Bilek Antremanı Hakkında

arkadaşlar bilek (forearm) antremanını yapmayı düşünüyorum ve hangi güne ekliyeceğime karar veremedim.
sizce hangi güne eklemeliyim?

programım aşşağıdaki gibi.

1.gün
göğüs-ön kol
2.gün
omuz-bacak
3.gün
sırt-arka kol

1. Gün bicepsten sonra yapmalisin.Ama çok yüklenme zaten her seyde calisiyor bilek. Overtraining olmasin. 1 hareket yeterli bence 3x15 yap hareketti

Bilek en kücük kaslardn biri nasil hergün calıştirıyorsun anlamadim :D haftada 1 gün bicepsten sonra 1 harekwt ideal. Her yerde çalişıyor zaten

Ön Kol Egzersizleri | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Burdan bakabilirsin hareketlere. Ama benim tavsiyem silindir söndürme diye bir hareket var.silindir bir çubuğun ortasına halat geçirip halatın ucuna plakalar takilir. Silindir döndurulerek halat silindire sarilir. Yabancı adını bilmiyorum bilen varsa yardimcı olur burdan.

Ön Kol Egzersizleri | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Burdan bakabilirsin hareketlere. Ama benim tavsiyem silindir söndürme diye bir hareket var.silindir bir çubuğun ortasına halat geçirip halatın ucuna plakalar takilir. Silindir döndurulerek halat silindire sarilir. Yabancı adını bilmiyorum bilen varsa yardimcı olur burdan.

alıyorum dumbelı bileğimi sabit tutuyorum aşağı yukarı oynatıyorum, genelde barla da gayet güzel oluyor. Silindiri evde agırlıkla kendim yaptım gayet güzel oldu teşekkürler

allah aşkına kaç kilo ile forearm çalışacaklar da overtraining olacaklar...
Kilo ne alaka anlamadım ? Çok yüklenme demekten kastım fazla hareket yapmaması. Bi göğus sırt biceps gibi 4-5 hareket girme demek istedim orda. Zat3n bütün egzersizlerde çalışıyor bilek.
Kiloda bi sınırlama yok max kiloyla calişılacak elbette.

demek istediğim buarkadaş isterse 100kg ile 10 set 20 tekrar yapsın herhangi bir hareketi yine overtraining olamaz.
o arkadaş seviyesindeki kimse de 100kg yi 10 set 20 tekrar yapamayacağına göre overtraining diye bir şey söz konusu değil.

ordan burdan duyduklarınızla değil biraz araştırma ve deneyimlerle öneri verin.

overtraining olmak her baba yiğidin harcı değildir.

Back
Yukarı