3 mayıs cumartesi itibariyle 89.1 kg. idim.
evet,beklediğim duraklama dönemine girmiş bulunmaktayım.1-2 haftaya aşarım.
daha çok hot-rox üzerine konuşacağım...
başlığı açtığım günlerde (bildiğim kadarıyla) açıkarttırma sitelerinde hot-rox satan yoktu.geçen baktım,3-4 kişi satıyor.hatta bir tanesi ürünü överken "forumlara bakın" falan yazmış.
bu da bodyforumtr'nin ne kadar etkili bir site olduğunu gösteriyor.
hot-rox gerçekten kuvvetli bir yağ yakıcı arkadaşlar.6 hafta bu ürünü kullandım ve size artılarını-eksilerini yazmak istiyorum.
artıları:
-ilk kullanımdan itibaren etkisini gösteriyor.
-düretik (su atımı) etkisi çok iyi.
-kalp atım hızını ve vücut ısısını hissedilebilir şekilde arttırıyor.
-ilk 3-4 hafta hızlı kilo kaybı sağlıyor,bu da moral motivasyon sağlıyor.
eksileri:
-ilk 3-4 hafta şiddetli uykusuzluk.
-uzun süreli kullanıma müsait olmaması.4. haftadan sonra etkisini yitirmesi.
-türkiye'de yasal satışı bulunmaması.
-iştah kontrolü üzerine yardımcı bir etkisinin bulunmaması. (iştahı açtığından şüpheleniyorum)
arkadaşlar 6. haftamı bitirmiş bulunmaktayım.13-14 kilo verdim.bir bu kadar daha kilo vermem gerekiyor.bilhassa yağ yakmam gerekiyor.hot-rox 4. haftadan itibaren etkisini gitgide kaybetti.ürünü kullanmaya başladığımda yatmazdan 8-9 saat önce almama rağmen ne yapsam uyuyamıyordum.son zamanlarda ise ürünü kullandıktan 40-50 dk. sonra uykumun gelip de kestirdiğim zamanlar var.bu ürün daha çok 5-10 kg. fazlası olup da 3-4 hafta içinde bunları vermek isteyenler için ideal.
başlığı ilk açtığımda muscletech hydroxycut hardcore'un yağ yakıcılar içerisinde 1 numaram olduğunu söylemiştim.uzun süredir hydroxycut hardcore mu-hot-rox mu diye gidip geldim.
muscletech hydroxycut hardcore benim için halen 1 numaradır.hot-rox sanırım 2.liği hak ediyor.lipo 6x belki 3.lüğü,4.lüğü...
animal cuts da her ne kadar gözümde ilk 3'e 4'e giremese de türkiye'de yasal satışı bulunan fat burnerlar içerisinde 1 numaradır.
hot-rox'a 2 haftalığına ara veriyorum.bu 2 hafta boyunca sadece sorularınız varsa cevaplayacağım.yoksa yazmayacağım.
saygılar.[/QUOTE
sayın B.B.King öncelikle tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler ;
3 yıl önce aktif spor hayatımı kişisel sebeplerden dolayı bıraktım malum şekilde vücüdümun karın, bel ve göğüs bölgesinde gözle görülür bir yağlanma var, ciddi bir cardio programı ile hot-rox kullanmayı düşünüyorum daha önce hiç fat burner kullanmadım, 6 hafta da 13 14 kilo verdiğini görmek kendi açımdan beni gerçekten çok umutlandırdı, sen ve diğer arkadaşlarımız bana hot-roxu nasıl temin edebileceğim hakkında yardımcı olursanız gerçekten memlun olurum, ankarada yaşıyorum ve internet sitelerinden sipariş vermek istemiyorum eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim
saygılarımla