body yaparak ancak sizin gibi teknik bilmeyen ve sizden güçsüz birini dövebilirsiniz body yaparak dövüş teknigi ögrenmezsiniz. dövüşte güçten önce teknik gelir. çok denk gelmişizdir birbirleriyle dövüşmeye çalışan insanları yaptıkları ne dövüştür ne güreş sadece boğuşurlar. bide ülkemizde genelde teke tek kavga etmez bizim insanımız 1 kişiye 10 kişi girişir buda ülkemiz erkeklerinin genelde dövüşmeyi bilmeyen insanlar oldugu anlamına gelir. iki kez üstüme grup halinde gelen insanlarla dövüştüm ve iki kezde allahın izniyle alnım ak çıktım. bunu yapmamda en büyük etken agırlık kaldırmak degildi . gidip bi boks salonuna yazıldım ve orda yumruk atmanın ne oldugunu ögrendim iş sadece yumruk atmaklada bitmiyor saga sola kaçışlar ayak oyunları eskiv saliselik refleksler kazanmanız gerekiyor. bi kavgada ilk vurulucak yer rakibin en acık bıraktıgı yerdir kafasını çenesini korumuyorsa ilk oraya vurulur tabi vuranın yumruk atmayı bilmesi şart.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:04 ----------
ayrıca sporun her türlüsü güzel illa herkes boks yapmalı demiyorum. body yaparak yanında haftada 1 veya 2 günlük özel savunma hareketleri ögreniceginiz bi salona gitmenizi öneririm gece dışarda dolaştıgımızda hapcısı tinercisi bıcak cekince telefonumuzu paramızı vermemek için bıcaktan kaçış kol kırma gibii ince teknikler ögrenebiliriz. bu sayade artık insanımızı ne hapcısı rahatsız eder nede balicisi.