tabi yazarım kardeşim hatta ayrıntılı yazayımboyunun uzaması %90 genetiğe bağlıdır....geri kalanda %10 beslenme,antrenman vs. bağlıdır.....hem yaşını ve boyunu yazarmısın.....
aga yaş geçiyor ne boy uzuyor ne sakal çıkıyor anlamadım gitti lise bitti sana birşey daha soracağım kalsiyum ve minerali nasıl alayım hap mı yoksa ne yani bana bi tavsiye ver mesela glutamine hapları satılıyor veya argigine veya amino asit bir tavsiyen varsa söyler misin bu arada bende antepliyim gazikentte oturuyorumergenlik dönemi bazı kişilerde geç yaşanır yaşıtlarına göre......22 yaşına kadar sürebilir......bol bol barfiks çek asılı kal ama düzenli yap......kalsiyum ve mineralleri kıvamnda al.....yani kısacası beslenmene ve sporuna özen göster er geç istediğini alırsın......kolay gelsin![]()
baban 1.57 annen 1.58 ,1.71 olduğuna yat kalk dua et.Benim babam 1.67 annem 1.55 ben 1.70 thums:tabi yazarım kardeşim hatta ayrıntılı yazayım
yaşım=18
boyum=1.71
kilom=56
vücudumda etek altı,koltuk altı dışında hiçbir yerinde kıllanma yok sakalımda yoktur bacak kıllarımı sorarsan tüy kıl karışımı kalın kıl yok
babamın boyu=1.57
annemin boyu=1.58
dayılarımın ortalama boyu=1.73 filan ama benim tipim baba tarafına çekmiş tabi yüz olarak
sigaram,içkim yoktur
ayakkabı numaram=43 bacaklarıma göre ayağım büyük
ilgilendiğiniz için şimdiden tşk ediyorum
tabi yazarım kardeşim hatta ayrıntılı yazayım
yaşım=18
boyum=1.71
kilom=56
vücudumda etek altı,koltuk altı dışında hiçbir yerinde kıllanma yok sakalımda yoktur bacak kıllarımı sorarsan tüy kıl karışımı kalın kıl yok
babamın boyu=1.57
annemin boyu=1.58
dayılarımın ortalama boyu=1.73 filan ama benim tipim baba tarafına çekmiş tabi yüz olarak
sigaram,içkim yoktur
ayakkabı numaram=43 bacaklarıma göre ayağım büyük
ilgilendiğiniz için şimdiden tşk ediyorum