Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BodyBuilding Püf Noktaları ve Önemli Bazı Konular Üzerine Bir Anlatım
BB Sporu Üzerine önemli bazı konular üzerine anlatım-- Sonuna Kadar İzlemenizi Tavsiye ederim Hem eğlenceli hemde güzel bir video. İzleyenlere teşekkürler.
'ha şimdi canım sıkıldı iki basıyom geliyom arkadaş' bu iyiydi
eğlence amaçlı değerlendirmek lazım, benim tavsiyem sigarayı bırakman yönünde ki bırakan çoğu kişi de kilo alıyor olabilir ama sağlık ve doğal beslenmeden dem vururken o sigara olmadı
BB Sporu Üzerine önemli bazı konular üzerine anlatım-- Sonuna Kadar İzlemenizi Tavsiye ederim Hem eğlenceli hemde güzel bir video. İzleyenlere teşekkürler.
abi yemin ederim idolümsün. Hayatımda senin kadar naturel bir adam görmedim helal olsun ve dediklerin harfiyen doğru özellikle salonlarda yağ torbası olupta kendini hacimli sanan arkadaşlara yaptıgın yoruma katılıyorum. kolye ve tayt giyenleride var bizim salonda 2 hareket yapıp telefonla gezinen tipler, dedigin gibi onlar sporcu değil abi bşaka ibşey
Abi uzun süreli videoları hiç sevmem.daha doğrusu izlemeye cesaret edemem.seninkini iziliyim dedim.heralde 30-60 sn sonra bırakırım diye düşündüm ama videonun tamamını tek nefeste izledim abi
Videoyu izlerken abartmıyorum en az 5 dakika kahkaha atmışımdır, geri kalanını da tebessümle izledim 18 dk boyunca güldüm yani , uzun zamandır böyle gülmemiştim, çok eğlenceli ve samimi bir anlatım olmuş, anlatış tarzınız biraz garip olsa da verdiğiniz örnekler çok doğru.
Bu sporda yolunuz daha çok uzun,beslenme ve antreman düzeniniz zamanla bilgilendikçe yerine oturur zaten o sebeple bu konuda yorum yapmıcam, azimlisiniz gördüğüm kadarıyla zamanla hedeflerinize ulaşırsınız umarım.
Forumu okumaya devam edin ve bu sporu bilinçli yapın, gerisi gelir.
Oncelikle videolar cok eglenceli ,samimi ve icten olmus. Suanda ofisteyim ve kahkaha krizlerine girdim geriye kalan 25 kisi de ne oluyor diye 2 saattir mal mal bana bakiyorlar "oglum sen surdan angaraya gidemeyen adamsin be "
Umraim hedeflediginiz sonuclarin da otesine ulasirsiniz....