dinamik.ip
Üye
17 yaşındayken bu tabanlardan almıştım. O kadar abartılı bir boy komplexim vardı ki bütün gün ayağımdan çıkarmıyordum. Boyum 1.63 idi. 3 ay kadar kullandım. Tabii bu 3 ay içinde o "uzamax" denilen destek besinlerden de aldım. Sürekli pekmez, süt tükettim. ama snra farkettim ki benden 2.5 yaş küçük kardeşim hala benden uzun. 1.63 ü geçememişim. Bunun üzerine boy uzatmak adına aldığım şeylere lanet ettim ve doğal yaşamıma döndüm. Ama artık domuz gibi yemeye başladım. Aklına gelebilecek herşeyi yiyordum. KFC sağolsun, her haftam tavukla geçiyordu.
Zaman geçti. Öss girdi. Sonra yazın bir baktım ki kalıplanmaya başlamışım. Arkadaşlarım değiştiğimi söyledi. haliyle heyecanlandım
Sonuç olarak 18'i bitirdim ve üniversiteye 1.63'lük boyumla giriş yaptım. 1 sntimetre dahi uzamadım. Sana tavsiyem Kimi Boy uzatıcı gibi saçma bir şeye para harcamaman. Beslenmeye özen göstermek dışında yapılabilecek birşey olduğuna inanmıyorum. Cerrahi müdahalelerle boy uzatmak tabii ki mümkün ama bıçak altına yatmaya değmez. Sonuçları çok kötü olabiliyor. Ama fiziksel egzersizleri yapmanda sakınca olmaz
gerçekten ilginç