1) diez e birkaç kere mesaj attım. Konuyu açmadan önce ve açtıktan sonra. Bunu benim yerime kendinizi koyup nasıl da tahmin edebiliyorsunuz akıl sır erdiremiyorum doğrusu.
2) İkincisi anket demişsiniz. Kusura bakmayın, zahmet oldu yorum atmak. Bu kadar yorumu yazmaya üşenmiyorsunuz, fakat bir cümlelik mesaj yerine anket tercih ediyorsunuz. Fikir istiyorum, cevap değil.
3) O düşünemediğim kısmını da benim yerime akıl ettiğiniz için teşekkür ederim doğrusu...
4) Dar vaktimde böyle bir işe girişmekle, foruma tamamen sizin şekillendirebileceğiniz bir program önerisi sunmakla kesinlikle kötü bir karakter örneği sergiledim. Haklısınız.
5) Kendi programınızı kendiniz yapınız.
İlgili arkadaşlara
Program bitiminde sizlerin kullanabileceği şekilde programı yollayacağım.
Veri tabanını önceki mesajlarda da açıklamıştım yine açıklayayım. Bir metin dosyası halinde ürün bilgileri tutulacak. Yeni ürün girdiğinizde oraya kaydedilecek. Forumdan bu dosyayı paylaşarak, metin olarak bile kolayca paylaşabilirsiniz, yeni ürünleri kolaylıkla eklemiş olursunuz.
çok teşekkürler eğer herhangi bir yardım gerekirse şahsım adına söyleyeyim ben buradayım.