Boy Uzatma (Değişik Teknik)

para tuzağı.

iyi beslenme ve normal vitamin hapı aynı işi görür

24 yaşına kadar devam eder. bence etkisi olabilir ama bu tip ürünler ticari amacı önplanda tutlmuş gibi çok tavsiye edileceğini sanmam. en azından ben kullanmam.

ABİLER BU BOY UZMA YAŞI ARKADAŞIN NEZAMAN ERGENLİK DONEMINE GİRDİĞİYLE İLGİLİ BENIM ARKADASLARIM 4 SINIFTA BLUE ÇAĞINDAYDI SAKALI VARDI 4 CU SINIFTA BEN 8.SINIFTA BLU CAHINA GIRDIM AMA ARKADASIMDAN 2-3 SANTIM UZUNUM O 11 YASINDA GIRDI BEN 15 şimdi burda onemlı olan su onun boyu belkı 18 yasında belkı 19 yasında biter ama gec gırenın dağa uzun sure 21 olur 23 olur boyunca surer (şunuda hatırlatıyım bir insan 16 yaşına kadar blue çağına girmesse doktora mutlaka baş vurmalıdır) ve bu çağın bittigini bir el ront kenınde doktorlar anlıyorlar
HEM SENIN KISA OLMAN DİYERLERINDEN FARKLI OLDUĞUNU GÖSTERRI YANI DIYERLERINDEN BI FARKIN VAR SONUÇTA

edit : lütfen büyük harf kullanmayınız..kuralları okuyunuz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kemik uçları kapandıktan sonra sabahtan akşama kadar GH alsanız boyunuz uzamaz arkadaşlar. Öyle boy uzasaydı, pro vücutçular her sene 1-2 cm atardı.
Yaşınız geçtiyse kendinizle barışık olmayı öğrenin ve böyle para tuzaklarına kanmayın.

Kemik uçları kapandıktan sonra sabahtan akşama kadar GH alsanız boyunuz uzamaz arkadaşlar. Öyle boy uzasaydı, pro vücutçular her sene 1-2 cm atardı.
Yaşınız geçtiyse kendinizle barışık olmayı öğrenin ve böyle para tuzaklarına kanmayın.

Bu arada benim gibi 17 ve civarı yaşlarda olup, uzama ihtimali bulunan arkadaşlara ek bilgi olsun, kemik uçları kemiğe yapılan dik baskılar sonucu normalinden çok çok daha hızlı kapanabilir. Bu sebeple vücut çalışırken dik hareketleri mümkün olduğunca yapmamaya çalışın(özellikle omurgaya dik binen hareketleri) veya hafif ağırlıkla yavaş ve doğru yapın.

Birini alınca direkt olarak hormonu alırken, diğerinde hormon salgılanmasını düzenleyeci ürünler alıyorsun. Benim bildiğim bu, yanlışım olabilir(hormon konusuyla ilgilenmediğim için) , büyüklerim düzeltir eminim.

Merhaba arkadaşlar.. boyun uzamasına yardımcı egzersizleri araştırıyorum. üst taraflarda bikaç link var ama hiçbiri çalışmıyor. konu ile ilgili elinde işe yarar bir dökümanı olan varsa, buraya linklerse çok sevinirim. şimdiden teşekkürler..

Benim de çok işime yarar boy uzatma programı. Ben araştırdım; ama program halinde bulamadım, kulaktan dolma, yorumlu bilgiler buldum sadece.

epifizlr kapandıysa büyüme hormonu kullanmak irileştirirmi?

merahaba arkadaşlar yaşım 20 bende 2 hafta önce kimi boy uzatıcı ayak altına takılan pedlerden aldım yanında da bi tane uzamax adında ek besin takviyesi geldi .. bkalaım hergün kullanıyorum kendimi iyihissetmemei sağlıyor ama işe yarar mı yaramaz mı bilemiyorum..(ben sanmam ama yinede denememekten iyidir..:) ) internetten aldım 159 liraya türkçe hizmet veren siteleri var başvurunuz yapıyosunuz size yolluyolar..kullanırken ayağınızı acıtıyor ama zamanla alışıyorsunuz fakat uzun süre kullanamasınız çok canınız yanıyor yoksa...
benim gibi bütün gün dışarda geçiridğiniz zaman boyunca kullanırsanız akşama ayaklarınız havada uyuyabilirsiniz...:)

boy uzaması genetik bişi sonuçta bu tip ilaçların fazla etkili olacağını düşünmüyorumm..

genetik olabilir; ama bu genlerde aralık olarak şiflenmiş örn: 19-2.00 Böyle bir gene sahip bir çocuğu aç bırakırsan asgari 1.90 olur. İyi beslersen 2 metreye dayanır. E tabi beslenmeyle beraber spor ve ruh hali de önemli. Bizim derdimiz üst sınıra varmak. Örn. benim babam benden uzun, ben pek de üst sınıra yaklaştığımı sanmıyorum ve bir umut diyip sarıyorum uzatmaya dair herşeye :D

merahaba arkadaşlar yaşım 20 bende 2 hafta önce kimi boy uzatıcı ayak altına takılan pedlerden aldım yanında da bi tane uzamax adında ek besin takviyesi geldi .. bkalaım hergün kullanıyorum kendimi iyihissetmemei sağlıyor ama işe yarar mı yaramaz mı bilemiyorum..(ben sanmam ama yinede denememekten iyidir..:) ) internetten aldım 159 liraya türkçe hizmet veren siteleri var başvurunuz yapıyosunuz size yolluyolar..kullanırken ayağınızı acıtıyor ama zamanla alışıyorsunuz fakat uzun süre kullanamasınız çok canınız yanıyor yoksa...
benim gibi bütün gün dışarda geçiridğiniz zaman boyunca kullanırsanız akşama ayaklarınız havada uyuyabilirsiniz...:)

dostum sende bir ilerleme olursa yazarmısın almak isteyen cok kişi var..
ayrıca diyatı sitede 199 diyor sen 159 a nasıl aldın? kredi kartına guveniyormusun?

Bence de Ben Türkiye Distribitöründen aldım; adama yalvar yakar 140'a verdi. Alacaklar olanlar bir sürü para vermesin. İlk getirenle temas kurmanızı tavsiye ederim.

Bitkisel mudahale ancak deri altı agrı ve deri üstü için geleneksel bir metoddur bitki ile boy uzaması mantık dışıdır.
boy uzatmaky,ta tıp iyi bir noktadadır arkadaslar eskiden bir bacak diğerinden daha fazla uzaya biliyor operasyon basarısıs oluyordu şimdilerde kesi olayı ve çivi olayı ile boyu 35 cm ye kadar uzata biliyorlar..

arkadaşlar bu konuda gerçekten cok arastırma yaptım ve bunu yapan doktorlarla bizzat görüstüm. bunu yaptırmak kesin sonuc ancak o civinin baglı oldugu bi demir cubuk vr ve o kemigin icine giriyor. o civileri hergün belirli bi oranda sıkıp gevsetiosunuz.ilk bakısta mantıklı gelebilir ancak 1.si o civiler cıktıgı halde o cubuk kemigin icinde kalıyor ve kemik doku olusturuyor onun üstünde buda kemikle hrhangi bi sorun oldugu zaman geeri dönüsü olmaması anlamına gelio 2.si o civi 3 ay takılı kalıyor ve o cıktıktan yaklasık 5 ay kadar sonra ancak yürüyebiliyorsunuz. ondan önce koltuk degnegi ile. ve gercekten ciddi acılar veren bişi ve bi seferde en fazla 8 cm uzama saglanıo.bu ayak tabanı yani asıl adıyla kimi denen seyi bi arkadaasım tavsiye etti kullanmıs ve 4 cm uzamıs(21 yasında) kullanmaya basladım bi kac gundur ancak oda pek rahat bişi degil cok acı veriyor yarım saat yurudum gunde 2 kez. ayagımda nasır olusmaya basladı ve kararsızım devam edip etmeme konusunda sonucta boy uzatmak amacıyla ortopedik bi soruna yol acmaktan korkuyorum.

http://www.1growtaller.com/ linktende görebilirsiniz ki yabancı sitelerde 20-40 dolar arası fiyatla satılan kimi boy uzatma tabanı denen ürün bizlere satış sitelerinde 160-180 milyona kakalanmaya calısılıyor. işe yaradıgını da sanmıyorum. ingilizce forum sitelerinden arastırabilirsiniz

Back
Yukarı