Bodybuilding'in 4 düşmanı... !!!

Hangisi en büyük düşman???

• Total voters
    1.799
''ortalıkta abaza abaza dolaşıp nasıl ağırlık çalışılır anlamak mümkün değil''

Lütfen kelimelerimizi tartarak daha modern şekilde anlatalım forumda bayan üyelerin olduğunu unutmayalım şu şekildede aynı olayı ifade edebilirdiniz.

Cinsel Yönden ihtiyacını karşılamayan kişi deşarj olmamış şekilde dolaşıp nasıl ağırlık kaldırabililir ? Psikolojik Gerginlik Fizyolojik çalışmayı engelleyecektir bunu anlamak mümkün değil

Seninkide biraz süslü olmuş bea Flexor?

mestano aciklamayi tekrar oku,orda bayanlarin oldugu yaziyor ayrica sende uslubuna biraz dikkat edersen iyi olur unutma karsindaki bir yonetici,tesekkurler.

flexor cinsel açlığın başkaca bir adı olduğunu bilmiyordum ki benim tanıdığım bayanların çoğu da bu 'abaza' sıfatını biliyor ve yeri geldiğinde cümlelerde kullanıyorlar. bu güne kadar forumda uslup konusunda uyarı almamıştım açıkçası tuhafıma ve zoruma gitti...

Zorunuza gidecek bişey yok diğer anlamını bilmektesin '' Cinsel açlık'' bazen eksik yada fazla yazdığım birşeyde üyede bana uyarı yapıyor fakat değil zoruma gitmesi memmun oluyorum sadece Forumda bayanların olduğunu hatırlatmak istedim ve aynı mesajı farklı yöntemle anlatabilirsin dedim bunu sokak konuşmasında yada başka yerde bayanlar konuşabilir fakat burada bayanların katılımı çok daha düşük o yüzden dikkatli olalım dedim

Zaman zaman bu unsuru ben de unutup; kelimeleri aklıma geldiği gibi yazıyorum. Ama beni uyaran flexor ise hiç zoruma gitmiyor. Çünkü forumun en kalender ve babancan insanıdır.
iltifat,yağ vs... değildir. Bunu herkes de biliyor zaten.

biraz alınganlık yapmışım. neyse konu sapmasın. başlığa dönülürse sevinirim....

1.para
2.para
3.para

1.iölp öğrencisi olarak 1milyar harç veriyorum.onu toplucam derken salona vercek PARA kalmıyor.
2.hadi evde çalışalım desek yeterli ekipmanı alacak PARA yok
3.hadi aldın bi dambıl seti bu sefer v.g. için gereken beslenme düzenini kuramassın.neden etin kilosu olmuş 20 ytl.e her gün yumurta yenmiyor malum.yine PARA.

motivasyon full istek full eğitim deseniz sayfa sayfa harf harf hem bu siteyi hem yabancı siteleri okudum oda tamam.ama para yokkkk.ayda 80 ytl en az bir salon.gelde ver.off be

bence bilgisizlik eğer insan vg konusunda doğru bilgiye sahipse zaten kendisi anlar neyin yararlı neyin zararlı olduğunu ankete gelirsek seçeneklerin hepsi zararlı

Protein tozunu kötü birşey sanan ve boya kutusu diye hitap eden anneler , Aklıyla değil 12 parmak bağırsağıyla antreman yazan hocalar , tutma yerleri ince olan dumbbellar , kullanmadığı halde kür yazan tırtıllar...

Protein tozunu kötü birşey sanan ve boya kutusu diye hitap eden anneler , Aklıyla değil 12 parmak bağırsağıyla antreman yazan hocalar , tutma yerleri ince olan dumbbellar , kullanmadığı halde kür yazan tırtıllar...

Tutma yerleri ince olan dumbelları neden sevmiyorsun? Ben çok seviyorum:D Dumbell presslerde kalın, biceps ve triceps hareketlerinde ince barlı dumbellları tercih ediyorum;)

bodynin en büyük düşmanı parasızlıktır.para olmazsa ne salona üye olursun,ne toz alırsın,ne amino.parasızlık stresi bunalımı da cabası...

1. para
2. ailem(mahalle baskı)
3. cahillik
4. uyuşturucu ve stroit
AYRICA Bİ ŞEY SOREACAM ÜNLÜ BÜ BB ANTREMANDAN ÖNCE EROTİK FİLM İZLİYORMUŞ, AMA BOŞALMADAN ANTREMANDAN ÖNCE SİZ FAYDALIMI?

isteksizlik ve tembellik en büyük düşmandır bu spora bence bu sporu seviyorsanız hiçbirşey sizi bundan alıkoyamaz.ayrıca sigara,alkol,abur cubur gibi şeylere olan istek de yine iradesizlikten kaynaklanır.normal bir insandan çok çok fazla masraflı olmazsınız.yumurta tavuk pirinç bunlar inanılmaz pahalı şeyler değil.

Son düzenleme:
bu sporun en büyük düşmanı ülkemizde supplement sektörünün varolmaması ve supplement fiyatlarının aşırı pahalılığıdır gerisi de teferruattır..

Back
Yukarı