24.08.2014
arkadaşlar noralisa nın ne demek istediğini şimdi anlıyorum bugün evde teyzemin bebeğine baktım teyzem hastalandığı için annem ona bakmaya gitti bebeği de bana bıraktılar

sabahın 4 ünde ağlaya ağlaya uyandı gittim yemek verdim yemedi baktım yok bi şey neden ağlıyo anlayamadım saat 5 buçukta annemi aradım hafif hafif salla dedi biraz rahatladı 7 de falan uyudu beni uyku tutmadı 9 da tam uyuycam geri uyandı yapmadığım şebeklik kalmadı sabahtan beri

( ölüyorum şu an resmen 2.5 yaşında canavar gibi yemeğini yemiyor, uyumuyor yürüteçten çıkmaya çalışıyor çıkarken kafa üstü düşücek diye ödüm kopuyor, sonra yürüteçle geliyor geliyor ayağıma bi vuruyor sağlam parmağım kalmadı resmen

bugün hiç spor yapmadım şu anda da 1 adım atacak halim yok bıraksalar uyurum o derece savaş gazisi gibi oldum nasıl bi şeydir bu

sabah 09.30 - yağsız pişmiş 2 yumurta + dünkü kıymalı kabaklı patlıcan yemeği + 1 tatlı kaşığı karabiber
ara öğün 10.25 - çilekli yağsız süt (bebek mamasının sulandırılmış hali)
öğle yemeği 12.50 - salata + 2 kaşık az yağlı ev yoğurdu + 5 ekmeksiz fırın köfte
ara öğün 15.15 - 200ml az yağlı ıspanaklı süt (yani bebek maması

)
akşam yemeği 17.00 - 1/2 derisiz mezgit + bol karabiber + 50g haşlanmış esmer pirinç (akşam yemeğini teyzemin evinde yedik)
ara öğün 17.15 - 1 bardak şekersiz nescafe