Bicepsleri Kaç Kiloyla Çalıştırıyorsunuz?

valla z barla maksimum 70 kilo 4 tekrar basabiliyorum

Video çekip koyar mısın ? Ya da 70 kg. ' ı kaldırdığın anın foto.sunu :)

Burada atıp tutan arkadaşlara lafım. Anlayamadığım bir şey var; 80-90 kiloyla çalışıyorum diyenler: Elinize ne geçiyor? Bunların yalan dolan olduğunu hepimiz anlıyoruz zaten. Siz en iyisimi gidip 6 yaşındaki küçük yeğenlerinizi kandırın. Onlar inanır, egonuz tatmin olur ;)

Herkes herkül olmuş.

Son düzenleme:
Birisini tenkit etmek istersek en münasip yer aynamızın karşısıdır...

Lütfen yapılamayacağına da inansak cümleleri uygun şekilde seçelim. Çünkü cümlelerimiz eleştirdiğimiz konudan daha ağır olabilir. o zaman da bir anlamı kalmaz yazdıklarımızın....

Sitede özellikle bu spora yeni başlamış gelişme çağında olan arkadaşlarımız var. Abartılı rakamlar bu arkadaşlarımızın acaba bende bir eksiklikmi var bende onlar gibi kısa zamanda nasıl olurum diye düşünmelerine sebep olacak ve kendilerine olan güvenlerini sarsacaktır, sonrasını söyleyim, kestirme yoldan kısa zamanda çok güçlü olmanın yollarını araştıracaklar ve sonunu düşünmeden steroidlerle tanışacaklardır. Burada yazdıklarım hayal gücü ile yazılmış yazılar değil birebir yaşanmış, olmuş olabilecek olaylardır. :)

bende son antrenmanımı yazayım ki yeni başlayan arkadaşlar bu şekildede gelişim olduğunu görüp yanlış yola sapmasınlar erkenden.pazartesi 30 kg ile barbell curl yaptım.yani bu senede ağırlık hiç artmadı.sadece triceps egzersizlerinde belli dönemlerde oldukça yüksek ağırlıklara çıkabiliyorum.bu kilo ile bu yaz kolu 47cm'de sabitledim ve yağ yüzdesini istemedende olsa düşürdüm.

Buraya yazanların tümü anasının karnından herkül çıkmış mübarek. Burada millet bayağı bir sallamış anlaşılan. NEyse bari konu açılmış bizde kaç kiloyla çalıştığımızı yazalım. Nizami olarak

Programım
Z barbell curl tek kolda plakalarla 22,5 kg 4*8
dumbell curl toplam 45kg 4*8
hummer curl toplam 40kg 4*10

93 Doğumluyum 1 senedir yapıyorum.Ulaştığım rakamlar:

scott dumbell curl 13
concentration curl 17
Dumbell curl 15

Z barla 4 tekrar 25 kg basıyorum.

Barbel Curl max. 30-35kg (Barın ağırlığı dahil 8 kg düz bar var 25 kg takıyorum yani) . 4-6 tekrar çekiyorum

87 kg 1.80 boy
41 cm kol
34 cm önkol

daha çok önkol ağırlık veriyorum bilek güreşleri içinthums:

Son düzenleme:
kollarım 38 cm soğuk.8 aydır bb yapıyorum.

ayakta z barla 20 şer kg da 8 set yaparım sanırım,çünkü 17,5 larla 12 falan yapıyorum.
dumbbell hammer curl da ayakta 17,5 kg lik dumbellerla 10 ar rep yapıyorum,keza alternate curl de hemen hemen aynı ağırlık.
konsantrasyon curl da 20 kg ile 6 rep.

vucut ağırlığım 91 kg.boy 1,87 yaş:22

Barbell curl ve z-bar barbell curl o kadar kolay yanlış yapilabilecek hareketler ki. Yani millet yazıyor da ne kadar nizami yapıyor? Kollar ne kadar aşağı iniyor, ne kadar yukarı çıkıyor, ne kadar yavaşlıkta yapıyor, omuzlar geriye öne oynuyor mu, dirsekler sabit mi, bel oynuyor mu. O kadar etkiler ki. İki üç ayda 70-80 lere çıkan arkadaşlar aynen devam etsinler, hedefleri 100 ün üzerine çıkmak olsun, bir gün belleri sakatlanınca anlarlar.

arkadaslar yeter artık dalga gectıgınız lutfen benım hakkımda yorum yapmayın baska konularda 85 kıloluk adam yazıyor 175 kılo bench yaptım dıyor ona herkes atlıyor ne guzel kaldırmıssın dıye bız kaldıramazmıyız neyse sız gıdın 15 kıloyla calısın nasılsa guclu olmak suc

bar dahil 60 kg barberl curl girdiğim oldu.şu anda nizami 50 kg ile 3 set 6 tekrar giriyorum.

Yaş 19
Kilo 96 (Çoğunluğu yağ ,6 yıl düzensiz body geçmişi)
Kol 39 cm
Omuz 123 cm
Boy 1.87 m

Bar hariç toplam 50 lbs yi Z-Bar'a takıp bel vurmadan 5 tane çıkarıyorum.Şuan hacim takıntımdan vazgeçtiğimden 5 er kiloluk dumbell'lar ile curl yapıyorum.Sayısı pek farketmiyorum bazen unutuyorum takılıyorum baya bi.Ama 4x10 yapıyorum:D

evet avatardaki benim ama zaten güçlü olmamın sebebi spora body building ile değilde bilek güreşi ile başladığım için kaynaklandığını düşünüyorum çünkü biz bilek güreşinde patlayıcı kuvvet için hep yüksek kilolar çalışırdık önemli olan görüntü değil kuvvet idi çalıştığım kiloların ağır olmasını buna bağlıyorum

Barbell Curl 20 - 20 - 25 - 25 kg (12-10-8-6)
Two Arm Cable Curl 15 - 20 - 20 - 25 kg (12-10-8-6)
Arnold Concentration (ayakta, dirsek boşlukta) 6 - 6 - 8 kg (3 x 10)

Nizami yapmasam hepsine 5 kilo daha ekleyin..Ama farkettim ki bende en ufak cheating o antrenmandan hiç verim alamamama sebep oluyor..O yüzden nizami yapmak için kiloları çok arttırmıyorum..Mümkün olduğunca kasları hissetmeye çalışıyorum...

Son düzenleme:
Back
Yukarı