Az önce arayüzü yeniden şekillendirdim. Alt kısıma kalori, karbonhidrat, protein, yağ değerlerini gösteren 4 kutu ekledim. Detaylı incelemek isteyenler için ise sağ kısıma detaylı liste oluşturdum. Tüm içerikleri oraya ekledim.
Bundan sonra temel olarak iki aşama kaldı. Programın algoritması ve listeye ürünler eklemek. Bir aksaklık olmazsa bu hafta içinde bitireceğim.
![]()
Konuya yeterli ilgi gelmediğinden forum üyelerinin böyle bir programa ihtiyaç duymadıkları kanaatine vardım. Şimdilik projeyi kendi elimde tutacağım.
fesat dusunceler kokusu aliyorum..laf sokmak yerine daha faydali islerde bulunabilirsin ,"fitness girls" makaleleri acmani veya baska bir isle ugrasmani tavsiye ederimben de aynen katılıyorum.çıkarınızı düşünmeden bizler için bir şey yapmaya çalışıyorsunuz ama biz kalkıp saçma sapan yorumlarla sizi baltalıyoruz.
ben de aynı şekilde davranırdım.
bu kadar ilgi yeterli oldugunu dusunuyorum,zaten program hazir olduktan sonra herkezin ilgisini cekecektir,tabi bunu yaparsaniz![]()
Katılıyorum asıl ilgi program yapıldıktan sonra ortaya çıkar ve ilgiden kastın ne anlamadım özel mesajlar atıp hergün nasıl gidiyor bitti mi? aslansın koçsun yaparsın sen bu işi seni bekliyoruz gibi mesajlar mı bekliyordun? Yaparsan ben dahil çoğu kişinin işine yarıyacak bir program olur yok yapmazsan veya yapamasan da birşey kaybetmeyiz.
İstek olup olmadığını madem anlamak istiyordun "Yararlı olur" ve "Gerek yok" diye şıkları olan bir anket açsaydın. Ek olarak birşeyler eklenmesini isteyenlerde yorumunu yapardı. Sen şunun farkında değilsin bu forumu sadece bugünün kullanıcıları kullanmayacak yıllar sonra başkaları da bu forumda olacak. Ayrıca sen bu programı forumdan öğrendiklerine karşılık bir minnet borcu olarak yaptığını söylüyorsun madem öyle bi yöneticiye mesaj atardın yaparsam yararlı olur mu diye fikrini alırdın yapar koyardın ve belkide senelerce bu program bu forumun üyeleri tarafından kullanılırdı. Kimsenin hazıra konduğu yok emin olabilirsin konuyu ilk açtığında düşünceni belirttiğin mesaja teşekkür edenler arasında bende varım ama şimdi böyle çark etmen senin hakkında başka şeyler düşünenlere hak vermeme sebep oldu. Bunlar benim kendi düşüncelerim doğru veya yanlış.