sehzadecelik
Üye
ya iyide bunlar arasından tercih yapıp en zararlısı bu demek bence doğru olmaz sonuçta hepsi zararlı (masturbasyon hariç Steroid hakkında bilgim yok) birine evet en çok bu zararlı dersek öbürünün zararlarını hafifletmiş oluruz
bugün kaya hoca'ya (arslantepe) şu masturbasyon konusunu sordum. hiç bir zararı yok, etkisinin çoğu psikolojik, sen beslenmene bak gerisi mühim değil dedi ve ben de haklı buldum kendisini.
centaur'ın yazdığına hayvancılık yapılan bir ülke olmasına rağmen pahalı et fiyatlarınıeklemek istiyorum..Özellikle avrupa ve kuzey amerikaya göre..
bazen maddi olarak ağır geldiğini hissediyorum..
Bence body nin en büyük düşmanı bilinçsizlik ve cehaletle yapılan idmanlar. Body nin ''b'' sinden haberi bile olmayıp araştırmadan okumadan ahkam kesen ,laf olsun diye bu sporu yapmaya çalısanlar. 3 günde kendini uzman sanıp salonda yanınıza gelip size hocalık taslayan insanlar. Bodyi biceps şişirmek sananlarBen cok gülüyom walla beni eğlendirmekten başka bişey yapmıolar
![]()
aslında yanlış ve bilnçsiz antremanlar bu saydıklarınızdan çok daha fazla kötü sonuçlar dogura biliyor mesela hiç bir içki sigara vs vs kalbi buyutmezken yanlış nefes tekniği yanlış ant kalbi kafesten önce buyutup calışma alanını daraltıp buyuk tehlike yaratıyor