Hocam bunların anlmları nedir anlamadım :S sözlüğü ykmu bunn![]()
Bunlar güzel de resimli olsa keşke.
Hiç bişi anlamadım :-D
Ben yeni başlıyorum da...
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/g-g-s-sekillendirmesi-t1862p2.html?highlight=alt+g%F6%F0%FCsflexor hocam 3. programınızda yer alan "CABLE CROSSOVER" hareketinin yerine başka ne uygulayabilirim? evde çalıştığım için bu hareketi yapamıyorum. teşekkürler!
Evde decline press, dips veya pullover yapma imkanınız varsa alt göğüsü çalıştırabilirsiniz.
Evde decline press, dips veya pullover yapma imkanınız varsa alt göğüsü çalıştırabilirsiniz.
ben teşekkür ediyorum yakında 1 aylık 3 proğram koyacağım bu proğramın amacı hoca vucuduna bakıcak ve sıkı proğram verecek vereceğim 1 aylık 3. proğram bu sıkı proğrama hazırlık proğramı olacak ve vucuda göre çıkarılan proğram daha profosyonelce yapılıp hareketlerin tekniği önceden kavranacak başka bir deyimle vucuda çıkarılacak proğramın vucuda vereceği ağrıları acza indirecek kilo arttırımını sağlayacak
Flexor hocamız işlerinin yoğunluğu ve zamanının şu aralar darlığı nedeniyle bir süreliğine aktif olarak tartışmalara katılamamaktadır, ancak forumu sürekli takip etmektedir.onurz ben uzun zamandır flexor hocanın forumda yorum yaptığını görmedim, mesajlarını inceledim en son mesajları 2008 de yazmış sanırım 2009 da ya hiç foruma girmedi, ya da yorum yazmadı... keşke burada olsaydı, bilgilerini bizlerle paylaşsaydı. ancak merak etme burada sana ve bizlere yardımcı olacak daha çok kişi var, sabredersen problemin için sana yardımcı olacaklardır...
saygılar sunarım!
Flexor hocamız işlerinin yoğunluğu ve zamanının şu aralar darlığı nedeniyle bir süreliğine aktif olarak tartışmalara katılamamaktadır, ancak forumu sürekli takip etmektedir.
İşleri ve zamanı müsait olduğunda uygun ve gerekli gördüğü mesajlara ve tartışmalara cevap yazacaktır.
pullover hareketi programımda zaten var "cable crossever" yerine sizin önerdiğiniz decline press hareketini koyacağım...
strenghth training anatomy kitapçığına bugün biraz göz gezdirdim, orada cable crossover hareketini daha çok göğsün iç kısmına yakın yani göğüs tahtası dediğimiz bölümüne doğru vurduğunu gördüm, ben de kendim alternatiff olarak close grip bench press hareketini koymayı düşünüyordum sanırım o da aynı noktaya vuruyor, ama galiba yanıldım, yardımınız iyi oldu... "decline bench press" uygulayacağım... teşekkürler!
aslında bi body forum toplantı günü düzenlense tanışma gibi bilgiler paylsılsa bizde ustalara ulasbilsek onlarla muhabet etme sansı yakalsak ne güzel olurdu)