam spora ilk başladığımda gelişim mükemmeldi yeri burası olmayabilir ama sizce ne yapmalıyım?
Bende bu ürünü denemek istiyorum 10 servisliklerden alıp deniycem
Sakın ha Sakın !
ben sana bi tarif vereyim. o işe yaramazsa hiç alma
Bim den neskafe al (siyah normal kahve) + eczaneden bebe asprini + bulursan arjinine bulamazsan şart değil
boş miğdeye 2 bebe aspirini çiğne, 30 dakika sonrada 3 tepeleme yemek kaşığı kahveyi 2-3 su bardağı suyla iç
bu seni 10 dakka içinde zıplatmazsa no-xplode hiç bişey yapmaz.
ayrıca 10 servisliklerde NT yazdığına inanma, 205gram onlar yani 20,5 gram bir servis, eski versiyonu, yeni versiyonu değil. NT versiyonun 10 servisliği 222 gram , 1 servisi 22,5 gram yani
özetle kafeinsiz versiyon al alacaksan