YuriBoyka61
Yeni Üye
Arkadaşlar boksörle güreşçyi bir ringe koysalar hem boks hemde güreş yapmak serbest olsa sizce bu mücadeleyi hangisi kazanır ? ben yumruk atmayı bilen bir güreşçi bu mücadeleyi kazanır diye düşünüyorum peki ya siz ?
usta ne saçmalıyorsun sen ? neden böyle bir cevap yazma gereği duydunki duh neyse allahtan 'daha 14 yaşındasın böyle şeyler olur'' diyen biri çıkmadı şimdilikBenim babam senin babanı döver
Pokemon izleyerek büyüyen gençliğin böyle sorular sorması normal.
15 im aslındaDaha 14 yasındasın olur böle seyler![]()
usta ne saçmalıyorsun sen ? neden böyle bir cevap yazma gereği duydunki duh neyse allahtan 'daha 14 yaşındasın böyle şeyler olur'' diyen biri çıkmadı şimdilik![]()
tamam o zaman çoook saol ben bu uzun senelerde kesin bu işi çözerim harbiden abes cevabın için çok sağol.gerçi sende biliyosun cevap vermesen daha iyiydi diye neyse.ayrıca olayı kişilik olarak değil mücadele sporu olarak alsak artıları eksileri falan mesela güreşin artısı rakibi tuttumu kaldırır fırlatır boksun artısın yumruğu attımı adam yerden kalkamaz gibi.Sorunun abesliğine denk abes bir cevap verdim sadece.
Daha 15 yaşındasın olur böyle şeyler.Önünde daha uzun seneler var.
konunun yeri yanlışsa modlar gereğini yapar zaten.thums:Böyle konular konu dışında tartışılır güç sporları bölümüne açılmaz.