Biceps Antrenmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
barbel curl 12+10+8+6
incline dumbel curl 12+10+8+6
dumbel hummer curl 12+10+8
scott curl 10+10+10 çalışıyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:29 ----------

sayın gençgrafiker söylediğim gibi birşeyleri yanlış yapıyorum olabilir, ama görmeniz lazım kollarım biraz fazlasıyla uzun ilginiz için teşşekürler.

barbell curl 12+10+8+6
incline curl 12+10+8+6
dumbell hummer curl 12+10+8
scott curl 10+10+10

diğer bacak göğüs sırt hareketlerinide yazarsan daha iyi olur

Sayın gençgrafiker eminim düşündüğünüzden daha uzun bicepslerim ama bir şeyleri yanlış yapıyorda olabilirim. saygılarımla.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:39 ----------

yani chest ve biceps beraber
back ve triceps
sholuders ve trapez beraber
leg ve calf beraber

pek bişe anlamadım antreamn programından ama genel olarak şunlara dikkat et
bicepse 4 hareket fazla gelebilir mesala ic.dumbell curl u çıkarabilirsin
tüm vucudu sağlam çalışmalısın sadece kollar olmaz
özellikle insanlar bacak çalışmayı aksatır buna dikkat et
hareketleri sürekli aynı kilolarda yapma
bicepsi en üst gerilme noktasında sık
hareketi çok hızlı yapmayedirerek yap
sağlam uyu sağlam beslen
baak sırt mide çalışmayı unutma
bilekte çalış ki ağırlık arttırabilesin
vs vs

biceps programını değiştim 2 haftadır aşağıdaki programı yapıyorum 2 haftada yarım cm ölçü artışı oldu

3 x12 hammer curl
3 x 12 incline dumble curl
3x 12 concentration curl

Hocam çay bardağını bıle tutamıyorsanız derken kolun titremesinden bahsediyorsunuz değilmi ?

Biceps idmanlarıyla ilgili acaip bir sorun var bende.

Programımı şu şekilde verdi hocam:

1 - Dumbell curl (3x10)
2 - Açık Dumbell curl (3x12)- ama bu sefer hareketin bitiş noktasında eller omuz başlarına kadar açılıyor
3 - Makara kol(3x12)

İngilizce isimlerini bilmediğim için tam yazamadım ama anlatabildim umarım.

Sorunum şu, ben mesela dumbell curl yaparken bicepslerden ziyade omuzlarda ağırlık hissediyordum. Setler bittiğinde bicepsler şişkin oluyordu, kasılmış ve sert oluyordu ama yanma vs gibi etkileri göremiyordum. Ağırlık fazla dedim herhalde, bir kademe düşürerek yaptım ağırlığı, bu sefer de ağırlık hafif geldi. Omzuma yük binmiyor ama, bicepslerde yine yanma yok.

Ne yapacağımı şaşırdım. Kollarım ve omuzlarım da vücuduma göre çok ince kalıyor. Triceps idmanından sonra 2 güne ağrısı anca geçiyor ama bicepslerde bir eksiklik var hep. Kendi kafama göre program da giremiyorum.

Bu arada program değiştirsem, yine hop baştan al olacak. Bir yardım etseniz?

barbel curl 10-8-8-6
hummer cur 10-8-8-8-8-6
scut curl 8-8-8-6
dene

hareketleri yaparken belin dansöz gibi oynamasın
omuzunda öyle
hummer curlda dirseklerine beline sabitle ama belini eğme

sayın hocam önce saygılarımı ve teşekkürlerimi ileterek başlamak istiyorum. sizin forumda paylaştığınız bir programı uygulamaktayım ve programda Preacher Curls, Curl ve Hammer Curls var. preacher curls ile curl neredeyse aynı hareketler gibi etki ediyorlar bana. konu açılışındaki yazdığınıza ters düşecek bir durum var mıdır? değiştirmeli miyim? veya ön kol için farklı bir çalışma listesi söyleyebilir misiniz? şimdiden çok teşekkür ederim. iyi günler

programına drag curl de ekleyebilirsiniz.

drag curl bicepsinizin üst kısmını çalıştırır.

güzel bir kombine : iç- dış- üst kısım çalışmak hacım açısından çok faydalı olur.

onceki programm :barbell curl normal grip,incline hammer curl ve incline dumbell curl şeklndeydi.bayadr bu programı uyguluyrdm iki üç ay kdar oldu şimdi kndimce degiştrmeler yaptım yeni programm:close grip barbell curl , preacher sehpada hammer ,preacher curl ve en son olarak concentrationcurl şklnde ..yorumlarınız nedir arkdaşlar tavsıyenıze gore programımı şekllndrcem
.yaklaşık 1 yıl oldu spora başlayalı

Back
Yukarı