Bicepsleri Kaç Kiloyla Çalıştırıyorsunuz?

Konusu 'Savunma ve Dövüş Sporları' forumundadır ve bomberman tarafından 18 Kasım 2005 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 155 üye.
  1. bomberman

bomberman Üye

Beğenileri:
    89
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Berlin
    arkadaslar... biceps kaslarinizi kac kiloluk dumbell larla calistiriyorsunuz? ben su an 18 kiloyu hareketten calmadan yavasca tam 10 kez kaldirip indirebiliyorum... bu sayi 13-14 ü gecince her zaman yaptigim gibi kiloyu arttiracagim. sizin kac kiloyla calistiginizi merak ediyorum. o yüzden bu basligi actim... tesekkürler.

2. MK #7

MK #7 Üye

Beğenileri:
    1.522
    Ödül Puanları:
    123
    Re: Bicepsleri kac kiloyla calistiriyorsunuz?

hareket hangisi ? ayakta dumbell curl ? scott dumbell curl ? concentration curl ? vs vs... ?

3. bomberman

bomberman Üye

Beğenileri:
    89
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Berlin
    ayakta dumbell curl tabii ki onu yazmayi unutmusum cünkü ben ayakta calisiyorum hep... bende bir tane 8 kiloluk halter bir tanede 18 lik var.
    8 i sol elime tutuyorum destek almak icin... 3 set halinde ayakta sag kolu calistiriyorum... sonra dinlenip 8 kiloyu sag elime alip sol kolu ayni sekilde calistiriyorum...

4. johnnyr5

johnnyr5 Üye

Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    ogrenci
    Yer:
    istanbul
    ayakta dumbell curl ü son set olarak 18 kiloluk dumbell larla bi sağ bi sol şeklinde 5 kere yapabiliyorum ama bu harekete gelene kadar kası yormuş oluyorum pek gücüm kalmıyor..

5. bomberman

bomberman Üye

Beğenileri:
    89
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Berlin
    ben su anda son sette 7-8 yapiyorum rahat... ilk set 15 i buluyor. sanirim kiloyu arttirmanin zamani geldi. bir ay daha calisip 19-20 kiloluk dumbell alacagim... nerden nereye be 8 kilodan 20 ye geldik bi senede eheheh azmin gücü budur iste... caninizi disinize takip calisin beyler bu spor azim isi azmi gösteren akilli calisan karsiligini aliyor. basarilar ve saygilar.

6. gymnast

gymnast Üye

Beğenileri:
    540
    Ödül Puanları:
    0
    bomberman neden ayarlı dumbell almıyorsun?

7. bomberman

bomberman Üye

Beğenileri:
    89
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Berlin
    kardes, ayarli derken yani kiloyu azaltip cogaltma olayini mi diyorsun??? eger öyleyse benim dumbell öyle zaten... 2 tane sabit 8 lik vardi bi tanede ayarlanabilen 16 lik ama maximum 16 oluyor bendeki... 18 konusuna gelince bende kola takilan 1 kiloluk kum torbalarindan vardi 2 tane... onlari 16 ligin üstüne gecirdim 18 ide öyle calisiyorum zaten :) :) :) onun icin simdi böyle 25 e kadar cikan falan alacagim ama zaten bakarsin oda yetmez 1 sene sonra onun icin napacagimi sasirmis durumdayim acikcasi. ben burda internetten ismarlamayi düsünüyorum agirliklari... bendeki dumbell in demirinin yani tutulan yerin capi 30 mm falan sanirim bu standart oluyor internette satiliyor agirliklar istedigin agirlik var ama demir biraz kisa yani o yüzden kücük ama fazla agirlik geciremem üzerine sigmaz bu yüzden büyük agirliklardan almayi planliyorum yanliz onlarinda capi büyüktür heralde koskocaman durur diye istemiyorum ama neyse bi yolunu bulacagim... durum bundan ibaret simdilik. (bu arada 1 yildir bu isin icinde olan birisi olmama ragmen bazi terimleri bilmiyorum ama yinede anlamissindir ne demek istedigimi)

8. anıl

anıl Üye

Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Re: Bicepsleri Kac Kiloyla Calistiriyorsunuz?

valla z barla maksimum 70 kilo 4 tekrar basabiliyorum

9. bomberman

bomberman Üye

Beğenileri:
    89
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Berlin
    oooo Anil iyisin... kollar kac cm???

10. MertSelcuk

MertSelcuk Üye

Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    28
    Yer:
    istanbul
    Dostlarım ağırlıkları yardımsız kaldırmayı bilin, unutmayınki önemli olan yüksek ağırlık kaldırmak değil doğru ağırlığı kaldırıp iyi verim almaktır..
    Ör. Bench press hareketinde kiloma göre fazla kaldıramasamda bir çok insana nazaran çok daha iyi verim almam...

11. bomberman

bomberman Üye

Beğenileri:
    89
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Berlin
    arkadaslar su anda ayakta dumbbell curl hareketinde 21 kiloya ciktim. ayni kiloyla 3x10 yapiyorum. son setin son tekrarlarinda biraz hareketten caliyorum ama zamanla alisirim. zaten benim calisma metodum bi garip. hic bir zaman kusursuz yapacagim kilolarla calismiyorum. hep bi yerden sonra kasiyorum kendimi ve hareketten caliyorum. eskiden 12-13 kiloyla calisirkende ayni sekilde yapiyordum ama hareketten calmama ragmen gelistim. su anda 15-16 kilo bile tüy gibi geliyor bana.insallah bu senenin sonuna 30 kiloya cikarim (25 i gececegim zaten kesin tabii Allah´in izniyle). süper olur ama valla acikcasi bakiyorumda senede bir kilo arttirsam bile bana yeter. gelisme gelismedir sonucta 8)

12. soner

soner Üye

Beğenileri:
    18
    Ödül Puanları:
    0
    ayakta dumbell curl 12
    scott dumbell curl 14
    concentration curl 12

13. mudkicker

mudkicker Üye

Beğenileri:
    57
    Ödül Puanları:
    38
    Standing Dumbell Curl 11 KG 10 tekrar 4 set..
    Gayet rahat yapiyorum. Daha yüksek kiloyu denemedim.

14. adrenalinshot

adrenalinshot Üye

Beğenileri:
    22
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Yer:
    bursa
    Bileğimdeki sakatlık yüzünden fazla ağırlık basamıyordum yeni bir çalışma stili uygulamaya başladım eski kaldırdığım ağırlıkları yazayım biliyorum biraz az.
    Barbell curl(düz barla) 10-8-6-4*6tekrar ile 4tekrarı aynı ağırlıkla yapıyorum 45kiloya kadar çıkıyorum
    Scot curl 10-8-6-4*35 kiloya kada çıkıyorum hareketleri nizami yapıyorum hareketten çalmadan
    hammer curl 10-8-6-4*22,5kg kadar çıktım biraz hareket bozuluyor ama

15. Blitz

Blitz Özel Üye

Beğenileri:
    209
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Istanbul
    22,5 kg. hammer curl büyüleyici bir rakam, ayrıca senin yaşında birisi için 45 kilo barbell curl (düz barla) hiç de az değil. Kolun kaç cm. ?

Benim kolum sıcakken 44cm. olmasına rağmen geçen gün 20 kg. ile dumbbell curl, 15 kg. ile de hammer curl yapınca kendime hayran kaldım. Z-bar curlde de en fazla 50kg. yaptım. Ki bunlar genelde 8 tekrar yaptığım hareketler ve son 2 tekrarlar ıkına ıkına, belden hafif güç ala ala anca çıkıyor.

16. adrenalinshot

adrenalinshot Üye

Beğenileri:
    22
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Yer:
    bursa
    Kolum soğuk 35cm.Dirsek kemiğimdeki ağrıdan dolayı pek fazla konsantre olamıyordum şimdi biceps çalıma stilini deiştirdim ağrı yapmadı.Hammer curl de iki kolu aynı zamanda çalıştım.Daha fazla ağırlık bastığımın farkına vardım.Tek kol ile çalışırken 12.5 kilo ile falan çalışıyordum.Ama 22,5deil de 20kg da olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim sen şimdi böle deince tereddüt ettim...

17. Mr.Olympia

Mr.Olympia Üye

Beğenileri:
    52
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Gladyatör
    Yer:
    Collesium
    Arkadaşlar benim kilolar ;
    Dumbell curl = 30'ar kilo ile 6 tekrar çok rahat
    Barbell curl = 90 kilo ile maximum 2-3 tekrar yardımsız

walldonthitback bunu beğendi.
  18. hsd

hsd Üye

Beğenileri:
    306
    Ödül Puanları:
    93
    belini sakatlarsın dikkat et 90 kiloyu bel vurmadan kaldırıyorum dersen çek videoya ekle bizde bakalım tekniği öğrenelim nasıl bişey merak ettim

barbell curl-50 kg sonset 8 tekrar nizami duvara dayanarak

19. cango1983

cango1983 Üye

Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    28
    Yer:
    istanbul
    barbell curl:47,5
    dumbell curl:22,5
    tekrarlarım12-8 arası degişiyor.

20. cango1983

cango1983 Üye

Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    28
    Yer:
    istanbul

arkadasım 35 cm kol için cok cok iyi agırlıklar bunlar ya,garibime gitmedi desem yalan olur...

Sayfayı Paylaş