Brhmcr - 2012-2013 kış sezonu bulk beslenme programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim kısa sürede dönüşün için. Daha önce hiç böyle çalışmamıştım bana farklı geldi meraklandım açıkçası :)

Bacağı bölmüşsün calfi kol gününe atmışsın bunu yapmanın özel bi amacı varmı yoksa bacağı rahatlatmak için mi?
Kol tek gün. Bende tek güne almayı düşünüyodum ne zamandır ama bicepsten sonra triceps rahat giremezsin kilolar düşer diyen çok insan caydırdı açıkçası beni. Sen verim alabildin mi bu şekilde?
Senin su tutman gerçekten imkansız gibi bişey günde 3 4 bardak yeşil çay, katı tuz diyeti ve her antrenman sonrası sauna. Benim de sauna imkanım var ve haftada 1 bile girmiyorum bazen :)
Seni tekrardan tebrik ediyorum bu disiplinli spor hayatın için

Aslinda benim sistem ekteki program idi ben bunu biraz kendime yordum :)

Ust vucudu 4 e bolerken bacagi ikiye bolmek bence az bile, bacaga ayip ediyoruz :) Bacak sonrasi benim kalfa halim kalmiyor ve yillarca yaptigim hatanin (kalfim iyi gerek yok) kurbaniyim, su an toparlamaya calisiyorum.

Kol tek gun cok mantikli gercekten, bir hafta once biceps bir hafta once triceps giriyorum. Su aralar verim aliyorum, olcu olarak abarti artis yok ama kompozisyon cok degisti.

Bu ay sauna ve yesil cay azaltacagim :) Biraz su tutalim bakalim.

Eklentiler

• ATH_DaHenr_Training_log.jpg
    ATH_DaHenr_Training_log.jpg
    220,1 KB · Görüntüleme: 585
brhmcr merhaba, DHEA için tavsiye ettiğiniz marka nedir ve kullanım dozajınızı paylaşırmısınız. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
brhmcr merhaba, DHEA için tavsiye ettiğiniz marka nedir ve kullanım dozajınızı paylaşırmısınız. Teşekkürler.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/puritan-s-pride-dhea-t61911.html

Kullaniyorum.

30 yas ustu insanlarda 25 mg kadar doz oneriliyor gunluk. Normal bi insan DHEA uretimi ortalama 30 mg kadarmis.

Ben 50 mg aliyorum, idman oncesi ve sabah kahvalti oncesi.

100mg ye kadar guvenli kullanimi soz konusu sporcular icin.

Ps: Mesajinizi editledim, hitap kurallarina uymadigi icin.

brhmcr bulk süresi ne kadar sürüyor veya ideal olanı nedir ?

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
brhmcr bulk süresi ne kadar sürüyor veya ideal olanı nedir ?

Ben 2 ay kadar cut kaliyorum genelde, yazin iki ay cut kaliyorum. sonra bulka devam o iki aya gelmeden son 8-12 hafta cut dieti.

Ama tercih meselesi omur boyu bulk yapanlari biliyoruz :).

Kisin cut yapmayi sevenler var :)

Bunun kesin bir suresi yok, amaclar hedefler istekler farkli.

Program guzelmis brhmcr.

Static hold, soz konusu hareketin kasilma noktasinda mesela 20 secs denilmisse 20 saniye beklemek mi oluyor?

Yani kişinin kendini tatmin edinceye kadar gider bu durum anladığım kadarıyla benim kg şuan 70 olmuş 67 kg ile başlamıştım 1 ayda mart nisana kadar bu şekilde gidip sonra define olmak mantıklı geldi

Program guzelmis brhmcr.

Static hold, soz konusu hareketin kasilma noktasinda mesela 20 secs denilmisse 20 saniye beklemek mi oluyor?

Aynen dedigin gibi en ust noktada bekleme, cable cross, dumbell fly gibi hareketlerde cakmak tutmus gibi oluyor ilgili bolgeye.

Bu arada cok guzel dikkatini cekmis orada ki teknikler cok iyi forced reps, partial reps, static hold, negative reps gibi tekrar sistemleri bence sasirtma noktasinda program degisikliginden daha yararli oluyorlar.

Beslenmeme uzun süredir aynı kiloda saydığım için optimum serious mass ekliyorum böylece +600 kalori almış olacağım.

Ayrıca sabahları sarımsak almaya başlıyorum, gerek detoks etkisi gerek testo üzerindeki olumlu etkileri sebebiyle.

Beslenmeme uzun süredir aynı kiloda saydığım için optimum serious mass ekliyorum böylece +600 kalori almış olacağım.

Ayrıca sabahları sarımsak almaya başlıyorum, gerek detoks etkisi gerek testo üzerindeki olumlu etkileri sebebiyle.

Merhabalar, gecen kıs bende aynı tablo ile karsı karsıya kalmıstım. Cok iyi bir diyetim ve karbo alımım olmasına ragmen, artık vucut direnc mi gosteriyordu neydi bilemiyorum, 87kg'de takili kalmistim, sonra serious mass (sabah ve spor sonrasi whey'leri cikarip 1'er olcek 625kcal + 625 kcal) eklemesi yapmistim 1.5 ayda 5kg almistim yaglanma bir miktar oluyor (kardio yapmamistim) fakat bir miktar kardio ile kaliteli sekilde buyume mumkun olacaktir Sayin brhmcr, simdiden kolay gelsin.

Sarimsak sabah midemde yanma yaptigi icin, ogle yemegine tasimak zorunda kaldim. Henuz Serious mass'e baslamadim. Yilbasindan sonra kucuk bir halo maceram olacak ardindan gainer, bakalim kac kilo alabilecegim.

4- hiç kimseye bu kadar supplement alımı tavsiye etmiyorum altını çizmek isterim

supplement listenize diyecek yok vallahi. fakat şuna takıldım. kimse bu kadar kullanmasın tabii ? demişsin. bunu neden diyorsunuz? ben sigara çiyorum ama bak bunu içme çok kötü birşey demek gibi geldi bana :) amatör sporcular için söylenmiş bir şey mi bu uyarınız yoksa herkes için mi ? taka taka buna taktım biliyorum ama bir açıklama bekliyorum bu cümlenizden :). ayrıca kaç kilosunuz merak ettim bende bulktayım çünkü. ortalama bir süre geçirdim bu sporda 3000 kalori civarı aılyorumda bende o yüzden sordum. :) iyi çalışmalar.

edit: birde ayran şeklinde lor nasıl oluyor ? vallahi lor yiyemiyorumda hani belki bir umut bu şekilde tüketebilirim diye soruyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
supplement listenize diyecek yok vallahi. fakat şuna takıldım. kimse bu kadar kullanmasın tabii ? demişsin. bunu neden diyorsunuz? ben sigara çiyorum ama bak bunu içme çok kötü birşey demek gibi geldi bana :) amatör sporcular için söylenmiş bir şey mi bu uyarınız yoksa herkes için mi ? taka taka buna taktım biliyorum ama bir açıklama bekliyorum bu cümlenizden :). ayrıca kaç kilosunuz merak ettim bende bulktayım çünkü. ortalama bir süre geçirdim bu sporda 3000 kalori civarı aılyorumda bende o yüzden sordum. :) iyi çalışmalar.

edit: birde ayran şeklinde lor nasıl oluyor ? vallahi lor yiyemiyorumda hani belki bir umut bu şekilde tüketebilirim diye soruyorum :)

Yeni baslayanlar icin bir uyari. Her duyan iyi bir sey yaptigimizi dusunup hemen olaya girmek istiyorlar.Kimsenin vebaline girmek istemem.

Su an 81 kiloyum sanirsam.

Lor peynir + yeterli su + bir miktar tuz blenderdan gecirdiginizde yayik ayrani gibi olur(abartayim).Ben gunde 500 gram tuketiyorum toplamda bu sekilde. Benim kullandigim lor sifir yagli o yuzden blendera keten tohumu yagi ekliyorum. Tek dikiste bitirdigim icin bir problem yok. 250 gram peynirden ortalama 400-500ml ayran cikiyor., tabi kivam size kalmis.

Yeni baslayanlar icin bir uyari. Her duyan iyi bir sey yaptigimizi dusunup hemen olaya girmek istiyorlar.Kimsenin vebaline girmek istemem.

Su an 81 kiloyum sanirsam.

Lor peynir + yeterli su + bir miktar tuz blenderdan gecirdiginizde yayik ayrani gibi olur(abartayim).Ben gunde 500 gram tuketiyorum toplamda bu sekilde. Benim kullandigim lor sifir yagli o yuzden blendera keten tohumu yagi ekliyorum. Tek dikiste bitirdigim icin bir problem yok. 250 gram peynirden ortalama 400-500ml ayran cikiyor., tabi kivam size kalmis.

anladım. lor ayranı tarifinizde hakikatten denemeye layık. bir deniyeceğim iyi fikir :) teşekkürler diliyorum iyi çalışmalar.

bu programı off günlerde de uyguluyor musunuz? yoksa karbonhidratı yağı falan azalttıyor musunuz?

Hafta ici 5 gun idman yapiyorum, cumartesi gunlerim cheating gunum, Pazarlari ise dusuk karbo aliyorum ve 3-4 ogun ile bitiriyorum gunu, Hafta sonlari supplement kullanmiyorum.

Omzumdaki sakatligin cok ciddi olmadigi haberi uzerine, planladigim uzere mart sonuna kadar bulk calismalarim devam edecek. Elimdeki bir kutu halo ve 2 kutu serious mass ile kombinemi degistiriyorum.

Back
Yukarı