bende ustune basa basa diyorumki fizik olarak ustunluk kavgada bir ise yaramaz,,yara ama nasil yarar.iki kiside kavga bilmez birisi iridir bodycidir birisi normal bir vatandastir.burda guclu olan kazanir yani body yapan kisi,,ama kavga bilen bir kisi(burda amacim dogus sporu yapmak degil.sokakta yetismis biri) karsisina cikan kavga bilmeyen hayatinda fazla dogus kavga tecrubesi olmayan bir kisiyi cok kolay indiriri.arkadaslar inat etmeyin bazi seyler bilinir cunku ispati vardir,tartismaya gerek olmayan konular vardir lutfen inatcilik yapmayin.ustune basark diyorum karateyi boksu hepsini kenara birakiyoprum diyorumki :sokakta basindan cok kavga gecmis hep kavgayla buyumus biri karsisindaki bodyci fizik olarak ustunde olsa onun sansi yoktur//dogus sadece guclu kollarla yumruk sallamak degildir..kavga bilen insan karsisindaki daha yumrukmu vursam bogazinimi siksam diye dusunurken burnunun uzerine kafayi yersin...fizik olarak üstün olan kişi rakibine karşı daha avantajlıdır benim söylemeye çalıştığım aslında bu fakat konu çok farklı yerlere kaydı
sunuda unutma smltncr arkadasim ne kadar fizik olarak ustun olsanda kavgada tecruben yoksa olasi kavga aninda o kadar acimasiz olamazsin.donup kalirsin diyelimki donmadin sende kavgaya karistin o adam senin burnunu kirmayi kafani yarmayi dusunurken kavga biilmeyen insan sonunu dusunur.surasina burursam belki kirilir belki olur gibi seyler gelir insanin aklina.ben bunlari senlerce gordum yasadim..lutfen inat etme...son lafim ve diyeceklerimin ozeti su..evet fizik ustunlugu biraz ise yarar ama kavga bilmeyen iki kisisnin arasinda yar****arsidaki kavgaciysa 45-50 cm kol ise yaramaz..adam 50 kiloda olsa portakal kadar kafasida olsa teknigi ve tecrubesi varsa o kucucuk kafayla insanin burnunu kirar beyninde onarilamayacak hasar bile acar