Zaggy dedi:amaaan o zmn uzamasamda olur ya eylül 3 ünde 1990 da dogdum boyum 1.70 yeter be bende çok istiom çok şükür bunada walla
24 yaşına kadar devam eder. bence etkisi olabilir ama bu tip ürünler ticari amacı önplanda tutlmuş gibi çok tavsiye edileceğini sanmam. en azından ben kullanmam.
Kemik uçları kapandıktan sonra sabahtan akşama kadar GH alsanız boyunuz uzamaz arkadaşlar. Öyle boy uzasaydı, pro vücutçular her sene 1-2 cm atardı.
Yaşınız geçtiyse kendinizle barışık olmayı öğrenin ve böyle para tuzaklarına kanmayın.
merahaba arkadaşlar yaşım 20 bende 2 hafta önce kimi boy uzatıcı ayak altına takılan pedlerden aldım yanında da bi tane uzamax adında ek besin takviyesi geldi .. bkalaım hergün kullanıyorum kendimi iyihissetmemei sağlıyor ama işe yarar mı yaramaz mı bilemiyorum..(ben sanmam ama yinede denememekten iyidir..) internetten aldım 159 liraya türkçe hizmet veren siteleri var başvurunuz yapıyosunuz size yolluyolar..kullanırken ayağınızı acıtıyor ama zamanla alışıyorsunuz fakat uzun süre kullanamasınız çok canınız yanıyor yoksa...
benim gibi bütün gün dışarda geçiridğiniz zaman boyunca kullanırsanız akşama ayaklarınız havada uyuyabilirsiniz...![]()
Bitkisel mudahale ancak deri altı agrı ve deri üstü için geleneksel bir metoddur bitki ile boy uzaması mantık dışıdır.
boy uzatmaky,ta tıp iyi bir noktadadır arkadaslar eskiden bir bacak diğerinden daha fazla uzaya biliyor operasyon basarısıs oluyordu şimdilerde kesi olayı ve çivi olayı ile boyu 35 cm ye kadar uzata biliyorlar..