Mustimusti
Üye
Dun okadar dayandin bugunmu yedin sutburgeri 

pişmiş tavuk göğsünde değerler daha yüksek..Proteini yanlis hesaplamissin tekrar hesapla 100 gr tavukda 20-23 gr protein var
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
300 gram göğüs pişmiş değer ise 90 gram üzerinde zaten.. pişmemiş ise bir kısmı buhar olur..En fazla kac gram olurki sende yani
Hadi 30 olsun yine o kadar pro yapmaz buradakiler
Yahu 130 dan 170 lere ne kaldı zatenHesapla o zmn 90 gr tavukdan gelse ki o kadar etmez 20 gr da lordan gelse su sutlulerdende 20 gr gelse etti 130 gr ne kaldi yuksek proteinli
evet bu sefer tarçın kesmez dedimDun okadar dayandin bugunmu yedin sutburgeri![]()
farkındayımKarbonhidratlar azalacak mı zamanla? Başlıkta low carb yazmışsın ama pek low gitmiyorsun![]()
haklısın yanlış yapmış olabilirmYogurtla sutlu seyleri hesapladim 23 gr pro yapiyor 110+23: 133 gr protein brokolidende alsa 140 yapti baska pro kaynagi kalmadi o ise 179 yani 180 gr protein demis arada 40 gr var azmi 200 gr tavuk yapar
kaseler derin biraz yeşillikler üstte kaldığı için öyleHayir yiyeceklerin resimleri hatta tavuklari gorsen bunlarmi 300 gr dicen
telefonum blackberry olduğu için fatsecret indiremiyorum ben de kabaca hesaplıyorum1 litre soya sütü içtiyse tutar da.. rakam verilmemiş.. 150 yi bulmayabilir @umut3504 o konuda haklısın.. @Ahla Canlı fat secret kalori sayacı kullan bence![]()
çok teşekkürler bu çok işime yaradı her gün etiket okuyup gram gram hesaplamaya çok üşeniyordum yarın fatsecret tan hesaplarımFatsecret'in web sitesinden girebilirsin değerleri.
valla low carb yaptığıma göre bana her gün kaçamak gibi oluyor biraz ama şimdilik iyi gidiiyor sayılırAma rahat ol bir bayana ve kilona gire cok cok iyi protein almissin su araa kacamaklar olcak tadi tuzu onlarda
Bana göre kilosuna, aktivitesine, yaşına uygun beslenme, sadece başlık yanıltıcı.Ama rahat ol bir bayana ve kilona gire cok cok iyi protein almissin su araa kacamaklar olcak tadi tuzu onlarda
aynen öyle olduBana göre kilosuna, aktivitesine, yaşına uygun beslenme, sadece başlık yanıltıcı.![]()