Blitz
Özel Üye
Pump Forever dedi:Blitz'in bicepsleri ve on kolları konusuna gelince kesinlikle " genetically gifted " ibaresini kullanırım.. calıstıgı kiloları ve uyguladıgı sistemleri bildigim icin, o kollar allah vergisi diyebilirim..Yaptıgı ozel bisey yok... Adam 140 kg deadlifti cıplak el rahat rahat tutabilirken, benim 80-90 kg da parmaklarım acılıyor.. Amacım vücudun genel gelisimine bicepsleri mümkün oldugunca ayak uydurtmak.. Agır agır elbet onlarda geliseceklerdir..
Sağol Pump, ben de senin için genel anlamda aynı "genetically gifted" ibaresini kullanmak istiyorum. Özellikle bastığın kilolar bence muazzam.
Ben sana bulk halin kesinlikle çok yakıştığını düşünüyorum çünkü kuvvetin ve heybetin o halinde daha fazla oluyor ve karakterin gereği heybetli bir imaj sana uyuyor ama ek işlerin gereği bu vücuda sahip olmakta haklısın ve Ayaz'ın da dediği gibi böyle büyümek aslında belki de daha sağlıklı. Benim de hedefim artık daha ince yapılı olmak ama bana zaten bulk çok yakışmıyor, bu yüzden dert etmiyorum.
Biceps konusunu çok kafana takma bence, bu sporun temeli sabır, sabrettikçe insan günden güne asla ulaşamayacağı noktalara ulaştığını görüyor, sabredemeyip bu kol şişsin diye 20-25er setlik psikolojik ve fiziksel olarak kendini çökertecek biceps antrenmanları falan sakın yapma (yapmayacağını bilyorum ama ne olur ne olmaz); zamana ve akışına bırak, zaten devamlı büyüyen bir adamsın, bicepslerin de bundan nasibini alacak, belki vücudunun geri kalanının her zaman gerisinde olacak ama sonuçta çok güzel bicepslerin olacak.
Tricepslerin için zaten fazla konuşmaya gerek yok, amatör bir sporcuda gördüğüm en güzel triceps tanımı herhalde yanlış olmaz.
Ayrıca son olarak sana bolca +rep vermek istiyorum; insanlarda yarattığın motivasyon, başlığının oluşturduğu hareketlilik, soruları tek tek yanıtlaman, gerçekten iyi bir fiziğe kavuşmuş olman ve de en önemlisi kürsüz de gerçek başarılara ulaşılabileceğini göstermenden dolayı...
Başarılarının devamını dilerim dostum, ayrıca yakın zamanda sana bir sürprizim olacak, telefonumu bekle...